5816 sayılı kanun hakkındaki görüşleriniz?
Bir lider neden kanunla korunur arkadaşlar?
Siz nasıl bakıyorsunuz bu duruma?
Bir lider neden kanunla korunur arkadaşlar?
Siz nasıl bakıyorsunuz bu duruma?
gelecek nesiller yaptıklarını öğrenince arkasından küfür etmesinler diye , bak arkasında dua okuyan var mı kefereninin
Sizin duanıza ihtiyacı yok zaten cahil parazitler :)
bencede yok zira kimse kurtaramaz onu artık :D
@myzreal l*n kitapsız emin ol o ata dediğiniz soysuz ve senin gibi itleri olmasaydıda biz gene o savaşları kazanırdık o man kafanız almıyor bunu tabii nede olsa Allah kitap nedir haberiniz yok herşeyi maymuna bide ona bağlıyorsunuz
Cevap
6Cevap
Gerçek lider olmadığı için korunuyo olabilirmi?
Ne anladın?
Hmm. 😁
Bunu DP üyelerine sorarsın
cuma namazına bile koruma ordusuyla giden bir liderden ne beklenirki toplama bir parti eğerki cumhur seçilmeseydi ilk yargılanmasına destek verecek olan yine kendi partısının adamları olacaktı
Yanlış anlaşıldı sanırım. 5816 Atatürk u ve hatırasını koruma kanunudur.
O adam olmasaydı, kimbilir hangi ülkenin mandasıydık, sende kimbilir hangi sakallının üçüncü dördüncü karısıydın. Ne okuman olurdu ne yazman. Şu an buraya yazabiliyorsan onun sayesinde. Ama sen şartlandırılmış, uyşturulmuş, uyutulmuşsun.
Alttaki yorumlara bakarsan sorunun sorulus amacını anlarsın.
Gereksiz laflarla tartsma yaratp ortami germeye çalışma.
way be milettin uyanıklığı karşısında sukütu hayale ugradım brawoo valla
sende sultan tayyip olsaydın yirmi tane yassa çıkarırdın korunmak için yoksa o kadar hırsızlığı arsızlığı nasıl gizliycen :D kanuni sultan tayyip hazret menapları
Arkadaşlar bilginiz-yoksa fikrinizde olmasın lütfen.
Zira bu kanunun r. t. e ile-bir alakasi yok
abicim o zman kanun numarası koyup ümmeti muhhammedi uğraştırcağına içeriğini yazda milleti cinlendirme
Sözde kemalistlerin-bu kanunu bilmemesi ne acı.(lafım size değil )
Ben google değilim abicim. Bilmeyen yorum yapmak zorunda değil. Illa yapacaksa bir acar bakar-neymis ne-değilmiş bodoslama atlamaya gerek yok. Bilinir diye dusundum ama sayfann kultur seviyesinin bukadar düşük olacağını tahmin edemedim.
Mazur görün.
sevgili çok bilmiş gizli arkadaşım sorunun açıklama kısmında ne yazdığını mı unuttun?
(Bir lider neden kanunla korunur arkadaşlar?) ne manaya geliyor? mevzu kültüre gelince sen tc anayasasının bilmem kaçıncı maddesini bilmekle kendini kültürlü sayıyosan ben o kültürden çok uzağımm gelelim kemalist mevzuuna her kurulu düzene laf atıp sıkıyı gördümü fellik fellik kaçanlara kemalist deniyo maalesef o yüzden neyin ne manaya geldiini anla deriim.
Kültür abidiyem :) ortami germeye gerek yok.
Fikirler catisabilir tabiki burada kavga etmek için sormadım ben bu soruyu. Benm şahsi görüşüm bu kanunun Atatürk e hakaret olduğu yonundedir.
Kanunla korunmayami ihtiyacı varda böyle bir kanun tasarlanmış demek istedgm bu atarli abim.
yok canım ortamı germek gibi niyetim yok sen şaşırtıcı bir soru ve içerik yazmışsın ondan insanların kafası karışıyo gelelim atatürkün korunması mevzuuna şu yasa içeriğini bir okiiym sana yazarım ve neden böyle bir soruyu özelden yazma ihtiyacı duydynkii?
evet kanunu okuduk sevgili atamızın korunması için tertip edilen bu yasada amaçlanan atatürkün kişiliğinin korunmasıdır yaptıklarını sorgulamak beğenmemek tenkit etmek gibi bir lüksümüzün oladığı anlamına gelir eğer sevgili atam yapmışsa doğrudur deyip içindekileri içinde tutmaya devam edin ve sonra özgirlükler ülkesiyiz diye hava atın denmektedir. sözkonusu atatürk olunca yaptığı herşeyinn çok çok doğru olduğuna ister seve seve ister si si kanıcaksınız deniyo daha ne diyiim başımı belaya sokcan konuşturma beni
Çünkü yanlış algilamalar sonucu bana gelen ve gelecek olan küfürlerle uğraşmak istemyorm.
