Arka sokaklar 7282738. Bölüm yayınlanacak izleyecek misiniz arkadaşlar 🙃?

Arka sokaklar 7282738. Bölüm yayınlanacak izleyecek misiniz arkadaşlar 🙃?

Ben bu gün farkı bir gezegene ışınlandım. gayet güzel bir doğası ve uzaylı ortamı vardı. bunun dışında birde sevdiğim oyunların içine girdim. kendi kopyamı oluşturdum ve onunla zaman geçirip takıldık.
Japonya Kralı 128. ci van yung gin , Atlantik okyanusundan pasifik okyanusuna kadar uzanan Büyük Türk Devletinin Başkanı Abdülmuttalip Erdoğanoğlu'na bir dijital mektupla Büyük Türk Devletinin Birlik davetine Ülke olarak katılma kararı aldıklarını açıkladı.
Bunun Üzerine A. B. D Başkanı 98. ci cristopher Barış imzalamak istediklerini iletti.
Cumhurbaşkanımız Recep Bilal Erdoğan, karadenizdeki doğalgazın 2503 secimlerinden sonra çıkarılacağını söyledi
😂😂😂
Çıktı zaten o aklını yediğim
Kardeş akepeli misin değil misin, ona göre vakit harcamaya değer misin karar vericem de
Akp Li değilim ki olsam ne olacak? Yakından gören bilen biriyim
Tamam, 2503te bi daha çıkacak:) bu arada mizah nedir, nasıl yapılır, hani biraz bak, seveceksin eğlenceli konulardır:)

Yani böyle biseyler
🤣🤣🤣
😂😂😂
Cevap
88Cevap
Yıl 2500 amerika bölünmüş ingiltere süper güçlüğüne uzayda devam ediyor, almanya, İtalya, fransa ile birlikte, çin ve hindistan süper güç olmuş rusya, ile kapışıyorlar, türkiye yerli ve milli yapay zeka robotu safiyeyi yapmış yeniden akp partisi iktidardaki parti genel başkanı ise fatıma serra erdoğanın üç göbek torunu recep talip erdoğan hazineden sorumlu maliye bakanı ise erdoğanın damadı ferhat albayrak recep tayyip erdoğanın mezarı ise taksim gezi parkına inşaat edilen darıh-ül kabirde yer almaktadır. %49.9 ile ana muhalefet partisi: cumhuriyet halk partisidir
Özgür suriye partisi, demokratik suriyeli ve hşgp halep şam gençlik partisi suriyelileri, afgan müdafaa partisi afgan cemiyeti partisi afgan haklını mecliste temsil etmektedir
Demokratik suriye partisi mecliste çoğunluğu en fazla olan azınlık partisidir hatay özerk olmuş dıi. işlerinde suriyeye bağlanmıştır
Son olarak dolar diye para birimi olmadığından türkiye imf, ye olan borçlarından tam tekmil yırtmış yalnız 1 rupi 2400 lira 1 yuan 2500 lira olmuştur ülkede çinli ve hintli turist sayısı yazın 600 700 milyon civarındadır,
💭40. Yaşını kutlayan teyzem bugün 25 yaşına dönüş yapmak için pembe hapını aldı.
💭Düşüncelerimi video da izlmeye karar veren sevgilimden ayrıldım. (fMRİ görüntüleme yöntemi ile insanların beyin dalgalari kaydedilmeye başlandı..2023)
💭Uçan otosky de robotlar insanlara yer vermiyor
💭Laboratuvar ortamında ki yapay rahim içerisinde yetiştirilen yeğenimi bugün ziyarete gidecem...(Japonya'da Kyushu üniversitesinde bu denemeler başladı, 2028 yılına kadar mümkün olacağını söylüyorlar.)
Uzak gezegen ilişkisi yürür mü?
Bir çocukla tanıştım marsta yaşıyor ailesi yeniliklere açık modern bir aile. Benim ailem ise dünyada yaşıyor ve fazlasıyla muhafazakar. Başka bir gezegenden erkekle konuşmamı istemiyorlar böyle bir ilişkinin yüremeyeceğini söylüyor ama gönül bu işte.. sizce uzak gezegen ilişkisi yürür mü? Sevgilim bana karşı çok ilgili ahsjs
hala osmanlı torunuyum diye ortalıkta gezenler. her ülkenin tarihi var ve her millette kendi tarihini bilmeli ancak diğer ülkeler teknoloji geliştirirken hala eski dönemlerde yaşamış insan gibi davranmak çok saçma bir sonraki aşaması elde kılıçla dolaşmak falan herhalde. korkunç bir zihniyet sonra yabancılar neden hala bizi develerle geziyoruz sanıyor diyorlar acaba neden ag
Bilinmeyen sebeplere göre,18 yaşında olan genç kız kendini uzayın kara deliğine atarak yaşamına son verdi.
Güneş tarafından yutulan Dünya ve insanların izlerine rastlanamıyor, acaba insanlar nerede? Ufo ekipleri tarafından uzay ve kara delik aramaları sürmekte.
Şu Fenerbahçe de hala daha alamadı kupayı 500 yıl olmuş 😂😂
Son dakika : Cyborg Erdoğan 1 doların 10.000.000 tl olmasına "Dış galaksilerin oyunu bunlar" diye karşılı verdi.
Ana muhalefet liderinden açıklama
-Artık çok yoruldular bu sefer kesin kazanıyoruz. Herkesi oy vermeye davet ediyorum.
Chp olarak iktidar oluyoruz.
Bu seçim onların son seçimi
😂😂😂
Türkiyenin yerli suriyelu Arap halkı Konya civarında Türk kalıntılarına rastlanmıştır
Sene 2500 ... de. de. değişmeyecek tek şey.. kadın ve erkeğin doğası. aşk cinsellik tutku.. teknoloji ne kadar ileriye giderse gitsin hep var olacak.. Güneş doğduğu sürece.. insan var olduğu sürece bu hep böyle olacak..
Ozon tabakasındaki problemden dolayı rötar yaptık dünyaya inemiyoruz.. ay ile yarış halinde dünyanın etrafında dönüyoruz bakalım kim yenecek🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Cümbür cemaat başkanı RTE, dünyadaki tüm yeraltı yanıcı maddeleri ekonomiye kattığı için;
Diyanet İşleri Başkanlığı Cehennem tanımını değiştirdi:
Bundan böyle Cehennemde yanmayacak donacaksınız! 🤣🤣🤣
- Oğlum akşam misafirler gelecek
Tamam anne ben zaten tuncaylarla gezeceğim
- Gelirken marstan ekmek almayı unutma
Ya Anne biz başka galaksiye gideceğiz
- aman oğlum kaybolursunuz dikkat edin
Kaybolursak boyutlar arasında zamanı geri alırız anne dert etme :D
Ay'a cumhurbaşkanlığı külliyesi yapıldı, hükümetin yaptıgı 4 şeritli duble yol ile gidişlerde gişe ücreti 1 bitcoin
Robotlar soruyor...
Yağ bakımı yaparken nelere dikkat ediyorsunuz?
Hangi yağ markasını tercih ediyorsunuz?
Robot sevgilim beni bir insanla aldattı ne yapmalıyım?
İlk gece çok yağ akar mı?
Çocuğumuz olmuyor vidayı biraz sıkmalı mıyım yoksa daha uzun vida mı kullanmalıyım?
Bu arada diğer cevaplar efsane😅
Bundan 500 yıl önce Bir reco vardı.
O zaman larda dolar 20 TL Ve 1 kg bonfile almak için 2-3 gün çalışmak gerekiyor muş, Allah'tan şimdi bonfile hapı varda yimiş kadar oluyoruz 😂😂😂
turkiyenin suriyeli cumhurbaskani turklerinde oy kullanma hakki elbette olucak onlara bakmamiz lazim
Ana muhalefet partisi genel başkanı Kılıçdaroğlu seçim için canla asla çalışıyor. Bu sefer olacak gibi
Sene 2500 olmuş hala bunları mı konuşuyoruz..
كل التعليقات مكتوبة باللغة القديمة ، هكذا يتم التحدث بها في هذا البلد *işte böyle olacak*
Rıza Babanın Torununun Oğlu Amir mi oldu hdhdjdjjdjdj
Hah bu iyiydi
Rte bu kadar ışık farkıyla seçim kazanılmaz diyerek seçimlerin iptalini emretti. 😃😃
Tayyip allah erdoğan olmuş
kendi dinini kurup ölümsüzlüğünü ilan etmiş
Türkiye suriye afganistan birleşme kararı aldı kdkfkfkkf
Arka sokaklar yeni bölümü ile bu cuma kanal d de. 😄
Hersey degısır ama su soru degısmez..
Sitenin adı Kızlarsoruyorsa, erkekler neden soruyor?
Bugün benim bisikletin motoru bozuk öbür gezegene gitmem gerek manita var 🤣
Uranüs gezegeni tercihini yaptı. Ak parti güneş sistemine yayılıyor.
Cimbom hala uefa kupam var diye seviniyor mu Avrupa'da
#Mirliva
daha yürürken ufo carpti kafama
ha birde şu suyum yine bitti birkac kapsül daha getirin
Sene olmuş 2500 seni duyan da 2023 te yaşıyoruz sanır
Bugün 1999 yılına gideceğizz geçmişe dönüp geri geleceğizz
Bu gun zamanı geri alamadım acaba sistemde sorunmu var😂
2020 de yapilmis 2080 de yikilmis kopru için neden hala gecis garantisi adi altinda vergi oduyoruz arkadaslar. Ne zaman bitecek bunlarin anlasma suresi?
Akp yine iktidarda halk gerekirse soğan kabuğu ot yeriz yinede akpden vaz geçmeyiz diyor
Yıl 2500 KS kızları hala "Manitim bılıbılı dedi acaba ne demek istedi?"🤔
"Osurarak dünyayı yok edebilirim" düşüncesi olabilir.
Biyoçipimi değiştirmem gerekiyor çatışmada hasar aldı, bilincim gidip geliyor
“Hocam Kadınlar Neden Beyzbol Sopasıyla Erkeklere şiddet uyguluyor?”
Aklımdaki 2500 sorusu😂
Merhaba, sana 2023 te mesaj atmıştım neden dönmedin merak ettim
Aaa dünyada eskiden yaşayanlar var mıydı? Nasıl yaşamışlar o pisliğin içinde acaba?
Iphone ndkejdjjejdjtj serisi çıktı! Alacak mısınız ~ ℳ
Düşünsene ya? Şu iphone denen antikalar 50 yıl önce çok değerliymiş. Bu kutuyu kulaklarına dayayıp birbirinin seslerini duyarlarmış ne garip🙄 o zamanlarda yaşamak çok zor olmalı..
TG128MD-RTE istifa, yeter artık yobaz robotlarını çek üzerimizden
Marslıların Demokratik Partisi Erdoğan'a karşı ittifak çağrısında bulundu.
Sana söz arap baharı gelecek🤣😁😁Muharreme El-ince ve Sinan-i Oğan el Türki adaylıktan çekilsin
Ahahahhahaa el tayyip ölümsüzlüğünü de ilan etti
Ha pardon 😅😅 hatta yeni din bi ortaha çıktı
Bu acıttı be
-Hey beybi, yaptığım yeni rapi dinlemek ister misin?
-Olabilirr.
-(Rap yapmaya başlar) Ips cıps pıps pıpsi pıpsi pıps aaağ ıpssss.
Ben ölücem halen daha dizi bitmedi bu nasıl ya daha doğrusu 2. kez ölücem mezara şu an internet bağlattım bu arada oradan yazıyorum biraz pahalı ama bence değer her ölü bunu yapsın ddddsxz
Abd ve İngiltere , Sultan 14. Recep Tayyip ERDOĞAN ile görüşmek için Randevu talep etti.
3. Eşim el fütürat 1. Eşim el-kolumani ile kaçmış
150. seçim sonrası Kılıçdaroğlu kaybederse istifa edecek mi
KeMalın avaneleri hala Cumhurbaşkanı olmaya çalışıyor.😄😄
"Abi o kaslari protein tozuyla mi yaptın?"
Tayyibe vericem yine
Knk uzaylı bi çocuk var 1 haftadır peşimden uzay gemisiyle gizli gizli takip ediyor, ne yapsam acaba?
Neptün Gezegeninden Dünyaya seslenıyorum sakın benim gezegenime gelmeyin. gıttıgınız yerı mahedıyorsunuz
Hmm abi ben hala Serdar Ortaç dinliyorum fazlamı cağdisi kaldım acaba ya çok mu geri kafalıyim sene olmuş 2500
@johnnyepp2 kara biberim yıne dınlenir :) muzık ruhun gıdasıdır sana ıyı gelıyorsa 3000 yıl sonrada dınleyebılırsın :)
Sene 2500 olmuş millet hala akıllanmamış
Erdoğan hala tahtta :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?