bir yerde iliskilerle ilgili yaptığım yoruma guvenerek biri bana mesaj atmis esiyle ilgili sorunlarindan bahsederek benmle paylasmak istemis adamın meğer niyeti bozukmus esine karsi artık ilgi duymayip 16 yaşındaki kızına ilgi duymaya başlamış kızını bornozla falan gördüğü zaman tuhaf oluyormuş boyle şerefsizler var mı yaaa?
Cevabın nedir?
+1 yılŞerefsizlik değil büyük bir cinsel bozukluktur. Müslümansan eğer Hz. Adem ve Havva'nın çocukları şempazeler ile mi ilişkiye girdi? Abi kardeş belkide baba kız ilişkiye girerek insan soyunu getirmediler mi? Buda ensest. Ama günümüzde modern toplum halini aldık. Böyle şeyler garip geliyor çünkü cinsel bozukluk olarak toplumsal sapmalar yaşıyoruz. Tedavi edilirse bu sapkınlıktan kurtulabilir. Çünkü insanoğlu daha evrimini tamamlamadı daha vakti var. Cinsel üreme dürtülerimiz tam olarak yerleşemedi. Ahlaki yönünden bakarsak Dini ve ahlaki görüşlerinizi bir araya getirin. Birde bilimsel çerçeveden bakın :)
310 Yorumla- +1 yıl
Adem ve Havva yeryuzune indigi zaman Allah cogalin demis ve bu olay enseste girmez cunku dunya uzerinde baska insan yok ve ureme olmasi gerekiyor bu durumda haram sayilmaz ayrica Allah o zamanlarda ona gore yaratmis herkesi kii kardeslerden dogan cocuklarin genetikleri uzun yillar hepsinin birbirinden farkliydi yani babanin genetigini annenin vs. genetik ozelligini tasimiyordu insanlar. hernese su zaman ki devirde hem dinen, hem ahlaken cok igrenc bir seydir hem sapkinlik hemde serefsizlik derim ben. Allahin yasakladigi seyi yapmak...
- +1 yıl
Bunu buraya baglayan sendeki kafa ne yaşıyor acaba?
- +1 yıl
Allahın ensest bakış açısı farklı diyorsun yani? E tabi oda güzel. Çok ilerde meryemle ilişkiye girecek kadar cesaretli bir tanrımız olduğu için şanslıyız. Soran arkadaş cinsel psikolojisi uzmanlık alanım olduğundan bağlayan bir kafam var :) eğer elle tutulur daha iyi bir açıklaman varsa anti-tez sunabilirsin.
- +1 yıl
Bana once şunu soyle inancın nedir? Tanriyi ensest olmakla suclayan sen o halde ona inaniyor olamazsn eger inanmiyorsan ademin ccuklarindan turememize inanmaman gerekir o halde onlari ensest olmakla da suclayacak kanın olamaz
Heeee yok benn inaniyorum dersen zaten o zaman bunun ensest bir düşünce olmadığını hepsinin yaratılış ve işleyişindeki mukemmelligi sorgusuz kabul eder iman edersin - +1 yıl
Tabikide inanmıyorum."Kara Mizah" yapıyorum bilmem farkındamısın. Üslubumu bozmadan inançlarınızla alay etmeden ne kadar abes bir düşünce olabileceğini dile getiriyorum elimden geldiğince. Ama anladığım kadarıyla bunu kavrayamamıssın. Benim kimseyi suçlamak gibi bir amacım yok. Eğer sen müslümansan sana anlatılan hikayede adem ve havva'nın çocuklarının nasıl ilişkiye girdğini bilirsin. Allah emretmiş elbette emrettiyse senin saygın var benim yok senin inancına zarar vermeden "Kara Mizah" yapıyorum. Bir diğer nokta ise psikolojik sorunların uzmanı olduğumdan bilimsel açıklamayıda sapkınlık ve modern toplumsal körelme olarak belirttiğimi düşünüyorum.
