Mesela, geçen sene konuştuğunuz kişiyle halâ konuşuyor musunuz?
Geçen sene yaptığınız işi yine yapıyor musunuz?
Sağlığınız geçen sene olduğu gibi mi?
Mesela, geçen sene konuştuğunuz kişiyle halâ konuşuyor musunuz?
Geçen sene yaptığınız işi yine yapıyor musunuz?
Sağlığınız geçen sene olduğu gibi mi?
valla şimdi bende geçen seneki gibiyim işmi bırakmak zorunda kaldım bazı nedenlerden ötürü geçen sene konuştuğum kişiyle pek konuşamıyorum ama fırsat buldukça diye düşünüyorum ben hala aynı benim
Gecen seneki ilişkımı kankalarımı arkadaslarımı herkesı herseyi gerıde bıraktım. İşi degıstırdim.
kahve hiç içmiyorum.
daha düzenli spor yapıyrm.
saclarım artık kısa ve koyu
yeni bir benle yola devam edıyrm
Harika ✨
Evet. 🥰💐❤️
Geçen sene haziranda yaptığım işi yapıyordum, konuştuğum kişiyle konuşuyordum. Keşke hepsini o an bıraksaymışım şu an halen devam ediyorum ama çok pişmanım ah kalın kafam ah
İşim vardı kapattım, arada keşke gene işim olsa dediğim oluyor ama insanlar çok yoruyor, birazda keyif yapmak istiyorum. Yaşamak istiyorum
Rica ederim 😇
Cevap
78Cevap
Geçen sene hayatıma aldığım arkadaşlarımla hâlâ görüşüyorum. Sağlığım geçen seneye nazaran daha iyi olsa da son iki gündür geçen seneki ağrılar tekrar nüks etti onu da uykusuzluğa bağlıyorum, geçer umarım. İş olarak da geçen sene işsizdim şükür bu sene atanamazsam bile en azından yine mesleğimi bir şekilde yaptım bu beni çok mutlu etti. Öyle işte 🤷🏻♀️
Çok daha iyileri olsun❤️🧚
Geçen yıl konuştuğum insanlar hayatımda yok geçen yıl evden bile çıkamazdım şimdi üni derslerevs uğraş içindeyim sürekli ve sağlığım kötü önceden bağışıklığım çok güçlüydü hasta bile olmazdım şimdi ayakta zor duruyorum
Profil resmindeki gibi spor yapıyor musun peki?
Bellki zihinsel aktiviten artmış. Fiziksel aktiviteyi artırarak durumu dengeleyebilirsin. Ayrıca kendini de daha iyi hissedersin, deşarj olursun. Totalde bağışıklığın da yeniden güçlenir.
Sağlık yerinde🩷Sosyal iletişimler bir kaç kişi hariç aynı tazeliğini korumuyor arama mesafeler giren kişiler de oldu. İşim aynı şu anlık mutluyum şükür o anlamda.🌺
Geçen sene tanıştığım bir iki arkadaşımla hala daha konuşuyorum evet aramız iyi sayılır birbirini anlayan ve saygısızlık yapmayan insanlar uzun süre arkadaş kalabilirler, buna inanıyorum.
Ömrüm boyunca yapacağım işteyim ve evet geçen senede, ondan önceki senede aynı işi yapıyordum, 8-9 senedir aynı şeyler :D
Dişlerim hariç aynı, at gibiyim maşallah :D :D
Geçen sene bu günlerde emeklilik için gün sayıyordum.
Geçen sene konuştuğum kişilerle konuşmuyorum. Geçen senenin bu zamanından önce kapattıydım onları
Sağlığım sıhhatim yerinde çok şükür. Hatta daha da iyi diyebilirim.
Maşallah. 48 yaşında emeklilik. Biz 58i beklicez..
Bu durumda biz de eyt oluyoruz 🤣
Olmaz oldurmamız lazım 🤣
Hayatımda çok az kişi irtibatı koparırım. Aynı arkadaşlarım hala var. Hala aynı işteyim ve sağlığım iyi olsun senelerdir spora devam ediyorum 🙂
Maşallah.
geçen sene can kurtarıyordum. işler biraz değişti artık kurtarmıyorum. kimseyle konuşma fırsatım olmadı
Can kurtarıyordum derken?
meslek değiştirdim
Deprem nedeniyle şehir dışındaydım bugünse çok sevdiğim amcamı kaybettim
Başın sağ olsun
Geçen seneki gibiyim aslında geçen sene de yalnız zamanlarım olmuştu hissel bedensel sağlık olarak aynı diyebilirim
Gecen sene bu zamanlar bakardım şu an nişanlanmama 1 ay vardı temmuzda nisanim oldu şu an ise evliyim
Şimdi hem evli hem hamileyim
Maşallah.
Geçen sene bu zamanlar terk edilmiştim ve yksye çalışıyordum. Şimdiyse yine aynı çocuk tarafından terk edildim ve tıp finaline çalışıyorum. Yani değişen tek şey yaşadığım ülke ve çalıştığım konu oldu sosyal hayatta her şey aynı.
Konuştuğum arkadaşlarım var evet sağlık bu sene dha fazla hasta gibiyim meslek yine aynı değişmedi
Geçen sen bu zaman antalya'da çalışıyordum, yine aynı arkadaşlarımla konuşuyorum sadece şehir değişti
Geçen seneden daha sağlıklıyım burun ameliyatı oldum
İşim aynı
Bu sene tatile biraz geç çıkıyorum 😇
Söylzyzczk bir söz kalmadı artık; elvzda sevgilim zlveda birtanem elvedaa.. sendzkii resmimi yırtabilirsinn.. kalbinden aşkını atabilirsinnn... benide maziye katabilirsinn.. elveda birtanem elvedaaa (C. K)
Yksye çalışıyordum ama geri donmeyi çok isterim hele 2022ye 11. Sınıf meğerse bi başkaymış ah ah her sene bi önceki yila geri dönmeyi istiyorum
Büyümek böyle bir şey..
Aynen çok değil 2 sene meger beğenmediğim 2022 süpermiş 17 yasindaydim çarşamba ders 3 te bitince dersaneye falan geçerdim orada ders yapar hocalarla eğlenir tarih ve coğrafya islerdik hava kararınca çıkardık vay be her yıl bi önceki yılı aratiyor
Geçen şeneye göre birkaç kişiyi ayatımdan çıkarttım kafam biraj daha rahat
Hayır konuşmuyorum
Sağlığım da iyi aynı yani
Hemen hemen aynı şeyleri yapıyorum
geçen sene bu zamanlar ihlasta süpürge satıyordum...
Geçen sene bugünlerde bir dizi film koleksiyonum vardı 😄 onunla uğraşıyordum
hiç birisi yok şu an , bi sağlığım o da bu sene geçen senekinden mesela alerjim daha çok gibi
Ben de bu sene toparladım şükür. Farenjitim alevlenmedi mesela. Şeytan kulağına kurşun 😅
bu sene alerjim geçen seneden önceki seneye göre daha iyi ama geçen yıl neredeyse çok az hapşırmıştım
Dikkat etmek lazım
Sağlık olarak daha iyiyim, iş olarak yeni bir şirket için eğitim sürecindeyim, geçen sene konuştuğum iş arkadaşlarımın nerdeyse hiçbiri ile görüşmüyorum.
Geleceğe daha umutlu baktığım kesindi o zamanlar.
Aynı masa, aynı koltuk, aynı saat.
Sağlığım iyi çok şükür. İşime geri döneli beş ay oldu sanırım. Güzel ve sağlıklı günler geçiriyoruz.
hatırlamak dahi istemiyorum hastanede yatıyorduk eşimin ölümüne bir ay kaldığından habersiz 😭😭😭
Geçen yıl o zamanlar 2 kişiyi hayatımdan çıkardım
o zamanlar iş görüşmelerime gidip geliyordum geçen yılki gibiyim
Yalnız adam ne yapar denize gider Akşam eve gelir internette takılır yemek yapar tatlı yaparım kendime bakarım
Birini sevip sevmediğimi anlamaya çalışıyordum. Sancılı stresli günlerdi, şu an o kişiyle birlikteyim
Geçen sene yaptığım işi yapmıyorum, işsizim, fakat mental sağlığım geçen seneden daha iyi durumda, kim ne der diye yaşamayı bıraktım, canım nasıl isterse öyle yaşıyorum, davranıyorum, kendimi daha özgür hissediyorum
Sağlığım hariç hepsi aynı. Ha bir de çalıştığım iş yeri şirket olarak aynı ama şantiye olarak farklı.
Hayatımdaki insanlar dışında çokta değişen bir şey yokmuş..
Evet hepsi aynı insanlar 😂
Geçen sene bu zamanlar meraklı şeyyapıyordum , bu gidişle bu sene de öyle olacak
gecen sene de sevgilim vardi hala var ve bu yaz evlenmeyi dusunuyoruz..
isimde de iyi yerlere geldim gecen seneye gore niye ayriliyim ki
Çocuğum çok ağlıyordu onunla uğraşıyordum ateşlenmeye başlamıştı
@Yorgunprenses_12 geçmiş olsun
@meraklıbirpandaa teşekkür ederim
Şimdi nasıl
Bi mesleğim yoktu yine yok, evliyim gecen sene bosanacaktik bosanmadik hala evliyiz ayni ama bu sene çok zor geçti eski bn yok yeni bir bn geldi artik
Sağlık ve mutluluk olsun gerisi olur
Çok kötüydü ya depresyondaydım sınav hazırlanıyordum Ona rağmen çok iyi sıralama yaptım o ayrı
bu zamanlar neler yapıyorsam aynı şeyleri :) boş boş evde takılıyordum
Haziran ayım fiks eglenceli, keyifli ve neşeli geçer 😄
Aynıyım ya sadece biraz daha yıprandım ve yaşama hevesim enerjim azaldı.
Geçen sene bu gün mutsuzdum, hala mutsuzum
Psikolojik yorgunluk...
Geçen sene bu zamanlar evde yalnız başıma pizza yiyordum kuşbaşı pide yiyordum.
Yeni aldığım yazlığımda ilk bahçe deneyimleri ile uğraşıyordum.
Merhaba,
An itibariyle yaptığım şeyi yapıyordum yani iş güç ekmek parası motorlu kurye! 😅
Ne bileyim Derviş geçen sene bu zamanlar napıyordum
Geçen sene konuştuğum kişiyle evleniyorum
Çalışmıyorum
Sağlığım çok şükür iyi
Aynı şeyler gönül ilişkileri uğraş dur yapıyordum. Hala aynı.
Geçen yıl ile aynı işi yapıyorum evet, sağlığım da aynı ama aynı kişi yok.
Geçen sene bu zamanlar evliydim çok şükür kurtuldum🥳
Borçlar derya olmuştu neredeyse iflas edecektim ama düze çıktım
Çadırda kalıyorduk depremden dolayı 😥
Şimdi nasılsınız peki 😔
Allah esiegesin bi daha göstermesin. Ayağınıza taş değdirmesin..
Tatil planları yapıyordum yine :D
Yaşıyorsun bu hayatı 😄
Ev taşıyacağım için ufak ufak toparlanıyordum.
Alıştın mı yeni evine?
Evime, umarım olur. Alıştım.
Umut gelecektir :)
Gelen gideni aratır derler oysa..
Hayat biri geldi ama gitti kaldı degil ki anlasiyorsan zaten yanindadir:)
Baküdeydim hey gidi günler 😂
Hey gidi gençlik 😅
Senle tanıştığımız zamanlardı işte 😂
Derbeder olduğumuz zamanlar 🤣
Yaşıyoruz şükür bak 😂
Harbiden yaa🍻
Daha iyi günlere 😇
Amen
Kpss ile atanmak için çabalıyordum.
Atandın mı peki?
Evet 😊
Sevindim senin adına 😇
Çok teşekkür ederim ☘️
Rica ederim
Çogu kişi bu dönemde okulların tatil olmasını bekliyor.
Hayır
Evet
Hayır
Amma artık işimi dahi severek yapmıyorum
Geçen sene bu zamanlar tatil yapıyordum sonra 23haziran biriyle tanışıp onunls sevgili olup kendimi toksik ilişkinin içine attıktan bu senede bebeğimi bekliyorum
Değişen bir şey yok çığlık atıp kaçmayı istemem dışında
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?