12 yıllık arkadaşımın, çok hatası var. Hiçbir zaman beni gerçek arkadaş olarak görmedi, yalanlarını yakaladım, ne yapmalıyım?

Öncelikle konu şöyleki ben hobileri olan ne kadar kötü şey yaşarsam yaşıyım pozitif kalmaya çalışan bunu kimseye yansıtmamaya özen gösteren biriyim. Biz ilk okul 1 den beri arkadaşız 8 sene çok güzel bir arkadaşlığımız vardı birbirimizi korurduk bana ilk kazığı 4 senedir sevdiğim ama çekindiğim için açılmadığım bir çocuk vardı okula gelmediğim 1 gün onunla çıkmaya başladı. Sonrası ipin ucu koptu Instagram yükleyip benin bilgilerimle bir hesap açtı ailesinin bundan haberi yok hala ordan bir günde 50 60 çocukla yazışma ya başladı ve hepsi bununla sadece öpüşüyor diye görüşüyor ne zman bir çocukla buluşsa beni dışarı çıkma sebebi olarak kullanıyor ailesine benim adımı vererek izin alıyor ailesine söylediği yere gitmeyip izin vermiyecegi yerlere gidiyor bende her şeyi anneme anlatıyorum böyle böyle yapıyor annesine babasına yalan söylüyor diye anlatıyorum ve buluştuğu çoğu çocuk benimle daha fazla konuşup gülünce bunu kıskanıyor. Eski bir sevgilim vardi orta okulda bu sevdiğim çocukla çıkınca bende beni seven bie çocukla onun zoruyla çıkmıştım 1 hafta bile sürmedi ben ayrıldım dedim seni sevmiyorum falan bu arkadaşım benim sevdiğim çocuk bundan ayrılınca gitti benle çıkan çocuğa gözümün önünde çıkma teklifi etti bende bir şey diyemedim çocukla çıktı ta sürekli bana dert anlatıyor ama tüm derdi erkekler sürekli şu böyle yaptı bu şöyle yaptı diye sürekli erkeklerle olan kavgalarını anlatiyor ha bide tüm kavgaları kendi bilerek çıkarıyor bana gelip resmen şu çocukla kavga çıkarcam sevep bul diyor ben bie gün derdimi anlatmaya çalıştım ve beni he tamam boş ver gibi kelimelerle geçiştirdi. Biz 12 yıllık arkadaş olmamiza ramen tek dışarıya hiç çıkmadık genelde erkek getiriyordu o gelen erkekle konuşuyor banada gir gez işte diyordu son zamanlarda çok fazla yalanını yakaladım olmayan şeyleri olmuş gibi gösteriyor bir erkekle buluşmaya giderken gelip bende Instagram isteyen bir çocuk vardı o gün buluştuğu çocuğa ay çocuk geldi benden Instagram istedi diyordu banada aslında benden isticekti çekindi senden beni bulcak diyor konuştuğumuz tek şey erkek ben bıktım artık ters yapmaya başladım ama kıyamıyorumda üzülmesine ama üzülmelerinin bile yalan olduğunu öğrendim tek istediği şey ilgiymiş bunu ben demiyorum ama cebremizdekiler sen güzel olduğun için seni kıskanıyor hep her konuda diyorlar hiç böyle düşünmezdim ama bana yazmaya çalışan her çocuğa yazıyor ve sevgili olmaya çalışıyor bende artık böyle düşünmeye başladım bide ben bu sevdiğim çocuktan sonra hiç sevgili yapmadım arkadaşım ve konuştuğu insanları görünce kimseye hiç bir erkeğe güvenim kalmadı ne yapabilirim bir fikri olan var mı onunla arkadaşlığımı bitirmek istiyorum ama üzülsün de istemiyor gerçi üzüleceğinide düşünmüyorum siz venim yerimde olsanız ne yapardınız?

12 yıllık arkadaşımın, çok hatası var. Hiçbir zaman beni gerçek arkadaş olarak görmedi, yalanlarını yakaladım, ne yapmalıyım?