- +1 yıl
fazla bilimsel kpnusmaya gerek yok dinimiz bize yakin bagimizla nikah olmayacagini buna dayanarakta iliskiyi haram kiliyo kafir deyilseniz bu emir sizide bagliyo bu adamin dusunce ahlaksizlik ve halsiyetsizliktir
- +1 yıl
En nefret ettiğim şey inanç ve siyaset tartışmasıdır herkesin siyaseti kendine inandığı sey de kendine ama bir gerçek var ki saygıyı asla bozmamak lazım insanların inandığı şeye leke surmemek ilah kabul ettiğini alcatmamak lazım biraz da bu psikolojiyi ogren adam!
- +1 yıl
Bakın yukarda belirttim nasıl yaklaştığımı. Ve ısrarla yine belirtmek isterim ki. Sorusunu sorduğun bir psikolojik sorundur. Tedavisi mevcuttur. O kişiyi şerefsiz diyip suçlayarak toplumdan uzaklaştırmak ve yozlaştırmak yanlış olur. Var olan cinsel bozukluğu muhtemelen çocukluğundan kalan bir takım cinsel taciz veya dürtüle ya da düşük bir ihtimalle yine küçülüğünde gördüğü işkenceler, dayaklar vb olaylardır. Ben kızını taciz edeni savunmuyorum. Bilimsel açıklamasını uzman olduğum konuda dile getirip. İnançlarınızla alay etmeden abesliğini mizahımla eleştriyorum. Bunu göremeyen sizlersiniz ben değil.
- +1 yıl
Kusura bakma sadece bir kisi bile inaniyo olsa onun inandığı tanrıyı alcaltmak yine bir saygısızlıktr bunun baska bir aciklaması yoktur kara mizah da degildir bu ne konusudur ne yeridir adamn paikolojik sorununa gelince seni onu savunmakla zaten suclamadık ama sen ilk yorumunda adamın psikolojik durumu uzerinde durmadn baska seylerle Bağlam kursun kendini bu duruma sokan sendin
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılhttps://www.facebook.com/video.php?v=969311416431230&fref=nfdaha şimdi şunu izledim... İnsan böylesine muhteşem şeyleri yaşadığı küçücük kızına, nasıl ilgi duyar? Ölseler keşke...
103 Yorumla- +1 yıl
Cok isabetli olmus
- +1 yıl
Yeminle tam, Allah'ım ne zaman bunlardan bir tane benim de olacak, diyodum ki bu soruyu gördüm. Allah belanızı versin, başka bir şey demiyorum. Siz derken, kimi kast ettiğimi anladın.
- +1 yıl
Böylelerin ölmesini beklemek hata olur bunlari öldürmek lazım. Idam gelse keşke böyle suclar icin.
Gizli Üye(30-35)+1 yıl10 yaşımdayken aynı şey benimde başıma gelmişti. Öz babam ya :/ bütün hayatım mahvoldu :/ 20 yaşındayım şu an hala aynı evdeyiz, nasıl yüzüme bakabiliyor anlayamıyorum içim almıyor :( Çok küçüktüm bana ne yapmaya çalıştığını bilmiyordum bile :( Nasıl bir insan yapabilir bunu ya. O kadar psikolojim bozuldu ki evde onla yalnız kalamıyorum uyurken her gece kapımı kitliyorum. İzi bütün hayatım boyunca geçmeyecek. Onu asla affetmeyeceğim. Allah ıslah etsin, ben ona havale ediyorum. Ve şunu da bilin ilgi çekmek için söyleseydim gizliden yazmazdım.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Kranlkkk evet gerçekten
Var anacım var... Boylelerine sinirsiz sovuyorum idam edilmeliler bence.. bugün haberlerde gördüm adam iki kizina da tacizde bulunmuş anne inanmamis kizlarina küçük kiz 14 yasinda evden kacmis sonunda simdi ariyolar sosyal hizmetlere verilecekmis düşün artik..
