Moralim çok bozuluyor hiç hevesim kalmadı bişeye herkesin hayatnda evlilik iş kariyer oluyo benim hep önüme engel çıkıyor ve ailemede mahçup oluyorum
3 ay
Hiç istediğim gibi olmadı herkes mutlu ben ne zaman olucam?

Moralim çok bozuluyor hiç hevesim kalmadı bişeye herkesin hayatnda evlilik iş kariyer oluyo benim hep önüme engel çıkıyor ve ailemede mahçup oluyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Moralini bozma güzel olumlu düşün her şey güzel olur elbette
1buçuk 2 yıldır çekmediğim kalmadı ki😓😓
Neler yaşadın bilemem ama hayatta maalesef istemediğimiz şeylerde oluyor
1buçuk yıldır işşizim bu süre zarfında aile dostumuzn oğlu ve bnmde sevgilim olan kişi beni iğrenç bi şekilde kandırarak aldattı ve aldattığı kızla evlendi davetiyesi elime geldi hatta düğününe gitmeye zorlandm 5 kişilik arkadaş grubumn hepsi evli eski çalıştığm işten arkadaşm olan bi kız benim beğenip bi gün alırm dediğim tüm eşyaları alıp bana hava atıyodu 26 yaşndaym anam babam çalşıyo erkek kardeşm mezuna kaldı 2+1evdeyz kışın dedem bizle kalıyo zaten ona ayrı sinir oluyorum ben kendim ise bu süre zarfnda bi sürü ilana başvırdm garsnluk günlük market işleri part full time bi sürü asıl mesleğimi yapmak istiyom ama tecrübem yok ve güvenmde kalmadı kendime geçen sene 25 kg vermiştm hepsini geri aldm şu an 91 kg ve konuşurken kekemelik takılma var stresli olduğum için dahada arttı telefonda alo bile diyemiyom bi iş başvurusu yapsam işverenle konuşamcm bile özgüvensizlk değersizlk aldı başını gidiyor annem babam tartışıyo bıktım artk bişey desem kendimi savunacak halim yok onlara mahcup oldm isyam etmek istemiyom ama bıktm elimden geldiğince ibadetimi yapmaya çalışıyom ama bu mu adalet bıktm artık bıktm instgramda ise tüm bnle yaşıt arkadaşlarö hep evlendi nişanlandı eski çalıştığım firmadaki arkadaşlarım ise hep terfiler aldılar ben ise evde h bişey olmadı ekstra ailemede mahçup oluyom
Kendini başkalarıyla bir tutma kimin ne yaptığı önemli değil. Önemli olan kendin için mücadele etmen. Kendini toparlamalisin zamanın da yaptığın basardigin herşeyi tekrar basarabilirsin. Hiç bir şey için geç değildir. Yeter ki kendine tekrar güven basaracagina inan.
😓😓🥺🥺🥺 ağlıyorumm yoruldumm nasıl olcak bilmiyorm inançım kalmadı eskiden hiç olmasa Allaha dua ederdm ama artık buda içimden gelmiyor destek veren zaten yok çok içim sıkıldı dertliyim
Derdini paylaştığın sürece dinlerim sıkılmam. Ağlamak üzülmek çare değil bir yol bur hedef belirleyip mücadele etmelisin. Güçlü birisin herşeyin üstesinden gelirsin
Güçlü mü acizim ben buldm kaç kere şöyle yapaym böyle yapayım plan yaptm kendimce ama hiç biri başarılı olmadı bakıyom ki bn beter oldum herkes mutlu işşnde sevdiğinde bişey yapmaya mecalim kalmadı
Kendin için böyle düşünerek yanlış yapıyorsun
Dedm ya olumlu düşünmk düşünemiyorm inançım çok zedelendi
Hiç bir şey imkansız değildir. Sen inancım zedelendi düşünemiyorum dedigin sürece böyle düşündüğün sürece başarılı olamazsın. Olumlu düşün basaracagina inan olmuyor inancım azaldı diye vazgeçme. Aklından seni üzen olumsuz herşeyi at bırak düşünmeyi. Hayalini hedeflerini yaşayabilirsin. Ama kendini toparlayıp kendine inanarak güvenerek
Güvenemiyorum inanamıyorum tekrar tekrar baştan başladm ama hiç olmadı hiç ya hiç mi olmsz tek iyi bişey olmadı işte
O zaman kaybetmeye başarısız olmaya devam edersin. İnsanları dışardan izlersin onların yaptıklarını. Sen kendini yanlızliga mahkum etmişsin kusura bakma
Yaşadklarm zoe artık kaldıramıyorum
Her insanın yaşadığı zor zamanları vardir. Yaşadıklarına bir şey diyemem ama değiştirmek senin elinde
Hep istedm çabaladmda değişmedi şimdiye kadar
Seninde dediğin gibi destekcinin olmaması birşeyleri değiştirmiyor
Evt biri olsa hayatmda daha güçlü olırdm belki
Umarım olur
buraya gelen kim mutlu?
