Cevabın nedir?
+1 yılörtümü oda ne hangi dine ait bu öyle bir şey mi varmış ahahahh güldüm yine ya...
Ateş (cehennem) ehlinden iki sınıf vardır, henüz onları görmedim. (Birinci sınıf) Yanlarında sığır kuyruğu gibi bir şeyler taşıyıp onlarla insanlara vuran kimseler (İkincisi) Giyinmiş çıplak kadınlar ki, bunlar Allah’a taatten (itaatten) dışarı çıkmışlardır. Bunlar (hem kendileri baştan çıkmıştır), hem de başkalarını baştan çıkartırlar. Başları deve hörgücü gibidir. Bu gibi kadınlar, Cennet’e girmek şöyle dursun, onun kokusunu bile alamazlar. Halbuki Cennet’in kokusu şu şu kadar uzak mesafeden hissedilir22 Yorumla- +1 yıl
Hepsini lanetliyorum
En İyi Cevaplar
+1 yılDegisikmi? Giydigin pantolon kicina yapismis yani bunun tesettürle alakasi bile yok.
Basörtüsünü rezil ediyor313 Yorumla
Soran+1 yılaynen o kıça yapışma durumu işi bozuyor
Zaten boyle giyinerek tum hakaret dolu sozleri aldi, itici bakislara maruz kaldi, hakkinda ileri geri konusuldu. Peki haketmiyor mu? Hakedip haketmemeyi birakip sadece Allah'a havale etmek gerekmez mi? Zaten bu tipleri gore gore beyinlerimiz yikandi ya... Zaten bu tipleri gore gore turbandan soguduk ya... Zaten bu tipleri gore gore masumluktan edepten ayri dustuk ya.. Allah islah etsin ne diyelim
00 Yorumla
+1 yılDinen çirkin bir durum ama insanların giyme özgürlüğüne saygı duyuyorum.
Zaten din kıyafetle değil davranışlar da kendini gösterir.60 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
68
Cevap
118Cevap
Aile & Toplum konusunda 350 cevap paylaştı. olay leopar deseni değil kadının o daracık elbisenin üzerine başörtüsü takması türban sadece saçın kapanması değilki saçları kapalı ama geri kalanı meydanda... ben görmüştüm birkeresinde kadının başı kapalı ama dizi hizasında eteği vardı kolları açıkta bide kocası çocuklarıyla dolaşyordu :)
00 Yorumla
+1 yılEee ne bekliyordunuz? Türban beri, türban geri.
Türbanlı bacim namuslu, gerisi namussuz diye diyee
siz bu kadına laf eden muhafazakâr arkadaşlar yarattiniz bunu.
Şimdi eserinizle gurur duyma zamanı.
Leopari öpebilirsiniz.32 Yorumla- +1 yıl
ulan ne alaka bu tarz suriyeliler giyo zevkleri de dine bakislari da 0 muhafazakar insanlar turban super gerisi namusuz diyemez kimsenin kimseye hakki yok ama ben turbani layikiyla takana saygi duyuyorum diğerlerinden hep 1 adim onde benm icin simdi diycen sana mi yorum yaptim "genelleme" yaparsan bana da yorum yapmis olursun tabi !
- +1 yıl
Bir halti da başkası yapmış olmasın be Suriyelilermis pehh... Sanki Suriyeli olayından önce yoktu bu mevzu? Al işte sen de kendi türbanlini pek özel sayıp laf soylettirmiyorsun.
O saten kumaslardan turbanlar, daracık kiyafetler, keskin makyajlari yok sayiyorsun? Turban modası diye başı örtülü şuh moda da yok zaten bizim ülkemizde.
Bana ne senden her ne kadar bahsettigim kişilerden farkın olmasa da bana ne?
Türban tesettür diye diye insanları böyle bir ayrıma soktunuz, zorla örtülen kadınlar da bir açık yakaladı, oradan kaçıyor.
Bunun gibi insanlar yuzunden ne kapalilar var tabiri olustu tesettur bas ortmekle bitmez tam bir ortunme halidir nefsinle kiyafetinle fikrinle olur farkli serefsizlikler basortuyle ortulmez hadsiz insanlarin basit aletleri olamaz cok kiziyorum boyle insanlara
00 YorumlaUstu minare alti kerane. Kendilerini cok namuslu adlandirirlar birde. Leopar kiyafetler bütün olarak cinselliği cagristirir. Ben de leopar çok takildim lakin basimi kapatmadim. Neyse o. O bas örtüyü takmanin ne manasi var öyleyse? Bu mu din? Bu mu iman? Kapalilar cinselliğe bizden bin kat duskun, adam gibi kapananlara saygim sonsuz.