11 Yorumla- +1 yıl
Tobe yaaaa o anneye de pes yani
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
80Cevap
Şimdieminim kkonuyu başka yerlere çekecekler ama yine de soyleyecem. İçinde babasına karşı en ufak şüphesi olan kız babasının karşısına niçin bornozla çıkıyor? Bornoz giymek, evin içinde açık saçık dolaşmak zaruri bir durum değil. Dikkatli giyinsinler, ben erkek halimle babamın karşısına şort ile çıkmaya utanırım, kız kardeşim ablam da öyle babama guvenmediginizden değil, saygıdan
66 Yorumla- +1 yıl
Kizin babasina guvenmedigi ne maglum demekki guveniyoki o sekilde cikmis
- +1 yıl
Tabiki de oyle ben de dikkat ederim oturmama kalkmama ama yani ben de banyodan odama gecerken uzerimde bornozla gidiyorum hadi o zaman hurrraaa butun babalar kizlarina ilgi mi duysun
- +1 yıl
Senin bahsettiğin baba muhtemelen binde bir ihtimal bile değildir. Psikolojik sağlığı yerinde olan bir babanın böyle bir şey yapmasına ihtimal vermiyorum. Benim bahsettiğim saygı. Babanın evde olmadıgı saatlerde istediğin gibi duş al napiyorsan yap ama evdeyse banyoda giyin, bu zor bir şey degil
- +1 yıl
Sen annen evde olduğu zaman banyoda mı giyinip cikiyorsun
+1 yılSana da kızının resimlerini atıp dertleselim ayağı yaptı dimi. ne insanlar var ya bana da sanki çok saf temiz bir niyetle yaklaşıp sirdas olalım böyle böyle anlattı kızım evde hiç kendine dikkat etmiyor falan ofiste resmini masama koyuyorum falan kesin aynı kişidir engeledui. engelle gitsin insanlar dengesiz!
22 Yorumla- +1 yıl
Aynennn engelledim zaten direk
- +1 yıl
İyi yaptın
Aklıma direk bu geldi :) "Bir utan kızına aşık olar mi adam?" :)
https://www.youtube.com/watch?v=SmFkE1Yx0eM10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 317 cevap paylaştı.
+1 yılaskerdeyken cezaevine nakil yapıyoduk.. bir asker sinirli sinirli komutanım bida göndermeyin beni zor tututum kendimi vurmamak için askerliğim yanacak dedi.. noldu anlat oglum dedim kendi kızına tecavuz eden bı adamın naklini yapıolarmış asker dayanamamış o* çocugu bu nasıl mide demiş adamda sanane mal benim değilmi kendi meyvemin tadına baktım demiş.. cocuga hak verdim bana böyle dese vururdum ben
12 Yorumla- +1 yıl
Aayyy ne igrenclik yaaaa migdem kalkıyo dusundukce
- +1 yıl
boylelerini oldurmek az gelir
Böyle adamları hapse atıp günlük tecritte döveceksin.. İnsan kendi namusu saydığı kişilere böyle sapıkça düşünceler nasıl besler anlamıyorum. Allah böyle adamları ıslah etsin..
12 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle idrak etmesi şok bir bayan olarak kendi babamı düşünmeden edemedim psikolojimi bozdu manyak herif
+1 yılDünyanın çivisi çıktı kıyamet yakındır
Kardeşler arasında bile ilişki oluyo artık şaşırmamak gerek. Günümüz nesli böyle ne yaparsın, elden bir şey gelmez.10 YorumlaMalesef evet. Ben bir kitapcik cevirmistim bunlarin ortaya cikarilmasinin kolaylasmasi icin. Bu tacizciler icin aklimin en uc koselerinde cok guzel iskenceler var.
11 YorumlaVar evren76 nicki ayni kişi bana da mrsaj atti psikologa git dedim bana psikoloğa gitcek olsam giderdim zaten şimdiye dedi
38 Yorumla- +1 yıl
Aaaa evet oydu galiba mal mi bu adam beeee
- +1 yıl
Tobeeeeee yaaaa kızı dusunmeden edemiyorum 16 yasinda oldugunu soylemisti
- +1 yıl
Sapık belliki gaza getirin az zarf atın bir buluşma adresi verin ona adreside bize verin Akşam haberlerde seyredin :) @hoşşik
- +1 yıl
Acabaaaa yapilsa mi ole bsey
+1 yılboylelerini bir odaya kapatip hergun iskence ve tecavuz ediceksin öldurun beni diye yalvaricak
22 Yorumla- +1 yıl
Müstahak olan da bu olur zaten
Kendi kendine hayaller kuran ensest bir sapık gençte olabilir, çok var bu türlerden.
Hemen inanıp onunla ilgilenme, dertleri büyük oranda dikkat çekmek zaten.
Edeceğin bir kaç cümleyle orgazm olmak için hazırda bekleyen yamyamlardan ibaretler.01 Yorumla- +1 yıl
Uğraşmadm zaten tatlım engelledim direk
- Aile & Toplum konusunda 621 cevap paylaştı.
+1 yılAllah o kıza yardım etsin, o itinde belasını versin. Okurken bile kanım dondu.
11 Yorumla- +1 yıl
Evwt simdi ben de o kızı düşünüyorum😟
+1 yıll*n bunların yarısı hayal dolan. inanmayın gündeme bile getirmeyin otuzbirci yavsakların ensest muhabbetilerini.
sana ve dürüstlüğüne inanıyorum ama sen uyma bunlara.10 YorumlaŞeriat şart diyorum yobaz diyosunuz :( müstehakız kimse eleştirmesin.
61 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 951 cevap paylaştı.
+1 yılYa inanmayın söyle şeylere. Bu sana sorulan soru aylardır birileri tarafından herkese mesaj olarak atılıyor. Amaç algı oluşturmak.
00 Yorumla
+1 yılİşte o babalık olmuyor. Kızına ilgi duyan diye başlayan cümlenin özlemi baba olamaz. Bu olsa olsa şerefsiz olur.
20 Yorumla
+1 yılvar maalesef boyle serefsızler hemde oyle cokkı burada sızın bıldıgınızden daha fazla
10 Yorumla
+1 yılne yazık ki var hatta babasından hamile kalanlar var
00 Yorumla
+1 yılDolu heryerde var google yaz bu ülkede ne pislikler var görürürsün. Ama lafa gelince en dindar biziz.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. Ruh hastalari boyledir.. umarim. haddini bildirmissindir..
00 YorumlaO size mesaj atan adammi kadinmi herneyse, onun kizi mizi yok. Neden erkeklere degilde kizlara mesaj atiyo surekli, boyle sacma sapik hikaye uydurup atlicak kiz var mı diye zarfliyo..
00 Yorumla
+1 yılbu adami bize soylesene bir kizin hesabindan bir yere cagiralim bir ton dayak atip birakalim
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 446 cevap paylaştı.
+1 yılÜvey baba ise karaktersiz şerefsiz diyeceğim. Biyolojik baba ise söyleyecek bir şey bulamıyorum. Beynim eror mesajı veriyor.
00 Yorumla
+1 yılburada buna benzer bir durum içinde olan bir kıza dün yorum yazdım. ondan bile beterleri vardır eminim.
00 Yorumla
+1 yılheryerde hertürlü insan vardır. sana tafsiyem kimseyi iyi köyü diye kınama. allah ıslah etsin demek düşer bize
01 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum zaten Allah seni ıslah etsin dedim ona da en son
Tuhaf olan var ama nasil bissyler yazdin da sana yazdigina guvenip sapkinca bisey paylasma cesareti gostermis
02 Yorumla- +1 yıl
Ya ilk basta esiyle sorunu oldugunu kimseyle daha once paylasmadigini ama bana anlatmak istedigini soyledi sonra artik cinsel yasamlarinin olmadigini soyledi sonra konuyu kızına getrdi
+1 yılruslar ve almanlarda var aile içi seks bende duydum inanamadım gerçekmiş..
10 YorumlaBaba demiyelim ona o. ç daha kibsr bir tabir bulamadim
00 YorumlaYaşamak istediğimiz ve çocuk getirmek istediğim bir Dünya hayal kurduğumu bir Dünya
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılGezende burada bir genç kızda babasıyla ilgili aynı durumu paylaşmıştı. Gerçek olmadığını ummaktan fazlası elden gelmiyor.
00 Yorumla Allah o kadın yardımcı olsun. Toplumumuz iyice sapıklaştı. Çocuk fen lisesi ya da ünversite ye gitse de o evden uzaklaşsa biran önce.
