İlk calisma deneyimi hakkinda?

merhaba ben geçen günlerde hayatımda ilk kez çalıştım. bir kafede garsonluk yaptım. ben aşırı utangaç ve bundan dolayı insanlarla iletişimi düşük bi insanım. girdiğim her ortamda insanlarla konuşmakta zorlandığım için arkadaş edinemedim. her neyse. gittiğim kafe yaşadığım şehrin en işlek ve para kazanan yeriydi. ilk günüm olduğu için fazlasıyla gergindim bu konuşmama yansıyordu. orada çalışan diğer kişiler bu kadar gergin olmamam gerektiğini gerçekte bu şekilde olup olmadığımı sormaya başladı. cidden bu konu hakkında fazla üstüme geldiler ben zaten biraz sosyallesebilmek için bu işi yapmaya karar vermiştim ve bu konuşmalar asırı moralimi bozdu. gece patrona erken cıkacagımı (saat gece 9) babamın cagırdıgını falan anlattım. yine neden gergin oldugumu sordu korkmamam gerektiğini söyledi daha sonra çıkmama izin verdi. cıkmadan önce ödeneğimi yaptı 55₺ :D sorgulamadan eve gectim ve yasadıgım özgüven düşüklügü ve hakkımı alamadığım için iki saat agladım. ertesi gün de oraya gitmedim. ben kendimi nasıl düzelteceğimi nasıl topluma karısacagımı gercekten bilmiyorum. korkularımın üstüne gittikce insanlar benim üstüme geliyormus gibi hissediyorum. bunun için psikologa gitmek mantıklı mı bilmiyorum:(
Güncellemeler
+1 yıl
bahar kafenin önünden dahi gecmeyecegim artık
İlk calisma deneyimi hakkinda?