Evet , ama bazı maddeleri özellikle maddi anlamda erkeklere kaçıyor. Şimdi sen hiçbir sorun olmadan eşinden ayrıldın hani şiddet falan hiçbir şey yok ayrıldıktan sonra tazminat alıyorsun istersen , Daha sonrasında adama mal varlığının da yarısını alıyorsun zaten evlendiğindeki bütün altınlar falan senin gibi.. yani yanlış anlamanı istemem şimdi sen hiçbir şey yapmadan evde yatıyorsun eşin gidiyor çalışıyor geliyor falan Sonra aradan bir yıl geçiyor sen diyorsun ki ben ayrılacağım sonra gitti bu dediklerimin hepsini hak sahibi oluyorsun. Yani biraz zalimce değil mi bence bu eşitsizlik
Ya saygı sevgi çerçevesinde ayrıldıktan sonra zaten hani bakılır nedir ne değildir. Ama ben şuna karşıyım sadece hani hiç çalışmamış şiddet görmemiş çalışmamış yan gelmiş yatmış çalışmak istemiyorum hanımefendi sonra bir de ayrılınca bütün malları alacak. Bakın asıl şiddet zaten buradan çıkıyor hani ya Bak net söylüyorum ya araştırılsa ayrıldıktan sonra çıkar bu şiddet olayları. Niye çünkü erkeklerin psikolojisini bozan bir durum yani haksız yere yapıldıysa
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
6284’ te sorun yok. sorun sizde var ve buna bu kadar takık olmanızdan anlaşılıyor.
Bu kadına karşı şiddetin önlenilmesiyle alakalı kanun değil mi
Evet , ama bazı maddeleri özellikle maddi anlamda erkeklere kaçıyor. Şimdi sen hiçbir sorun olmadan eşinden ayrıldın hani şiddet falan hiçbir şey yok ayrıldıktan sonra tazminat alıyorsun istersen , Daha sonrasında adama mal varlığının da yarısını alıyorsun zaten evlendiğindeki bütün altınlar falan senin gibi.. yani yanlış anlamanı istemem şimdi sen hiçbir şey yapmadan evde yatıyorsun eşin gidiyor çalışıyor geliyor falan Sonra aradan bir yıl geçiyor sen diyorsun ki ben ayrılacağım sonra gitti bu dediklerimin hepsini hak sahibi oluyorsun. Yani biraz zalimce değil mi bence bu eşitsizlik
Yani belki ama bu dinimizce de böyledir. Kimisi de bunu kullanır
Ya saygı sevgi çerçevesinde ayrıldıktan sonra zaten hani bakılır nedir ne değildir. Ama ben şuna karşıyım sadece hani hiç çalışmamış şiddet görmemiş çalışmamış yan gelmiş yatmış çalışmak istemiyorum hanımefendi sonra bir de ayrılınca bütün malları alacak.
Bakın asıl şiddet zaten buradan çıkıyor hani ya Bak net söylüyorum ya araştırılsa ayrıldıktan sonra çıkar bu şiddet olayları. Niye çünkü erkeklerin psikolojisini bozan bir durum yani haksız yere yapıldıysa
Bu da çok ucu açık konuşma oldu. Bu kadar da uzun boylu değill. Yineliyorum bu dinimizce de böyledir
Bazı maddeleri değiltirilmeli
erkeklere hürriyet