Aile & Toplum Hepinize günaydınlar nasılsınız? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Mutlu olun 😇Görseldeki yer gibi yerden uyanma dileği ile hepinize, güzel hafta sonları diliyorum Hepinize günaydınlar nasılsınız? Cevapla Güzellik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
27Barem27 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Günaydın; görseldeki resim harika çok amin diyorum. Daha güzellerinde uyanmak sana nasip olsun. Mutlu huzurlu bir hafta sonu dilerim. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl çok teşekkür ederim, tatlı kız umarım hepimizin olur amin ❤️ Yorumla 27Barem27 +1 yıl Ben teşekkür ederim <3 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı. Günaydın, ne hoş bir soru bu çok teşekkür ederim düzel dileklerin için. Allah sana 10 mislini versin inşallah 1 6 Yorumla Soran +1 yıl hepimiz için, kalbi güzel bebek 😊 Yorumla novel +1 yıl :) asıl kalbi güzel olan sensin. Sabah sabah şu enerjin için de ayrıca teşekkür uyandım sayende iyice ;) Yorumla Soran +1 yıl rica ederim ne mutlu hepimize. Yorumla novel +1 yıl Mutluluk gün boyu sonrada uzun süreler bizimle olsun inşallah :) Yorumla Soran +1 yıl Amin diyorum hepimiz için ❤️ Yorumla novel +1 yıl Aminn :) Yorumla
brsdışgüç Takip Et Master Yaş: 56 , eic 82% +1 yıl bir mukabil.. sanada mutlu huzurlu ve vukuatsız bir hafta sonu dilerim. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl teşekkür ederim, kalbi naif insan Yorumla brsdışgüç +1 yıl 💐💐💐 Yorumla
Alevnalan3501 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Teşekkür ederim sen nasılsın 1 16 Yorumla Soran +1 yıl rica ederim, kahvaltı hazırlıyorum Kocam ve oğluma Yorumla Alevnalan3501 +1 yıl Afiyet olsun sizlere neler var kahvaltıda Yorumla Soran +1 yıl börek yaptım, sucuk var, menemen, simit, klasik kahvaltılıklar, çay, kızarmış ekmek, dışarıya hazırladım havada güneşli, çok iyi oldu Yorumla Alevnalan3501 +1 yıl Afiyet olsun ailenize ve size güzel menü hepsini yiyebiliyor larmı Yorumla Soran +1 yıl sonradan misafir çıktı kız Yorumla Alevnalan3501 +1 yıl Kim misafir kız kalabalık sa anca biter Yorumla Soran +1 yıl teyzemle annem kardeşlerim Yorumla Alevnalan3501 +1 yıl Maşallah o zaman süper kahvaltı afiyet olsun eline sağlık Yorumla Soran +1 yıl kız inşallah tez giderler amin annem gil sıkıntı değilde teyzeleri sevmem Yorumla Alevnalan3501 +1 yıl Nedenki kuzum teyzenleri sevmezsin işallah gitsinler sende rahatla Yorumla Soran +1 yıl kız ameliyatlı kadın Yorumla Soran +1 yıl bişey olur Yorumla Soran +1 yıl ev villa köyde tuvalet yukarıda bşrde aşağıda var zorlanır Yorumla Alevnalan3501 +1 yıl Baya sıkıntı orası desene geçmiş olsun Yorumla Soran +1 yıl teşekkür ederiz Yorumla Alevnalan3501 +1 yıl Rica ederim Yorumla
delidayı0234 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 39% +1 yıl İyi çok şükür mutluyum sen nasılsın 1 4 Yorumla Soran +1 yıl ben iyiyim şükür, koca bebek Yorumla delidayı0234 +1 yıl Koca bebek derken Yorumla Soran +1 yıl mutlu ol diye dedim ❤️ Yorumla delidayı0234 +1 yıl Eyvallah Yorumla
JuliusCaesar063 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ben dsha uyumadım sana günaydın 😂 1 1 Yorumla Soran +1 yıl uyuman şart değil, ufaklık mutlu hafta sonları sana Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. yorgunum ve uykum var 1 0 Yorumla
laylaylomgalibaa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Günaydın 🤗 1 1 Yorumla Soran +1 yıl teşekkür ederim Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı. Günaydın... 1 2 Yorumla Soran +1 yıl teşekkür ederim Yorumla Bizden_Söylemesi +1 yıl Rica ederim 😎 Yorumla
DavidLuizx Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 73% +1 yıl selam canım 1 2 Yorumla Soran +1 yıl teşekkür ederim Yorumla DavidLuizx +1 yıl gel bakalım yanima Yorumla
fernandosucree Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Günaydıııın 1 1 Yorumla Soran +1 yıl teşekkür ederim Yorumla
Ancle07 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Benim evime benziyor 1 3 Yorumla Soran +1 yıl ne mutlu sana koca bebek Yorumla Ancle07 +1 yıl O kadar büyük müyüm Yorumla Soran +1 yıl Şakacı genç kalbini dinle hayaller kur mutlu ol ❤️ Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 18,3b cevap paylaştı. Eh işte. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Koca bebek üzme kendini Yorumla BloodyGamer +1 yıl 🙄 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 21,8b cevap paylaştı. Günaydın 🌺 1 1 Yorumla Soran +1 yıl teşekkür ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Günaydın; görseldeki resim harika çok amin diyorum. Daha güzellerinde uyanmak sana nasip olsun. Mutlu huzurlu bir hafta sonu dilerim.
çok teşekkür ederim, tatlı kız umarım hepimizin olur amin ❤️
Ben teşekkür ederim <3
Günaydın, ne hoş bir soru bu çok teşekkür ederim düzel dileklerin için. Allah sana 10 mislini versin inşallah
hepimiz için, kalbi güzel bebek 😊
:) asıl kalbi güzel olan sensin. Sabah sabah şu enerjin için de ayrıca teşekkür uyandım sayende iyice ;)
rica ederim ne mutlu hepimize.
Mutluluk gün boyu sonrada uzun süreler bizimle olsun inşallah :)
Amin diyorum hepimiz için ❤️
Aminn :)
bir mukabil.. sanada mutlu huzurlu ve vukuatsız bir hafta sonu dilerim.
teşekkür ederim, kalbi naif insan
💐💐💐
Teşekkür ederim sen nasılsın
rica ederim, kahvaltı hazırlıyorum Kocam ve oğluma
Afiyet olsun sizlere neler var kahvaltıda
börek yaptım, sucuk var, menemen, simit, klasik kahvaltılıklar, çay, kızarmış ekmek, dışarıya hazırladım havada güneşli, çok iyi oldu
Afiyet olsun ailenize ve size güzel menü hepsini yiyebiliyor larmı
sonradan misafir çıktı kız
Kim misafir kız kalabalık sa anca biter
teyzemle annem kardeşlerim
Maşallah o zaman süper kahvaltı afiyet olsun eline sağlık
kız inşallah tez giderler amin annem gil sıkıntı değilde teyzeleri sevmem
Nedenki kuzum teyzenleri sevmezsin işallah gitsinler sende rahatla
kız ameliyatlı kadın
bişey olur
ev villa köyde tuvalet yukarıda bşrde aşağıda var zorlanır
Baya sıkıntı orası desene geçmiş olsun
teşekkür ederiz