Aile & Toplum Bekar kız emekli babanın sigortasından faydalanabilir mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İşten cikicam babam emekli oldu onun sigortasindan faydalanabilir miyim? Güncellemeler+1 yıl 21 yaşındayım Bekar kız emekli babanın sigortasından faydalanabilir mi? Cevapla Babalık Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Evet faydalanabilirsiniz 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Okuyosan evet sanırım. Ama okumuyosan hayır. 1 10 Yorumla Soran +1 yıl Hayır okumuyorum. Daha önce emekli olmadan faydalanıyordum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Daha önce dediğin 18 yaş altı ise evet. Ama yetişkin olduğun için kullanamiyosun diye biliyorum Yorumla Soran +1 yıl Daha önce dediğim 4 ay kadar önce, 21 yaşındayım bu arada Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmiyorum o zmn kusura bakma Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim görüşün icin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim ne demek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güncelleme iyi olmuş 😂 Yorumla Soran +1 yıl Tek tek yazmamak icin gsshshdhdj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cevabı bulmuşsuz 25 e kadarmış 🥳 Yorumla Soran +1 yıl Evet iyi bari ya Yorumla
hayletdayi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Evet faydalanabilirsiniz
Okuyosan evet sanırım. Ama okumuyosan hayır.
Hayır okumuyorum. Daha önce emekli olmadan faydalanıyordum
Daha önce dediğin 18 yaş altı ise evet. Ama yetişkin olduğun için kullanamiyosun diye biliyorum
Daha önce dediğim 4 ay kadar önce, 21 yaşındayım bu arada
Bilmiyorum o zmn kusura bakma
Teşekkür ederim görüşün icin
Rica ederim ne demek
Güncelleme iyi olmuş 😂
Tek tek yazmamak icin gsshshdhdj
Cevabı bulmuşsuz 25 e kadarmış 🥳
Evet iyi bari ya
Evet kaç yaşa kadar bunu bilmiyorum
25 e kadar
Evet
evet