Evet nedense iki gündür aklıma eskiler geliyor bu yazdığım yılda birçok kişinin anısı olabilir 😂 eskiyle yaşayan biri değilim ancak sanki birşeyler daha iyiydi sanki dimi... Ben 2008 mayısında şu an YENİ TELEFONUMLA SAMSUNG E250 DEN MP3 yaz pop şarkıları indirmeye çalışıyordum... Hatırladım😂 ya siz...
Anaokuluna gidiyordum, öğretmenim vardı anneme kızınız yemek yemiyor beslenme saatlerinde çok fazla zorlanıyor derdi ve annemde yetişkin insan porsiyonu koyardı beslenme kabıma, annem zorla yemek yedirmeye çalışıyordu kilo aldırmaya çalışıyordu çünkü çok zayıf bir çocuktum. Bazen arkadaşlarımla oyun oynardım Barbie izlerdim.
Lise bitmişti 18 yaşındaydım. Oto Camcıda çalışıyordum. İş harici 2008 de almış olduğum bilgisayarı açıp sabah 4-5 lere kadar kadar sürekli Knıght Online isimli oyunu oynuyordum. O yılım ve önceside sürekli bu oyunu oynamakla geçti. Hatta öyleki 2008 de oto camcıda çalışırken bu oyun yüzünden işyerinin tuvaletinde uyuya kalmıştım :) Adamlar ne oluyor sana demişti :D Yani o sene sürekli oyunla geçti başka hiçbir şey yapmadım diyebilirim..
Hem iyi hem kötü Bu oyun hayatımı mahvetti. Ne kız arkadaşım oldu ne bir kariyer. edindim bunamı yanarsın yoksa Tamamen içi. Boş şekilde geçen gençliğemi yanarsın. 2004 den 2010 a kadar full bu oyuna aşırr bağımlılıkla geçti hayatım. Sonrasıda var ama o kadar değil.
The dark kngiht izliyordum tabi ki de, tabi o zaman 8-9 yaşında falandım tam hatırlamıyorum ya da bilgisayar oyunu oynuyor da olabilirim. o zamanlar dert falan yoktu hayatımda hiç sadece çizgi film izliyordum ya da oyun oynuyordum bu şekilde. ya da bunun gibi şeyleri yapıyordum :D
Lise 2 zamanlarım. 3310 telefonla eve yeni alınan bilgisayarla haşır neşir olduğum ve platonik ortaokul aşkından kurtulmaya çalıştığım zamanlar. Şimdi bu kadar yazmama karşın bir şarkı da gider şimdi.
2008 yılında şimdi bitirdiğim ortaklığımın 1. yılını doldurmuştuk. Yurt dışı fuarlar, yurt içi yurt dışı satış çalışmalarıyla yoğun bir yıl yaşıyordum.
keske o zamanlarda kalsaydık be.. hatta benı 90 lara nsanlasınlar... muzık zevkım hala o yıllardan kalma benım... hıcbır sarkıcı o donemdekı sarkıların tadını vermıyor sımdıklerde