11 Yorumla- +1 yıl
Leopar desenli tayt giyen kadının amacı erkekleri kışkırtmak mı?
+1 yılkadın belli ki yabancı ülkeden geliyo. Maalesef daha çok bunlardan görcez. Olan başörtüsüne oluyo.. yine..
22 Yorumla
Soran+1 yılvalla bizde de daracık pantolon + türban kombinasyonları yapanlar var. o yüzden ben pek yabancı yerden geldiğini düşünmüyorum
- +1 yıl
onları bizden biri görmüyorum ki. Onlardan bizden değil yani benim için
Provakasyon ya da iranlı bu kadın kendi ulkelerinden geldiklerinde çarşafla içeri girerler (otelde çalışıyorum ) sabah kahvaltıya şort sutyensiz bir body ya da tişortle inerler.. O tarz bişey bu..
02 Yorumla
Soran+1 yılpeki bunları yaparken baş örtülerini çıkarmazlar mı?
- +1 yıl
Yok hayır çıkaranda var elbette ama sokağa çıkarken hayatta başortusuz çıkmazlar yalnız gelmedilerse biri varsa yanında ark aileden biri ortulu olur ama kıyafetler normale hatta anormale döner.. sen bir iran uçagına bin ucagın inmesine yarım saat kala kadın erkek tuvalete giden geri degişmiş gelir ustunu...
+1 yılKapalı kardeşlerimizin adını çıkartmak için yapılan bir oyundur bence...
Yoksa üstü minare altı bilmem ne tarzında giyinip sokağa çıkmak tamamen mantık hatasıdır. Herkeste bu bariz mantık hatasını bile bile bu şekilde dolaşmayacağı için tamamiyle bir art niyet vardır.10 Yorumlaİnsanları yargılayarak bir yere varamayız en güzeli bir hata gördüğümüzde o kişi için Dua etmektir. Allah yanlışlarını düzeltmeyi Nasip etsin (Gözler herşeyi görmeye yetmez bizim bakıpta göremediğimiz manalar gizlidir.)
30 Yorumla
+1 yılBu tur bayanlar yuzunden adabiyla kapanan bayanlarin adina genelleme yapilmasina uzuluyorum ben acik oldugum halde bu kadar dikkat cekmiyorum
20 Yorumla
+1 yılBenim sorumu sorup benden daha cok cevap almissin, tebrik ederim panpa : D neyse gizli takipcilerim var demek
02 Yorumla
Soran+1 yılSenden daha önce sorduğum içindir (~.^)
- +1 yıl
Sorularima bakarsan senden 4 saat once sordugumu gorebilirsin ;)
+1 yılBu ulkede dindarim diyenlerin dine verdigi zararlari hic bir gayrimuslim vermiyo , ailesi kapan diyo kapaniyo kicini basini aciyor din diyolar halkin parasini caliyorlar en dindarim diyen konya turkiye icki satisinda birinci sirada kayseri fuhusda bir numara neysee.
00 Yorumla
+1 yılkadınlar leopar desenleri içinde kendini daha seksi hissettiği için ve kapalıların açacak yerleri olmadığı için türbanda seksi görünüm yaratma çabasında olabilirler VE TAM ANLAMIYLA WHERE İS THE ADALET? YAPMAYIN ABLALAR
01 Yorumla- +1 yıl
EIC BENCE SÜPER
+1 yılbu hatun türk değil arap.
Araplar türkiyeye geldiklerinde açılıp saçılıyorlar23 Yorumla
Soran+1 yılaçılırken kafayı niye açmıyorlar :) onu anlamadım
- +1 yıl
merak etme
ben gögüs bölgelerini açanları da gördüm dükkanımda :) neyse konuşturma beni :)
Soran+1 yıltamam sustum :)
+1 yılTurkiyedeki turbanli genc kizlar ve kadinlar nasil giycegini gercekten hic bilmiyor. burada kapali olanlar okdr guzel yerine gore giyiolarki insan ozeniyor resmen.
00 YorumlaYazık ya. Sonra ne der yok bana saygı duyulmuyo yok şöyle böyle. l*n kadin türbana laf getiriyor kendinden ziyade yazık valla
10 Yorumla
+1 yılBu aptalca giyinisleri genelde suriyeliler yapiyo dine bakislari da zevkleri de 0 mk karisi mide bulandirici
02 Yorumla
Soran+1 yılNabersin :D
- +1 yıl
saol da taniyamadim doğal olarak yok bide tani diyceksin ama :)
- Aile & Toplum konusunda 644 cevap paylaştı.
+1 yılateıst sayfalarında mı takılıyorsun kız sen :ASD:F:GH
04 Yorumla
Soran+1 yılyok yer altı tanrıçam ben bunu ekşiden aşırdım.)
- +1 yıl
ekşiciler de ate gruplardan asırmıs :DD
ılk oraya dusuyor sonra halka acılıyor :D
benım leoparlı turbanlı bacımı üzmesın kımse söyle onlara :DD
Soran+1 yılateistlerden halka dev hizmet :D
- +1 yıl
:AS:DF:G:H
G. zekalı ya bu. Böyle kapalılık mı olur dalga geçiyo resmen. Aç başını daha iyi ya. Bunlar yüzünden bütün kapalıları aynı sanıyorlar. Tipe bak ya:D
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 721 cevap paylaştı. tanınmamak için kendisini kamufle etti belki.. ya da meşhur etmek istediler.. o da poz verdi:)
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 472 cevap paylaştı. Bence çok mutaassıp bir bayan örnek almak lazım bunun günlük elbisesi buysa haşeması ile evdeki kıyafetlerini düşünemiyorum, düşünmek istemiyorum allah korusun...
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 357 cevap paylaştı.
+1 yıl@Erica_ İlginç genellemelerini kendine saklarmısın cinselliğe çağrıştırmaya devam edebilirsin leopar giyerek ama kapalıların cinselliğe olan ilgisini yorumlamak seni biraz aşar sanki...
00 Yorumla
+1 yılböyle kapanan kızlar neye göre kapanıyorlar. bunlar müslümanım diye dolanmasınlar. tarzları yüzünden farzlar bile yanlış anlaşılır oldu. bunlar kapalının kaşarları. islam şartları ortada uymayan kapalı sayılmaz.
00 Yorumla
+1 yılyazıklar olsun başörtüsünü böyle şeylere alet edenlere aksesuar olarak kullananlara lanet olsun
10 Yorumla
+1 yılYandan çekilen de sorun yok. Arkadan fena. Kapalı bayanların daha dikkatli davranması gerekli..
00 Yorumla
+1 yılYa kıçındaki gibi ol ya da başındaki gibi. her ikisi birden olmaz...
00 Yorumla
+1 yılTürbanı sadece "kulakları ve kafası üşümesin"diye takmış kadındır. Türbanı tesettür için takmış olanlara hakaret edermiş gibi :/
10 YorumlaÖnyargılı olupta bütün türbanlıları yargılamayın lütfen.. Kimisi aile zoruyla kapanıyor bilerek giyiyor böyle kimiside türbanlılara laf söylensin diye bilerek giyiyor. Belirtmek istedim.
00 YorumlaKeske insanlar bu turbani yakistigi icin degilde gercekten kulluk gorevlerini yerine getirmek icin taksalar. lafim herkese degil. su resme bakin saclar kapali ama bacak kalca hatlarin ortada yazik
00 YorumlaTövbe Estağfurullah sokakta görsem yerin dibine sokardim onu
00 Yorumla
+1 yılen yakın veterinerlik fakültesini acilen arayın gelip alsınlar şu türü belirsizsiz canlıyı
00 Yorumla
+1 yıldünyada bunlardan daha aşağılık mahlukatlar olduğunu düşünmüyorum midem bulanıyor bunları görünce.
10 YorumlaSırf dikkat çekmek için giyiniyor onun baş örtüsü ile alakası yok boyle bayanlar yüzünden İslamiyeti kotu biliyorlar
10 YorumlaBu ne laaan :)
https://i.hizliresim.com/785VY5.gif00 Yorumlakıyamet alameti
https://istenmedigiyerdeduranadam.wordpress.com/00 Yorumlaİnsan musvettesi KarakterSiz o zaman türban da ortme neden insanların karaliyorsun be insafsiz
10 Yorumla
+1 yılBakmayin ortume yirticiyim diyor daha ne olsun fetis bunlar :)) seks objesi ya kaoa kicini ya da ac sacini
00 YorumlaBu kadın araba benziyor. Bunun tesettürle alakası yok. Lütfen sap ile samanı karıştırmayalım
02 Yorumla
Soran+1 yılAçılan araplar genelde sacını göstermeyen şeyle gezinmiyor
+1 yılBu tür giyinen kişiler benim için İnsan Ziyanıdır.. İnancını kaybetmiş cehennem odunundan başka bişey değildir ;)
00 Yorumla
+1 yılBende bugün bu desende bir eşarp takmıştım ama asla böyle birşey giymem.
00 YorumlaBu kadın türbanlı değil ki?
Heryerini belli etmek için açık olanlar ile yarışmış adeta.00 YorumlaO kadın anca kendini kandırsın. Allah'ı kandıramaz 😉
00 Yorumla
+1 yılKasarligini öyle örtmeye calismis ama işe yaramamis
10 YorumlaArap kadınlar bunu çok seviyor (ırak- iran -suriye) tarafnda cok var
10 Yorumlaİnançlı değilim ama bu tür giysilerin gerçek inançlılara saygısızlık olduğunu düşünüyorum
00 YorumlaYa ne görüntü kirliliği bu böyle :D
Bunlar yüzünden türbanlılar hakkında olumsuz ön yargılar oluşuyor.00 YorumlaModern müslümanlar. :)) Muhtemelen araptır. Avm lerde çok var bunlardan. Ülkelerinde yapamadıklarını buralarda yapıyorlar.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBunun gibi puslikler yuzunden türbanlı sektörü olustu
03 Yorumla
Soran+1 yıltürbanlı sektörü derken neyi kastettin tam anlamadım?
Cevap sahibi+1 yılDaha cok tahrik ediyorlar. esime iliskiye girereken turban tak diyorum diyen erkekler biliyorum
Soran+1 yılHahaha çus diyorum , ilişkiden önce türban tak diyen erkek (*_*)
Bu ne şimdi nasmusuyla kapananların adı çıkıyo bunlar yuzunden! bence açıksan açıksındır kapaliysan kapalı... siyahsa siyah beyazsa beyazdır grisi yok bu işin... ayy ne kadar güzel konuştum ben öyle:)
00 YorumlaTanınmak istenmiyordur belki düşmanı vardır kocası belki hasta olabilir keldir sacı yanmıstır bir nedeni varkı giymis yoksa nie giysin bu tarz benime katılcak belki:D
00 Yorumla
+1 yılYav tercih meselesi... Bana ne? Sana ne? Ona Ne? Bize ne?
00 YorumlaKafayı örtmekle, namuslu olunmadığının bir kanıtı daha..
01 Yorumla
+1 yılpopo olayi bir garip ustu minare alti kerhane dediklri bu olsa gerek :-)
11 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten mi? :Daha asfadafssas
ben bikere altına Short giymiş üstüne basını kapatmış brini gördüm şökk oldum şökk :))
10 YorumlaIslam bu resimden çok çok beridir. Yazıklar olsun !!
10 Yorumlao tesetturlu deıl oyle kafayı kapama iranda moda tarzı oldugundan oyle
02 Yorumla
Soran+1 yılIran tesetturunde sacın o kısmı gözükebiliyor. Bu öyle yapmamış. Başka biride Suudi arabistandan dedi bu kadına
Gizli Üye(36-45)+1 yılo leopar canlansa da bir rahatlatsa kadını, sonrada o başörtüsünü alıp kadının yırtılan münasip bir yerlerine soksa öyle rahatlarım ki.
10 Yorumla
+1 yılFantazi de sinir tanımayan bir kadin gibi duruyor
10 Yorumlamuhtemelen evde bere bulamamıştır, üşümüştür, e leopar sıcak ülke hayvanı
00 Yorumla
+1 yılLütfen şunlara türbanlı demeyin türbanla alakaları yok bunların.
00 YorumlaKafasina taktiginin ne anlama geldigini bilmeyen o kadar insan varki
00 Yorumla- Devamını Gör (126)
Devamını Gör(171)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem