Ablam kıyafetlerimi giyip geri vermiyor, ne yapmalıyım?

Arkadaşlar ablam sürekli benim kıyafetlerimi giyiyor buna bir şey söylemiyorum ama alıp geri vermiyor bunu söylediğimde bana hakaretler söylüyor benden bir şey istediğimde vermek istemiyırsam günlerce başımın etini yiyio sonunda istediği eşyayıaldırıyo annem bana ne alıyorsa ona da aynısından alıyor o sürekli benim kıyafetlerimi giyiyor o bir şey vermek istemediğinde yalan söylüyor annem bana kızıyo onu haklı görüyor ablam bana kıyafet alıyor ama ondan istememe rağmen ama sürekli benim kıyafetlerimi giyiyor ablam (27) yaşında hala annem ona gerşeyi alıyor ona annem alıyor afedersiniz donunda kadar evi var kendi evi var evli bizden geciniyor ben bu durumdan bıktım onun yüzünden annem beni istemiyor beni evlendirmek istiyor ben evlenmek istemiyorum sırf onu artık istemediğim için bana küfürler bedualar hakaretler yağdırıyorlar susuyorum ablama kıyafetlerimi geri vermesini söylediğimde sinir krizleri geçiriyor dün benden bana aldığı tüm kıyafetleri vermemi istedi bende verdim benim kıyafetlerimi ondan istemeye artık korkuyorum hakaret duymamak için bana kötü sözler edip ailem geldiğinde olayı bambaşka anlatıyor sizce ne yapmalıyım beni anlamışsınızdır umarım:)

Ablam kıyafetlerimi giyip geri vermiyor, ne yapmalıyım?