Arkadaşlar Akrabalar Niye Böyle Üstlerine Vazife Olmayan İşlere Burnunu Sokuyorlar? Hayır Geldiysen Edebinle Gel Değil Mi?

Çocukluğumda yani en azından 14 yaşıma kadar diyebilirim. Akraba ziyaretlerini severdim ama artık öyle nefrettttt ediyorum ki... Anlatamam.. Yahu bu nedir? nasıl bir saçmalıktır? Akrabayız, kan bağı var diye herşeyi üstlerine vadiye zannediyorlar. Bugün bize anne tarafından akrabalar geldi. Zaten biraz oturup odama gidicektim bayıldığımdan değil. Sürekli biri bir soruyor diğeri ayrı bir soruyor. Yok efendim nerede okumuşum Kayseri'de okudum üniversiteyi vay efendim orada okunur mu? Yok orası yobaz, yok kız başına, Eeee ne okudun? Gazetecilik aaaa ondan iş mi var? öbürü soruyor eeee Ne işle meşgulsün Stajerim diyorum. Eeee hayatında biri var mı? Ayyyy yemin ederim Varya annem babam olmasa öyle bir bozardım ki ben bunları. Size ne ya sizene nerede okuduğumdan, ne iş yaptığımdan, bölümümün geleceğinden, ne zaman evleneceğimden hatta nerede yaşayacağımdan sizene. Bunun doğusu batısı da yok ben Aydınlıyım Aydın'da yaşıyorum. Lanet olsun ya. Üstlerine vazife a. mk sanki. Bunlara okuyuverdim, bunlara çalışıyorum, şimdi de bunlara evlenicem.. adece bunlar olsa daha diğerlerini saymıyorum bile. Akrabalar niye böyle karaktersiz? Siz ne düşünüyorsunuz? Sizin de böyle mi?

Arkadaşlar Akrabalar Niye Böyle Üstlerine Vazife Olmayan İşlere Burnunu Sokuyorlar? Hayır Geldiysen Edebinle Gel Değil Mi?