Babama göre dünyadaki en kötü şey trans erkek olmak veya lgbt lgbt bireyiysen babam için ölüm hakediyosun ne düşünüyorsunu?

Ben trans erkeğim lgbt bireyiyim dogustan kız doğdum ama erkek olmak istiyorum bedenen cunku bedenim ve yaşamak istediğim hayat bir değil ben kadınlardan hoslaniyorum ve babama göre kadinin kadinla ilişki yaşaması yani lez. biyenlik ve kadının kadınla birlikte olması günah ayıp ve yasak sonucuda ölüm bir kadın bir kadına aşık oldu birliktelik yasadi diye öldürecek kadar zalim ve vicdansız bir adam bir adam benim babam ayrıca trans erkek olduğumu ve bedenen erkek olmak istediğimi ameliyat olmak istediğimi biliyor ve babama göre kendi çocuğu geberse umrunda değil toplum Ne diyecek elalem ne diyecek insan içine cikamayiz gibi sacma saçma konusuyor çok kotu bir adam benim babam ve bu dünyada ne kadar trans erkek tanidiysam bende dahil hepimizin kadınlara olan aşkımız yüzünden başımıza gelmeyen kalmadı kadının kadınla aşk yaşaması demek ölüm sebebi babam için acımaz direk öldürür toplum ne der diye diye lgbt bireylerinin hayatını mahvettiniz vebalimize girdiniz eğer toplum ve aile yuzunden öldürülursek bizim katilimiz bu toplumdur hepinizin parmağı var bu kanda hepiniz susarak buna göz yumdugunuz için acılar içinde kivranin siz allahmisiniz benim babam allahmi lgbt bireyiyse kadinlarla birlikte oluyorsa Allah gidin öldürün mu dedi size sizin dininizde sebep ne olursa olsun öldürmek yasak ve günaha degilmi bir hayat kadınını öldürmek bile gunahken öldürmezken bir lgbt bireyini birlikte oldu kadın kadına diye nasıl acimasizca ailelerimiz olduruyor bizi ayrıca bedenen kız doğdum diye sen kızsın diyor erkek değilsin diyor Allah seni kız yaratmış diyor günah diyor kız gibi davranacaksin diye zorbalık yapıyor trans erkeksen lgbt bireyiysen işe almıyorlar aç kalıyorsun beddua ediyorlar yardım etmiyorlar sizin gibi Müslümanlık olmaz müslüman eziyet etmez lgbt bile olsa karşındaki düşman olmaz sevmeyebilir ama öldürmez zarar vermez işsiz ortafa bırakmaz sağlıktan bile yararlanamiyoruz ailemiz akrabaların duyarsa sen bizi rezil edersen komşulara evden atılıriz serefimiz gider diyor bir lgbt bireyi olmak bu kadar mı zarar gormeyi hakediyoruz işkenceyi hakediyoruz biz bir insanı lgbt bireyi diye çaresiz bırakmak öldürmek şiddet uygulamak insanlığa sığar mı başta babam ve toplum homofobiklik transfobilik lgbtfobillik bir insanı öldürmek için yeterlimi kendimi erkek gibi hissediyorum doğuştan kız doğdum ben şimdi babamın baskisiyla makyaj yapsam babamdan kortugum için etek giysem saç uzatsam bunu içimden gelerek yapmayacagim ben kadinlarla yine görüşmeye devam edecek olduktan sonra ederim zorla kimse kimseyi evlendiremez zaten o konuda korkmuyorum ama makyaj bile yaptiramaz etek bile giydiremez bunlar trans erkeklere yapılan ailesel iskencedir neler çekiyoruz

Güncellemeler
+1 yıl
Babam ben kız olarak doğduğum kendimi erkek gibi hissettiğim için erkekleri hiç sevmediğimi biliyor ve beni bir kadınla yatarken yakaladi kamerada konuştuğumu öğrendi nasıl sen elin kızlarıyla aşk yaşarsın dedi senin erkekligine biber sürerim dedi ve beni tehdit etti dövdü istersen gidelim erkek organi taktiralim sana sen kızsın iğrenç pislik diyerek dövdü böyle babalar gebersin bütün trans erkeklerin başına gelen lgbt bireylerin aileleri genelde inanılmaz şiddet sever insanlar oluyor
Güncellemeler
+1 yıl
Erkek gibi hissediyorsa doğuştan kız doğmasına rağmen sen onu öldürsende kadinlardan vazgeçmez kessende vazgeçmez bunun için insan evladını evden atmakla evlatliktan reddetmekle tehdit edermi hangi toplum kendi kan bağın evladından daha değerli olabilirde topluma rezil olmayim diye öldürürsun evden atarsin akrabalarini atabilirsin evaldini insan nasıl atabilir bu canilik gaddarlik igrenc bir babalik bu
Babama göre dünyadaki en kötü şey trans erkek olmak veya lgbt lgbt bireyiysen babam için ölüm hakediyosun ne düşünüyorsunu?