Takı için saatlerce oynamak kabus gibi🤭

Düğünsüz olmaz

Sade nikah yeterli
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kızlar burada sade nikah diyor ama erkekler buna aldanmasın, kızlar düğünle aynı pahada aynı masrafı fazladan altınla , pahallı tatillerle şunla bunla yine erkekten çıkartıyorlar , 😎
Cevap
16Cevap
Sade nikah yeterli. Sonrasında samimi bir kaç arkadaşla eğlenmeye gidilebilir.
Çok yakınların olduğu sade bir nikâh sonrasında da bir yemek yeterli düğün falan hiç sevmem uğraşamam da boşa masraf bence
şahsen bana kalırsa gerek yok ama sevgilimin ailesi bu konularda hasas çoğunluk erkek tarafı 2 3 yakın akrbama ufak bir eğlence yapıcam
Sade nikâh. Takı takmak isteyen her türlü gelip takar. Kalabalık düğün olmadı diye takmamak diye bahane olmaz
Karar veremedim ama deniz karşısında evet diyip dans etmek isterdim @__Efe ne dersin?
Sade nikah fazlasıyla yeterli, düğün gerçekten maddi manevi külfet.
Milleti eğlendirmeye gerek yok. O parayla krallar gibi tatil yaparız hatunla😄
Sade nikah düşünüyorum. Düğüne harcayacağımız parayı ve altınları değerlendirmeliyiz.😊
Ben düğün istiyorum. Nikah sonrasında eğlence de olur
Sade bir nikah ardından çok çok yakın çevre ile eğlence
Biz Karadenizliyiz horon tepmeden düğün olursa bizi vururlar
Ben düğün istemiyorum hiç bir şekilde bu yüzden de olur da evlenirsem sade olur her şey
Sade bir nikah yeterli. Düğün için harcanacak para ile çok güzel bir yurt dışı balayı yapılabilir.
Bizim burada maalesef sade olmuyor saatlerce takı merasimi oluyor :(
Bence abartılı bir düğüne gerek yok yakın çevre ile küçük bir organizasyon olabilir
Abartıya gerek olduğunu düşünmüyorum
Sade nikah yeterli düğüne yapılacak masrafı kendimize harcarız eksiklerimizi vs alırız
Her şeyin vasatı (sıradan) makbuldür.
Kalabalık işler bana ters
Sadelik herzaman asildir
Sade nikah en güzeli
En İyi Cevap