Merhabalar Herkese 🌸

Size göre çevrenizdeki insanların kıskançlığına maruz kalıyor musunuz?
İşiniz, eşiniz veya sahip olduklarınızla ilgili olabilir.
Merhabalar Herkese 🌸

Size göre çevrenizdeki insanların kıskançlığına maruz kalıyor musunuz?
İşiniz, eşiniz veya sahip olduklarınızla ilgili olabilir.
İnsanların beni kıskandığını düşünmüyorum ben çünkü genel olarak bu tür geri dönüş almıyorum zaten kıskanç insan kendini her zaman belli ediyor bazen sadece tanımadığım ve konuşmadığım halde bir kişi beni çekemiyor ya da hakkımda kötü düşünüyor o zaman anlıyorum zaten ben her türlü kıskandıklarını. ama genelde bu tür kişileri de görmezden geliyorum bunun dışında zaten dış görünüşüm de çok iyi değil ya da zengin değilim o yüzden bir kişinin beni kıskanması için bir neden yok ortada ama her zaman birbirini çekemeyen insanlar daima olacaktır. Kıskançlık duygusu, insanların kendileriyle ilgili belirli bir güvensizlik veya eksiklik hissi yaşamasından kaynaklanabilir. Her insan farklıdır ve kıskançlık duygusunu deneyimleyen insanlar, kendi kişisel deneyimlerine ve içsel zorluklarına bağlı olarak farklı nedenlerden etkilenebilir.
Gerek eğitim, gerek iş hayatında gerekse sosyal hayatta başarılı biriysen mutlaka kıskananlar vardır. Kimisi sadece kıskanır, kimisi ise hasetlik ve fesatlıkla arkandan dümenler çevirip aleyhinde çalışır. Her iki tipten de kıskanan, çekemeyen, düşmanlık besleyenlerim var.
Kıskançlığa çok fazla maruz kalıyorum. İnsanları artık normal göremiyorum. Kıskançlık bir hastalığına tutulmuşlar habire insanın mutluğuna, güzelliğine, başarısına, enerjisine, akıl düşüncesine bile haset eden. Kötü enerji gönderenler var. Hissedebiliyorsun.
İnsanlar beni kıskanıyor tribine girmeyi sevmem böyle bir düşüncem oluşsa bile bunu iyice gözlemlerim ve hemen bir kanıya varmam. Sahip olduğum şeyler için şanslı olduğumu düşünüyorum ve haset insanlardan da hiç hoşlanmam
Cevap
29Cevap
Aslında fiziksel özellikleri diye düşünüyorum boyum kilom düzgün fiziğim güzel yüzüm gözlerim ses tonum tenim kumral oluşum benim kuzenim bir yere getirmişti baya kalabalıktı orada kız beni tanımadığı halde yorum yaptı erkeğe o kız konuşmaz konuşturman lazım sonra beni orada sormuşlar işte sevgilisi var mı diye kuzenim demedi daha beni bir yere getirmedi sonra ama dedi sordular seni dedim o büyük kuzenim çok kıskanıyor diyebilirim çünkü en istediği özellikler bende düğünde de çekememezlik sezdim evet çok güzel ama başka fiziksel özelliği sesi güzel değil nazlı konuşur hep
Sanmıyorum. Çünkü hayatımı kimsenin gözüne sokarak yaşamıyorum ve elimden geldiği kadar da mesafemi koruyorum..
Kadın Hemcinsler arası kıskançlık olur. Sadece yakın arkadaşlarınızdan bu kıskançlığı hissetmezsiniz. Yolda bile uzun uzun bakan hemcinslerinizdir. Ya da yanlış makyaj yapana ya da göbeği fazla olmasına rağmen göbek açık giyene tiksinerek bakan ve bunu belli eden gene kendi hemcinsindir.
Soruna gelecek olursak hem işimi hem fiziğimi kıskanan kadınlar tabi ki oluyor.
Çevremdeki insanların beni sevdiğini düşünüyorum kıskançlık olayının çokta fazla olmadığını düşünüyorum elbette ufak tefek oluyordur ama genel olarak çevremi iyi insanların sardığını düşünüyorum
Koskanan vardır elbet 😌
Kıskanan illa ki olur. Ama istemiyorum. Kıskanılmak hoş bir şey değil. Mazallah belalı çıkarlar, işin ucunu kaçırırlar. Bu yüzden gösterişi sevmiyorum. Özel olmaya ve özel hayatımı da dışarı yansıtmamaya özen gösteriyorum.
Kimin hakkımda ne düşündüğünü pek sallamam.
