Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim, annem temizlik yapmıyor. Ben artık ne yapacağım?

Merhabalar, öncelikle hiçbir annenin görevi temizlik yemek yapmaktır demiyorum ama ne olur dinleyin. Annem ile babamin sorunları hep vardı ve her gün kavga ederlerdi ve babam evi ben 8 yaşındayken terk ettiği günden beri annem hiçbir zaman yemek yapmazdı hep aparatif şeylerle doyururdum karnımı ve annem ben kendimi bildim bileli sürekli "içimden gelmiyor" diyerek hiçbir şey yapmıyor. Tek çocuğum 19 yaşında bir kızım, meslek lisesi kuaförlük bölümünde okuyorum, stajyer olduğumuz için haftanın 6 günü aylık sadece 2500tlye her işi biz yapıyoruz, 5 yıldır bel ağrısı problemi yaşıyorum ve işte her gün çöker pozisyondayim orayı her gün temizlemek zorundayım akşam 9'dan önce eve gelmem mümkün olmuyor ve evimizin hali içler acısı midenizi bulandırmak istemiyorum ama banyonun koridorlarin hali berbat , o kadar yoruluyorum ki yapamıyorum. Anneme beraber yapalım dediğimde banane rahatsız oluyorsan temizle diyor , çoğu zaman sabah kalktığımda tuvaletin bile şifonunu çekmemiş oluyor artık dayanamıyorum çok kötü günler geçiriyorum gidecek başka kimsem yok, okulu bitirmek zorundayım çok köşeye sıkıştım. Küçücük yaşta hayatın bütün sorumluluğu üzerime bindi, yasitlarim yan gelip yatarken ben köle gibi hayat sürüyorum. Artık bu evi bir şekilde temizlemem gerek, kızlar özellikle sorum size işimi kolaylaştıracak temizlik tavsiyeleri veya herhangi bir tavsiyesi olan var mı?

Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim, annem temizlik yapmıyor. Ben artık ne yapacağım?