Aile & Toplum Kediler neden cumhurbaşkanı adayı olamıyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Veya çiçekler neden olamıyor ben bu ülkeyi belki yönetmek istiyorum ya? Kediler neden cumhurbaşkanı adayı olamıyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
varrohincco Takip Et Guru Yaş: 87 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 862 cevap paylaştı. Bu soru ciddiye alınacak bir soru değil ki anlatılmak istenilen nedir onu bilmek gerekir iyi yonetilmedigimiz mi ya da başka bir şey mi acaba bir kadın olarak cumhur başkanı olamaz mıyım mi 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 676 cevap paylaştı. Sen olsan erdoganin karsisinda sana verirdim covering etdoganin karsisinda sise kapagi olsa veririm 0 0 Yorumla
Yilmaz64 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Telefon yeni gelen guncelleme den mi yaptin onu bende gordum ama 0 1 Yorumla Yilmaz64 +1 yıl Dm ye gelsene ya :( Yorumla
01010101012 Takip Et Xper 2 Yaş: 109 +1 yıl Makyaj yapan kadın güzel olması gerek miyor mu? 0 0 Yorumla
carsngirls Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kuyruğun var adil değil, kanatların da var. 0 0 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evet ülkeyi kediler yönetmeli 😸 0 0 Yorumla
harbiyeliii Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Senle benim oyum nasıl bir olabiliyor ya 0 0 Yorumla