Bence ailesiyle çok muhatap olmaya gerek yok gibi ama bilmiyorum siz ne dersiniz?

Bence ailesiyle çok muhatap olmaya gerek yok gibi ama bilmiyorum siz ne dersiniz?

Şu zamana kadar ailesiyle evlenmiyorum ondan dolayı nasıl oldukları pek umurumda değil diyordum ama aile faktörü çok önemli olduğunun farkına vardım. Benim için önemli ama evleneceğim kişi tam olarak istediğim kişiyse ailesi de zaten iyidir velev ki iyi değil yine de evlenirdim diye düşünüyorum.
Yani bir yere kadar önemli. Ben zaten belirli bir duruşu olan biriyim ve karşımdaki insanların da bu duruşu sergilemesini beklerim. Yüz göz olmaya gerek yok, her şey ayarında güzeldir. Hayatımdaki insan da ailesi ile benim aramdaki düzeni ve dengeyi sağlayabiliyorsa sorun yok demektir. Keyifli akşamlar..
Cevap
5Cevap
Çokta takılmam ama iyi insanlar olursa iyi olur
Burada iş birazda Evleneceğim insanda bitiyor bence. Ailesi nasıl olursa olsun bizim ilişkimize karıştırmadığı sürece sorun olmaz
Önemlidir, bir çocuğun ilk öğretmeni anne ve babasıdır. Çocuk anneden ya da babadan ne görürse ileriki hayatında onu uygular.
Şu şekilde önemli çok fazla çocuklarıni sıkıştırıp kendi taraflarina çekmeye calistiriyolarsa sıkıntı
Tabi ki de önemli öyle bir dünya yok alayım kızını görmeyim yüzünü
Ailesi benim için önemli değil
Zaten ben ailesine yeterince iyi davranırım severler beni ya
Kimse aile önemli değil demesin. Kesinlikle önemli. Sen onunla evlenirken aynı zamanda ailesiylede evleniyorsun. Ailenin zihniyeti neyse çocuğuda onu aşılamıştır.
Kız ailesine bağlıysa önemlidir, bağlı değilse umrumda olmaz hiçbiri.
Bence çok önemli ailesini ne kadar iyi tanırsam karşımdakinı de tanırım
Evet maalesef ülkemizde aile ile de evleniyorsun
Aile önemli her koşulda bir arada olmak zorundasın
Türkiyede önemli bir durum
önemli kimse önemsiz demesin aile de önemli
Aile yapısı ve ailesiyle olan bağları mühimdir..
Çok önemli
Önemli.
Çok önemli.
Ailesi değil ailesine bağımlılıgi önemli
Önemli tabi
Önemlidir
Tabiki
Evet önemlidir
Aile çok önemli
Önemli tabi ki
Evet.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?