Ben durumun böyle başlamasından dolayı kendimi çektim, hep bu bilinçte ilerledim o yüzden aşık olmam. Mantık insanıyım Açıkçası böyle imalı davranışlar da ezikçe geliyor. Özgüvenli erkeklere aşık olurum ben. Ama şarkı yolluyor sürekli romantik romantik Başka birisi ile birlikte olmamı istemiyor Sürekli gece kalıp sarılmak istiyor Sürekli saçlarımı alnımı öpüyor geceleri İyi geceler mesajı atıyor durduk yere bazen Gibi gibi
Yani belliki o senin düşündüğünü düşünmüyor kendisi için doğru olan kişi sizsiniz ama sizin için ise bağlı kalinmadan yeri geldiğinde onun yanında başka biri ile onun yaşadığını o kişi ile yaşaman gayet normal karşılarken ama partneriniz öyle olmadığını fark ettin iz siz enniyisi durumu ona izah ediniz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
önemli olan senin ne düşündüğün.. arkadaşlığınız mükemmel bir şekilde devam ederken cinselliği de katmak istiyor musun bunun içine
Hocam zaten olmuş bak yukarıda yazmışım
Oldu katıldı yani
ne yazmışsın aw bir daha oku ne anlıyorsun yazdığından :D
Önemli olan sen aşık olmaya başladın mı
Ben durumun böyle başlamasından dolayı kendimi çektim, hep bu bilinçte ilerledim o yüzden aşık olmam. Mantık insanıyım
Açıkçası böyle imalı davranışlar da ezikçe geliyor. Özgüvenli erkeklere aşık olurum ben.
Ama şarkı yolluyor sürekli romantik romantik
Başka birisi ile birlikte olmamı istemiyor
Sürekli gece kalıp sarılmak istiyor
Sürekli saçlarımı alnımı öpüyor geceleri
İyi geceler mesajı atıyor durduk yere bazen
Gibi gibi
Gelip net bir şekilde söylemeli bana
Yoksa asla şansı yok
Bense artık söylese de şansı yok :)
Bana göree değil çok romantik biriyim
evet bir çok defa..
Aslında hoşlantinin başlangıcı
O ne demek? :)
Ben durumun böyle başlamasından dolayı kendimi çektim, hep bu bilinçte ilerledim o yüzden aşık olmam. Mantık insanıyım
Ama şarkı yolluyor sürekli romantik romantik
Başka birisi ile birlikte olmamı istemiyor
Sürekli gece kalıp sarılmak istiyor
Sürekli saçlarımı alnımı öpüyor geceleri
İyi geceler mesajı atıyor durduk yere bazen
Gibi gibi
Yani belliki o senin düşündüğünü düşünmüyor kendisi için doğru olan kişi sizsiniz ama sizin için ise bağlı kalinmadan yeri geldiğinde onun yanında başka biri ile onun yaşadığını o kişi ile yaşaman gayet normal karşılarken ama partneriniz öyle olmadığını fark ettin iz siz enniyisi durumu ona izah ediniz
O ne demek, f*ck buddy gibi mi
O ne demek