Kürtler nexen t*rorist gözüyle bakılıyor tarihini araştırınca?

Objektif olun:) olmayan okumasın silicem onun yorumunu zaten Kürtlerin Kürdistan kurma hayali Yok Irak'ta var zaten ben bir kürdüm dilim yasaklandı konuşamadım kendi tarihimi öğrenmek istedim terörist denildi kendi tarihim de ki atalarima hakaret edildi küfür edildi düşünsenize rusya da yaşıyorsnuz ve Rusya cumhuriyeti denilmesi gerekirken hekres Rus cumhuriyeti diyor su Türkler burada yaşayan Türkler başka ırklar var zaten Rusya cumhurbaskani Rusya Cumhuriyeti koydu adını diyorsunuz ama onlar yine size bilerek Rus Cumhuriyeti diyor sizden alakasız Türkiye kurmak istiyen bir hükümet var hükümet yüzünden tarihinize bayrağımıza küfür ediliyor siz tarihinz bayrağınızı savunurken sizi de o alaksiz Türkiye kurmak istiyen terörist örgütlerindesiniz diyor siz sadece kendi tarihinizi ve atalarınızin bayrağını anıp seviyorsunuz ve son olarakTürkler ülkesini çok seviyor ama türkler kendi doğu bölgesine asla gitmez hatta çoğu türk özellikle Z kuşağı doğu bölgesini duyunca iyy filan diyor kendim sınıfta yaşadım bunu neden böyleler? Çok merak ediyorum

Güncellemeler
+1 yıl
Kürdistan kurma gibi bir konu:D yok yazmama rağmen yorumlarda yine aynı şeyi dile getirmişsiniz sizin atalariniz bizim atalarimizla iyi değiller bu ne sizin atanizi ne de bizim atamızı haklı yapar benim atamin yaptıkları bana doğrudur senin atanın yaptıkları sana doğrudur bu Bir gerçektir. Herksisn tarihi kendinedir
Kürtler nexen t*rorist gözüyle bakılıyor tarihini araştırınca?