1buçuk yıldır işşizim bu süre zarfında aile dostumuzn oğlu ve bnmde sevgilim olan kişi beni iğrenç bi şekilde kandırarak aldattı ve aldattığı kızla evlendi davetiyesi elime geldi hatta düğününe gitmeye zorlandm 5 kişilik arkadaş grubumn hepsi evli eski çalıştığm işten arkadaşm olan bi kız benim beğenip bi gün alırm dediğim tüm eşyaları alıp bana hava atıyodu 26 yaşndaym anam babam çalşıyo erkek kardeşm mezuna kaldı 2+1evdeyz kışın dedem bizle kalıyo zaten ona ayrı sinir oluyorum ben kendim ise bu süre zarfnda bi sürü ilana başvırdm garsnluk günlük market işleri part full time bi sürü asıl mesleğimi yapmak istiyom ama tecrübem yok ve güvenmde kalmadı kendime geçen sene 25 kg vermiştm hepsini geri aldm şu an 91 kg ve konuşurken kekemelik takılma var stresli olduğum için dahada arttı telefonda alo bile diyemiyom bi iş başvurusu yapsam işverenle konuşamcm bile özgüvensizlk değersizlk aldı başını gidiyor annem babam tartışıyo bıktım artk bişey desem kendimi savunacak halim yok onlara mahcup oldm isyam etmek istemiyom ama bıktm elimden geldiğince ibadetimi yapmaya çalışıyom ama bu mu adalet bıktm artık bıktm instgramda ise tüm bnle yaşıt arkadaşlarö hep evlendi nişanlandı eski çalıştığım firmadaki arkadaşlarım ise hep terfiler aldılar ben ise evde h bişey olmadı ekstra ailemede mahçup oluyom
mutlu olanın burada ne iş ivar
olur elbet knka acele etme ya
Kanka yanlış anlama ama artık Güvenin olsun kendine kasma bu kadar kiloluyum şunu yapamam bunu yapamam diye çık dışarıya yeni insanlarla tanış konuş sohbet et sosyalleş biraz yapmam dediğin şeyleri yap fazlasıyla düzelirsin
O kadar şey yazdım sadece kiloya mu takıldın
Hayır hepsini değerlendirdim Güvenin olursa kendisine diğerlerini fazlasıyla aşabilecek güçtesin o yüzden onlar gereksiz detaylar emin ol
Yok yok güvenim yok iştr kendmi aciz aptal boş beleş değersiz... hissidiyorum
Yok hiç öyle hissetme çünkü öyle birisi değilsin. İstesen harikalar yaratırsın sadece sosyalleşmeye insanlarla tanışmaya ihtiyacın var birazcık sınırlarının dışına adım atman gerke sadece
Sosyalleşmkte istemiyom artık bunlar bana zevk vermiyo cafelerde oturmak kahve içmek dışarda yürüyüş haval almak vs. Bunlar bana yetersiz anlamıyo kimse
Sen ne yapmak istiyorsun mesela sana ne zevk verir
İstediğim gibi mesleğimde iş bulmak değer görmek güzel bi kariyer yapmak kekemeliğim geçmesi diksiyonumn kalıcı olarak düzelmesi mental olarak kafamın içi sakin olması...
Hepsi zamanla olur ha diyince hiç bir şey bir an da olmuyor biliyorsun. Aldatıldım diyorsun mesela cinsel yönden kullanılarak da aldatılabilirdin her şeyin iyi tarafından bakmaya çalış ve bunlar için ufak da olsa adımlar at
Zaten cinsel yönden aldatıldm
Seninle cinsellik yaşadıktan sonra gitti başkasıyla mı evlendi
Evt
Sıkma canını yine de her şeyi yapabilirsin hala Seni bu ufak şeylerin yıkmasına izin verme Linkedin kullanıyor musun hiç
Ufak mı? Sende inanarak yazmadn evt var linkedin
Senin geçtiğin yollardan bende geçtim sayılır destek almadım yardım almadım ama bir şekilde olası vardı oldu. Linkedin'i biraz aktif kullan takipçilerini artır takip isteği gönder insanlara iş aradığını paylaş yardımcı olmalarını iste bak muhakkak geri dönüş alacaksın. Evet ufak sorunlar ben büyütmüyorum bu yaşadıklarını cinsellik yaşamayan kadın mı kaldı ya da aldatılmayan iş bulamamak da bir sorun değil zamanla oda olur kekemelik de tedavi edilebilir bir şey büyütülecek ne kaldı ki
Linkedinde 500 +takipçim var hep konuşmalar askıda kalıyor kekemelik ise doktora gttm falan düzeldi ama sonra neden bilmiyom tekrardan nüksediyor iş bulamamak evt ama 2 yıl işşiz kalmak ve aileme mahçup olmak 18 19 yaşnda değilim ki 26 yaşndaym bu yaşta aile evnde yaşamak çook zorr
Sürekli aktif olarak konuşmadığın veya stresten olduğunu düşünüyorum çok strest yaptığın için normal bence. Bir yerden başlaman lazım ufak da olsa adım at gerisi gelecektir bak Mesela yaz geldi sabah erken çık yürüyüş yap spor yap gel duşunu al bir kaç yere cv bırak linkedin de aktif iş arayışın olduğunu belirten postlar paylaş sayfaları takip et. Arkadaşlıklar kur sanalda olsa whatsapp dan sesli konuş görüntülü konuş seni ateşliyecek o fitili yakacak şeyleri yapmaya çalış kendini soyutlama. Hiç bir şeyin sonu gelmedi ya
Zor hevesim kalmado aynılarnı annemde diyo ama benim içim bitti bitti dün gece rüyamda intihar ettiğimi gördüm şu an bile ağlıyorum
Yok kızım saçmalama bak yaz geldi anasını satayım biraz dobarlan bu kadar mı kendini saldın Git bir duşa gir şöyle kendine gel rahatla Hiç kimseyle konuşmaya konuşmaya bu duruma geliyorsun. Biraz konuş bir şeyler yaşa toparlanacaksın
Kimle ne konuşcam nee insanlarn mutluluklarnı mı dinlicm veya konuşurken kekelicm ozamn daha çok üzülcö
Kalk çabuk dobarlan ne bu karamsarlık Bir sürü boy boy çocuk doğuracaksın işine gitceksin daha 26 yaşındasın sen taş gibi hatun olacaksın hadii dobarlan bakayıjmm
Kim benm gibi kekeme özgüvensiz tecrübesiz birini işe alır ki kim sevcek ki beni ailemede iyi evlat olamadm vallahi alsın Allah canımı
Saçmalama olum her şey yoluna girecek ya Hepsini düzeltebilecek birisin sadece birazcık konuşmaya ve özgüveninin yerine getirilmesine ihtiyacın var. Cinsellik yaşayıp aldatılman bunları daha fazlasıyla tetiklemiş sadece. Bunları da aşabilirsin
Ne zaman bilmiyoz bi 2 yıl daha bunları yaşamak istemiyorum
Bir arkadaşın olarak benim elimden ne gelirse sana yardımcı olmak isterim Sohbet olur seni gazlama olur çevrem de senin dalında iş arayan birisi olur önermek olur Senin yüzünü az da olsa güldürelim yeter
Teşekkür ederim ama bilmiyorum yinede işe yaramıcak böyle oldu ve böylede gidecek
Hayır gitmeyecek Sen yabancı birisine güvenmemen gerektiğini bilirsin normalde ama ben KS de tanışıp da yardım etmekten kaçtığım çok nadir insan vardır kendileri gitmek istemişlerdir genelde ben ne zaman yardım edecek olsam. Aynı yardımı senin için de yapmak isterim elimden iş bulman için bir şey geliyorsa yaparım arkadaş olarak sohbet etmek istersen derdini anlatmak istersen dinlerim yeter ki şu karamsarlıktan kurtar kendini
Çok karamsarım dimi
Öylesin maalesef :D ama kimseyle uzun zamandır konuşmadığın için normal bence senin bu karamsarlığını geçirebileceğimi düşünüyorum :D
burada hep anlatıyom konuştuğum kişiler var arkadaş grubm var ama aldatıldığımı falan bilmiyolar. Söylemedm işşiz olduğumu biliyorlar ama bu kadar sıkıntı stres yaptığımı bilmiyolar hoş ailemde bilmiyo bu kadar
Cinsel yönden aldatıldığını bilmedikleri aslında senin için daha iyi Bazı kadınlar sırf bunu yaşadıkları için bile strese girebiliyor bazen o yüzden fazla Stres yapma çözülmeyecek şeyler değil bunlar
Tamam
Takip etsm olır mu seni
Olur tabi konuşuruz
Evlenelim o zaman
Motive ol