Erkekler sever
Kadınlar sever
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Erkekler parayı sever çünkü aile babası olarak koca olarak sorumluluklarını yerine getirebilir kira ödeyebilir, faturaları ödeyebilir vs. Kadınlar da parayı sever çünkü para ile istediği gibi alışveriş yapar, ayakkabı çanta elbise küpe pırlanta kolye bilezik vs. alabilir. Kadının ve erkeğin parayı sevmesi aynı değildir. Erkek parayı sadece sorumluluklarını yerine getirmek için ele güne muhtaç olmamak için ister kadınlar da hemcinslerine arkadaşlarına hava atmak daha lüks yaşamak için. Bundandır ki kadınlar paraya daha düşkündür.
Kadınlar daha çok seviyor tabi ki de tabi ki bunun cinsiyet ayrımı olmaz yani para hayatta kalmak için gereklidir ama kızlar parası olan erkeklere daha çok gider. mesela erkek bazen para biriktirmek ister ya da yatırım yapar ama kadınlar direk harcamak ya da hazıra konmak konusunda daha iyiler herkes için demiyorum zaten. ama genel olarak gördüğüm kadarıyla kadınlar her zaman parayı seçiyor. çünkü bunun nedeni de aslında toplum yüzünden olabilir çünkü erkek çalışır kadın çalışmaz kafasında olanları var. ama aynı zaman da erkekler de mesela para kazanmayı çok sever. hatta bazıları sırf kadınları etkilemek ya da sevgili bulmak için daha çok para kazanmak isterler. ben zaten hayatımı geçindirecek kadar param olsa yeter diyorum her zaman.
Bence cinsiyetle alakalı bir durum değil para sevilmez mi diyen bir sürü kadın erkek var ama ben olaya şu açıdan bakıyorum kendimce yani; paranin sevilecek yeri vardır sevilmeyecek yeri vardır ben parayı sevmem gerçekten mesela ama üzgün olduğumda ya da canım sıkıldığında yine motivasyonunu yardım eden para oluyor kafa dağıtıyorum onu harcamak iyi geliyor ama mutlu bir anımda para en gereksiz malzeme yani kağıt parçası... yani kimisi için belki herşeydir ama benim için bazen hicbirsey bazı erkekler güç olarak görür parayı bazı kadınlar elitlik diye yani göreceli bir soru bay soran:))
Para bir ihtiyaçtır insanın yaşamını devam ettirebilmesi için o yüzden parayı 3 yaşındaki çocuk da sever 93 yaşındaki yaşlı da sever kadını da erkeği de iyisi de kötüsü de sever
Cevap
24Cevap
Kadınlar sevdiğinden erkekler daha çok seviyor
Erkekler daha çok sever, parası biten erkekler sinir küpü, huysuz, aksi oluyor :D kadında öyle bir durum yok.
Nokta atışı tesbit buna denir 💯🏹🎯😂
Attım mı tam noktasına :D sjjdjs
😂😂😂😂😂🤝
İnsanoğlunun genel sever ben dahıl.. Sevmeyen cok nadırdır.. Onemlı olan su bana gore para için insan harcamamak, insan ıcın para harcamak lazım.. Allah bızı parayı bulunca gtu bası ayrı oynaynlardan muhafaza eylesin
Parayı yanlizca bir ihtiyaç, araç olarak gören insanlarla. parayi amacı haline getiren, ona yapan , onu seven insanlar olarak iki kısma ayrılır insanoğlu..
Erkekler daha çok seviyor. 😞 Seninle kavga edeceğime işe giderim daha iyi diyor. Çok dırdır ediyormuşum öyle demişti sevgilimden birisi.
Parayı herkes sever genellikle. Ancak karşınızdaki insan için para amaç değil de araçsa güzel bir karakterle yollarınız kesişmiştir. 🛤️😌
İlişkide iken erkek arkadaşımın parasını sevmem kendi paramı severim.