Çok kaliteli insanlar var sitede gelgelelim bir o kadar cahil neyi savunduğunu bilmeyen insanlarda var.
Görüşler ayrı olabilir ben kendi fikrimi soylerm b başkası kendi-fikrini-söyler bunu belli boyutlarda tartisabilirz fakat iş küfre ve bel altı konusmalara gelince pek şık olmuyor.
Malesef insanlarn çoğunda saygı duymak gibi bir şey yok. Bu yüzden gizliden sordum. Mesaj olarak geri dönüş yaplmasn diye. Hepsi bu
evet doğru ben bu konudaki düşüncemi yazdım ve herkesin düşüncesinede saygım var mesele küfüre gelince ölmüş gitmiş birine küfür etmek zaten insanlık diildir
Neymiş o kanun açıkla bilelim
Google denen bir şey var arkadaşım bir arastr ondan sonra yorum yap istersen.
Kızm açıkla diyorum bişi sormuşsun ama açıkça sor bilen var bilmeyen var bilgilendir diyorum
Rahatsız mi oldunuz bu kanundan?
Bence kendisini seven sevmeyen herkesin rahatsiz olması gereken bir kanun bu..
Zira kanunla korunacak kadar aciz bri oldugu anlami çıkar buradan. Kemikleri sızlıyor olabilir bu kanun yüzünden. Dünyanın hangi yerinde bir lider kanunla korunuyor? Ben hic duymadım.
Böyle bir şeye neden gerek duyulur?
Atatürk arkasina sığınıp b takım işleri saman altndan su gbi yuruten zihniyetlern koyduğu bir kanundur bu.
Atatürk ta o zamandan ileriyi gormus ki sizin gibi zihniyetlerden kendisini korumak için böyle bir kanun tasarlamış.
Tatlimm. Bir konu hakkinda bilgin yoksa fikrinde olmasın o kanunu koyan Mustafa Kemal değildir. Bu kanun 1951 de yürürlüğe girmiştir. .
Sevgiler.
Canim benim demokrat partinin bu kanunu çıkardığını biliyorum. Cahil değilim. Tasarlamistir diyorum zaten.
Çok battı dimi sana
Bana batan bir şey yok arkadaşım. Benm zat-ı muhteremle bir alıp veremediğim yok bu kanun kendisine hakarettir.
Niye atatürk dusmaniymisim gibi bi-algi oluştu anlayamadimm. Soruyu iyi oku.
Bir ülkenin kurucusu neden-kanunla korunur. Bu basli başına hakarettir oyle degil mi?
Bu kanun Ataturku kullanan şirketlerin ve kuruluşların gozdesidir.
Demokrat parti tarafın dan halka şirin görünmek icin kendi menfaatleri adina ataturkun arkasina sığınarak tasarlanmış bir kanun.
1951 de yürürlüğe girmiş türkiye cumhuriyetinde şahıs üzerine tasarlanan ilk ve tek kanundur.
Sözde ataturku korumak adına konulmus fakat kendisine en-cok zarar veren kanundur..
Ben Atatürk düşmanısın demedim ama bu ülkede zaten Atatürke yeterince saygı gösterilmiyo hiç olmazsa kanundan çekinsin de bu kadar şerefsizliği yapmasın diye var o kanun bunun Atatürkü kullanmak ya da halka şirin gözükmekle bir alakası yok Atatürk düşmanı olmayabilirsin ama bunu anlamıyosun başka yerlere çekiyosun.
sevgili atamıza bu ülkede nasıl davranılmasını istiyorsun doğum ve ölüm günleirnde resmi bayramlarda hatta her sabah okullarda heykelinin önüne gçip ilahlaştırdığınız atatürke daha nasıl saygı duyulsun istiyorsun sen?
Nedir o kanun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar