Arkadaşlığınızı kullanan arkadaşınız oldu mu?

.36 yaşında bir bayanım. Narsist bir ailem var. Annemle aynı evin içinde konuşmuyoruz. Babam bir gece bana bıçak çekti. Vurdu. Onlardan kaçıyorum diye dizim sehpaya geldi. O gece sabahı zor ettim. Ağladım bira uyumuşum. Sabah oldu. Yaşlı Teyzeye birine yardım etmiştim bir gün. Onun kapısını çalıyım dedim. Açtı. Kızım seni bitirmişler dedi. Bitmişsin kızım sen dedi bana. İçerde 45 yaşında evlenip boşanmış kızı var. Evde sadece ikisi duruyorlarmış. İçeriye girdim. Kızı ne oldu üzgün gibisin dedi. Durumu anlattım. Polise şikayet et aileni dediler. Yaşlı Teyzenin kızı beraber çarşıya gidelim mi dedi gittik bana sımsıkı sarıldı. Toka çorap aldı. Hiç alma bana benim param var dedim. Dün sırf kızını ziyarete gittim evine yağmurda çoraplarıma su geçmiş. Dışarıya çıktık beraber bana yemek yiyelim mi dedi bir yerde oturup bende hayır ben evde yedim dedim. Neyse yine kıramadım onu. İyi niyetli düşündüm hep. Bana bugün mesaj atmış. Sen ailenle bir iyisin bir kötüsün yazmış. Benim okumuş tahsilli arkadaşlarım çok yazmış. Ben okumuş tahsilli öğretmen emeklisiyim kızım yazmış. Benimle gezeceksen böyle yazmış. Bana faydası olmayanla işim olmaz yazmış. Bende ben duyacağımı duydum hakkını helal et yolun açık olsun dedim. Arkadaşlar kısacası basitliğini belli etti. Yaşlı kadınla ikisi bana sağ gösterip sola vurdular. Yani bana çok iyilikle yaklaştı kızı. Hemen engelledim nosunu. Hiç muhatap olmam birdaha görüşleriniz arkadaşlar.

Arkadaşlığınızı kullanan arkadaşınız oldu mu?