Genel olarak erkekler daha çok seviyor bence
Ben hem kazanmasını hem de harcamasını seviyorum (har vurup harman savurmak değil ihtiyaçlarımı ertelemeden)
Eskiden Erkeklerdi, artık Kadınlar paraya düşkün. Biz paranın her şey olmadığını anladıkta onlar çok sonra anlayacak iş işten geçmiş olacak
Kadınlar çünkü sevdikleri kişinin parası yok diye evlenmiyor veya ilişkilerini devam ettirmiyorlar.
Erkek daha çok sever gibi duruyor fakat bunun sebebi kadınlar.
Parasız erkeği yalnız anası sever mottosu bile bu gerçeği gösteriyor
Parayı herkes sever. Ama genel anlamda kadınlar alışverişi daha çok sevdiğinden kadınlar diyorum 😊
İki cinsiyete sever ve maalesef bu devirde para demek güç demektir ama en çok parayı Cennet Mahallesi Pembe sever o yüzden kadın diyorum.
Bunun kadını erkeği yok, paraya en çok tamah eden ve para için her şeyi yapabilecek karektedekiler parayı en çok sever.
Kadınlar parayı çok sever. Bunu bilen erkekler hırs yapar ve daha çok paranın peşine düşer.
Herkes sever. Parayı sevmiyorum diyene rastlamadım ben daha
Parayı severim ama benim için bir ihtiyaçtır daha çok.
Kadınlar parayı, erkekler fiziği sever ¥
Elit insanlarsa bilgiyi..
Erkekler paraya güvenir, kadınlar paraya yönelir 🤭 Bence iki tarafta seviyor..
En doğru yorum
Erkek kadın olarak değil de bazı insanlar çok sever bazıları o kadar çok önem vermez paraya
Erkekler kadınları tavlamak için parayı kullanır, Çünkü kadınlar parayı Sever
Kadınlar hakkında genel konuşmam ama Türk kadınları paraya tapıyor.
Konu tartışmaya açık bile değil, tabii ki kadınlar 😂
Herkes sever sevmiyorum diyen yalan söylüyordur ya da daha paraya kavuşamamıştır
sence gancık paradır daha öğrenemedin heralde
Kadınlar güven sever, yaslanacağı erkeği sever. Şimdi bir erkeğin parası varsa, rahat yaslana bilirsin birine bence.. Güçlü erkek vibesi veriyo, tabii herkese ait değil.
Emin misin
Evet, belirtdiğim gibi hepsine ait değil. Bazı erkeklerin parası var, zekası yok. Amma parasız erkek zor
Vay be tanımak isterdim
Yani baktığımız zaman hemen hemen herkes parayı sever
en cok kadinlar sever paara icin yasli erkekleele sevgili oluyorlar acun ibrahim tatlises vs paara icin midesiz oluyorlar erkekde sever paaradi aama kadin paar aicin kendini satar
İki tarafta bence kadınlar ne kadar Alışveriş ise erkekler de içki, gezmek, eğlencedir
Bunun cinsiyeti yok bence ya, iki taraf da seviyor.
ne kadınlar ne erkekler kendine deger veren ve hayatını istedigi gibi yasamak isteyen alfalar sever
Erkekler de kadınlar için çalışıyor sonuçta. Kadınlar da kendisi için.
Ben severim para değerli
Herkes sever😏
Erkekler gücü kadınlar parayı sever
Kadınlar parayı erkekler kadınları sever 😄
İnsanlar
Parayı herkes çok sever 😃
Kadını erkeği yok bu işin insanlar sever
kadınlar daha çok seviyor
Paraya aşık olan sever
Açgözlü, tamahkar olanlar sever
Parayı kim sevmez ki 😄
Paraya dokunamıyorum. Hiç sevmem.
Fakirler✊
Kadınlar daha çok
Erkekler de Kadinlar da ayni Nefsi tasiyor.
Herkes sever
Kadınlar net
Erkekler kazanırken , Kadınlar harcarken.
Erkekler parayı sever kadınlar ise paraya tapar
Kadınlar
Kadınlar gücü sever
Nefes alan herkes
Herkes sever
Bence herkes sever.
Kadın
Kim sevmez k
parasi olanlar :)
cinsiyeti yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?