Ailesine, kızına sürekli küfür eden baba?

çok doldum buraya yazmak istedim arkadaşlar lütfen bişeyler söyleyin... babam sürekli küfür ediyor çocukluğumdan beri. alışkanlık olmuş. ama bir kadının yanında bile söylenmemesi gereken küfürleri babam bana söylüyor. en ağır şekilde aklınıza gelen herşey ve daha fazlası... kötü bir insan değil. maksadı söylediği eylemi yapmak değil. alışkanlık olmuş. özünde çok iyi bir insan biliyorum ama sürekli bana küfür etmesi çok gururuma dokunuyor. çevresinde çok sevilen birisi. herkese cok iyi hatta fazla iyi davranırken ailesine zehir gibi. hiçbir şekilde haketmiyorum bunu. çoğu zaman bu evden gitmek için evlenmek istiyorum. tarifsiz bir kırgınlık var içimde. istemsiz ağlıyorum.. onu hiç sevemiyorum artık. arkadaşlarım genel olarak babalarıyla çok iyi. sosyal medyada fotoğraf falan paylaşıyorlar. canım babam vsvs. kıskanıyorum, imreniyorum.. kızların ilk aşkı babaları olurmuş falan onlar hikaye zaten benim için. görmek bile istemiyorum babamı. sürekli kavga ediyoruz ve ağlıyorum. sevmek istiyorum hemde çok istiyorum ama sevemiyorum. ne zaman adım atsam sonunda yine kavga ediyoruz ve o sözleri duyuyorum odamda ağlıyorum. içimde kocaman bir yara var sanki. aşk acısı gibi ama daha farklı daha çok acıtıyor. lütfen bişeyler söyleyin ne yapayım ben?
Ailesine, kızına sürekli küfür eden baba?