Aile & Toplum Yaptığınız iyiliklerin hepsi bir şekilde geri geldimi? Ajdar11 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Yaptığınız bir kötülüğün peşinizden geldiğini düşündüğünüz oldumu? Yaptığınız iyiliklerin hepsi bir şekilde geri geldimi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Hayır gelmez 0 0 Yorumla
MUSATOLAY Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 54% +1 yıl İyilik niyetimizin güzelliği ile ölçülebilir.Yaptığımız iyiliğin karşılığını beklemek tefecilik gibi bir şey.İyilik yap, denize at. Balık bilmezse Halık bilir 0 2 Yorumla Ajdar11 +1 yıl Yaptığımız iyiliğin karşılığını beklemiyoruz zaten bir şekilde geri geldimi derken sana yaptığım yardım başka birinden gelebilir sırf sana yardım ettim diye başıma gelen bir işten kurulmak gibi Yorumla MUSATOLAY +1 yıl Allah seni seviyorsa Yaptığın iyiliklerin karşılığını ahirete bırakır kiOradaki nimetler ebedidir. Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl İyiliğimin karşısında hep kötülük gördüm 1 0 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Hepsi bana g. rdi ayıptır söylemesi. 0 3 Yorumla Ajdar11 +1 yıl Üzzzdünn Yorumla primadonna_girl +1 yıl İyilik yapanı üzüyorlar bu zamanda Yorumla Ajdar11 +1 yıl Seni üzen bizi yok eder bu hayatta Yorumla
yuruyenkafeın Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl En son ne zaman iyilik gördüm hatırlamıyorum 0 1 Yorumla Ajdar11 +1 yıl Dalında yaprak görmedim üstaaa. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hayır gelmez
İyilik niyetimizin güzelliği ile ölçülebilir.
Yaptığımız iyiliğin karşılığını beklemek tefecilik gibi bir şey.
İyilik yap, denize at. Balık bilmezse Halık bilir
Yaptığımız iyiliğin karşılığını beklemiyoruz zaten bir şekilde geri geldimi derken sana yaptığım yardım başka birinden gelebilir sırf sana yardım ettim diye başıma gelen bir işten kurulmak gibi
Allah seni seviyorsa
Yaptığın iyiliklerin karşılığını ahirete bırakır ki
Oradaki nimetler ebedidir.
İyiliğimin karşısında hep kötülük gördüm
Gelmiştir de biz anlamamışızdır
Hepsi bana g. rdi ayıptır söylemesi.
Üzzzdünn
İyilik yapanı üzüyorlar bu zamanda
Seni üzen bizi yok eder bu hayatta
Evet beteri bi sekilde
En son ne zaman iyilik gördüm hatırlamıyorum
Dalında yaprak görmedim üstaaa.