Insanlara göre değil hesap vereceğim merciye göre yaşıyorum.
Kıskanılmaktan hoşlanmıyorum, çevremde vardı bir kişi oda uzaklaştı gitti. Kıskanılacak biri değilim dedemde biz kadınlar haset edecek bir şey buluruz
Var maalesef ya özellikle kızlar fiziğimi giyim tarzımı çok beğeniyolarmış yüzüme söylemiyorlar arkamdan imrenerek söylüyorlarmış beni taklit etmeye çalışanda vara
Genelde sevilen biriyim en yakın arkadaşım bile çok güzel olmuşsun, harikasın yakıyorsun der. İnsanlar beni sevmekle meşgul ben de aynı şekilde kimseyi kıskanmam. 😌
Zannetmem. Sahip olduklarimi da insanların gözüne sokmam aksine saklarım nazar değer falan diye.
Beni kimse kıskanmaz sanırim. Herkesle cok sevecen davranırım zannet. iyorum. kıskanacaklarıni
Kıskanılacak kadar yakısıklı zeki paralı biri değilim kim niye kıskansın ki beni
Bilmem ama belli bir sebebi yok. Kendilerinde olmayan ne varsa onu kıskanırlar
İnsanların beni kıskanması için herhangi bir sebep yok
Bilmiyorum, zaten çok umrumda değil. Ne yaparsan o sana geri döner. 😌
Kıskanacak bişeyim yok ama yinede nazar ediyorlar kıskanıyorlar
Sahip olduğum pek bir şey yok ama olanıda kıskanıyorlar
Biraz kıskanıyorlar evet. Bunu söylüyorlar da zaten
Var mı bilmiyorum yoktur diye düşünüyorum. Var ise acayip gülerim çünkü
Kıskanıyorlar ve çok belli ediyorlar gerçekten görüyorum
Vardır illaki birileri de pek umrumda değil ya bir de bunu mu düşüncem
Bunu yaşayan biri olurak. Kıskançlık her ortamda yaşadım iş arkadaşları kız arkadaşlarım ablam alasını yaşadım yasiyorumda
Onların içini bilemiyorum ama bazıları ele veriyor kendilerini
Kıskanıyor tabi ki en son üniversite öğrencisi bir grup kızın sözlü saldırısına uğradım yolda xirf goruntum yüzünden Jean ve thist sadece onlara özel bir şeymiş gibi deli gibiydiler
Benim neyimi kıskanacaklar 😂Ne başarılıyım ne param var neyimi kıskanacaklar
Evet maalesef işimi ve kazandigim parayi cok kiskaniyorlar
Kıskanılacak bir durumum yok
Çekemiyen çok 🥳
Evet nett ve normal bence 😎🦉
Burada bile kıskanan var gerisini sen düşün 😅
Kimse beni kıskanmıyeah, utana sıkıla yaşıyeah.
Şu anda belki hayır ama öncesinde baya, zorbalık yapanlara falan sonradan sorduğumda kıskanıyorduk dediler.
Biri bir şeye sahip oldumu Allah hayırlı etsin derim
Ama
Çevrem kaça aldın kaç paraya aldın yok parayı buldun bilmem ne...
Herkes herkesi kıskanır
Bilmiyorum ama 5 büyük sorunla uğraştığıma göre siz düşünün
Kıskanılacak bir özelliğim yok herkes gibiyim hiçte öyle bir şey hissetmedim
Cok sanssizim neyimi kiskancaklar
evet. fakir bi aileden gelip öğretmen olmamı yediremiyolar
Kıskanan varsa buyursun yaşasın valla😀😀
Bilmiyorum, varsa da
kıskananlar çatlasın.
Hayır neden kıskansınlar
Hemde gizliden gizliden
Eş ve iş dolayısıyla evet
kiskanip kiskanmamalari umrumda bile degil
Fesat insan çok var normaldir kıskanmaları beni.
Çekemiyen illa vardır
Hissediyorum var
Çevremde birkaç kıskanan var. 😈
Kıskananlar var. Özellikle saçımı.
Yok ya öyle bir trıbım yok
Sanmıyorum o kadar da iddialı biri değilim.
Sanmam kıskanılacak biri değilim ~ℳ
umrum dışı isteyen istediği gibi düşünsün
Yok beee beni kim naapsın 🙄
Etrafım kıskanç insanlarla dolu
Kıskanılacak bir yanım yok
Bilemiyorum ama kıskanılacak bir halim yok bence
Sanmıyorum öyle bişi yapmazlar herhalde :))
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?