10 Yorumlaşaşırmadım nedense. biri kızına biri göbek deliğine biri eşşeğe köpeğe. nasıl biyerde yaşıyom ben mk
01 Yorumla- +1 yıl
Ne yazik ki dunyada her turlu insan var bu sapkinlardan biriyle belki de metroda otobuste yanyana oturuyoruz
İdam kararı bunun gibi p"icler icin cıkartılmalı. Yatıcak yerleri yok
31 Yorumla- +1 yıl
Bencede..
Onların pipisini kesip ibret olsun diye gözünün önünde yakıcan şerefsiz
20 Yorumlaşeyini kesip ağzına vercen sonra da kızgın demiri kesiğin yere saplıycan ki anlasın...
10 YorumlaVar işte duyuyorlar böyle şeylere ilgi. Bence çok korkunç ve tiksinç bir olay , allah kimseye yaşatmasın
10 Yorumlasana ailen öğretmedimi tanımadığın kişilerle konuşma şeker verirlerse yeme diye
01 Yorumla- +1 yıl
Haaaaa haaaa haaaaa
+1 yıltamam sekse hayır demeyen seven insnaım ama okadar sütü bozuk insablar varki o götürüp ağca bağlayıp si... sin
00 YorumlaŞeriat istiyorum idam istiyorum !!! Sizce çok mu istiyom? :/
00 YorumlaVar da sen aklima getirince dengim kaydi. İnsani erkeklikten insanliktan babaliktan sogutuyorlar...
10 Yorumla
+1 yılevren bilmem ne herkese aynı eşyleri yazıyo güzin abla taktiği * :D:D:D
10 Yorumla
+1 yılböyle bir kişi insan olamaz dinimiz böyle bir ensestliğe asla müsade etmez hakkı bertarafdır direkt
10 YorumlaPuşt. Kopek. Sapıklığın dik alası bu. Barindirmamak gerek. Toplum düşmani bunlar.
10 Yorumla
+1 yılTüü Allah belasını versin yazık gunah be Allah islah etsin.
10 Yorumla
+1 yılohaaa sana mesaj atan kişi mi böyle sapıkmış.
yani bu siteden :(00 Yorumlaşerefsizler ya faznatileri artık boylarını aşmış. insanlıktan yoksun canlılar
10 YorumlaKendi babandan suphelen o zaman sakin ama sakin su zaman evlat mevlat dinlemiyolar ;)
00 Yorumlayaa bu gerçktek mi sen soru sormak için mi sordun cidden böyle bişey varmıymış
01 Yorumla- +1 yıl
Nerse bilim gercek mi ama adam boyle yazdi bana
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılYazik ki ne yazik yaticak yerleri yok
20 Yorumla o nasıl katıksız, haysiyetsiz bir şerefsiz onun bunun çoçuğuymuş ya
20 Yorumla
+1 yılNekrofil sosyopatlık başlamış sonu iyi değil klinik şart
00 Yorumlaböyle şerefsiz leri diri diri mezara gömmek en mantıklı bence
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 933 cevap paylaştı.
+1 yılÖldürceksin böyle hayvanları
22 Yorumla- +1 yıl
Leşlerinin ustune de cimento dokeceksin bulastrmasnlar pisliklerini kimseye
- +1 yıl
Aynen pislik herif
+1 yılŞerefsizlik hormonlarında..
10 Yorumla
+1 yılensest
türkiyenin gerçeklerinden.
namussuz.10 Yorumla
+1 yılaynı kişi banada mesaj attı.
12 Yorumla- +1 yıl
Herkese aynı palavrayi sıkıyo yani
- +1 yıl
böyle seyler hep var. Atlıkarınca diye bir turk filmi var. izlenmesini tavsiye ederim. ensest iliski uzerine. bu gibi durumlari isittikce insan tiksiniyor. ki bn o filmde agladim :D
iğrenç az kalır o. neyse annesine sövmeyeyim.
10 YorumlaVar demikki utanmaz adam
20 YorumlaDiyecek söz yok ahlak falan kalmadı
10 YorumlaUyduruyor ya. İnanma.
10 Yorumla
+1 yılKazığa oturtturacan böylelerini
10 Yorumla- Devamını Gör (47)
Devamını Gör(92)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi