Güncellemeler
+1 yıl
Babam ben kız olarak doğduğum kendimi erkek gibi hissettiğim için erkekleri hiç sevmediğimi biliyor ve beni bir kadınla yatarken yakaladi kamerada konuştuğumu öğrendi nasıl sen elin kızlarıyla aşk yaşarsın dedi senin erkekligine biber sürerim dedi ve beni tehdit etti dövdü istersen gidelim erkek organi taktiralim sana sen kızsın iğrenç pislik diyerek dövdü böyle babalar gebersin bütün trans erkeklerin başına gelen lgbt bireylerin aileleri genelde inanılmaz şiddet sever insanlar oluyor
Güncellemeler
+1 yıl
Erkek gibi hissediyorsa doğuştan kız doğmasına rağmen sen onu öldürsende kadinlardan vazgeçmez kessende vazgeçmez bunun için insan evladını evden atmakla evlatliktan reddetmekle tehdit edermi hangi toplum kendi kan bağın evladından daha değerli olabilirde topluma rezil olmayim diye öldürürsun evden atarsin akrabalarini atabilirsin evaldini insan nasıl atabilir bu canilik gaddarlik igrenc bir babalik bu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Ailen gerçekten serefsizmiş biz kadınlara olan ilgin çok güzel bence baban elalemi değilde seni korumalıydi elalem kendi canından bir parçadan daha değerli değildir bende musluman bir kadınım benim dinimde lgbt haramdir kadın kadına sevişmesi günahtır ailende olsa buna karışamaz tobe haşa Allah'tan daha iyi bilemeyiz allah senin ailene kadınlarla ilişkiye girdin diye çocuğunu yak öldür dememiş allah o kadar vicdansız olsaydi babandan daha güçlü cezanı verirdi ama baban çok günaha giriyor bir insan evladına zarar vermez evden atmaz evlatlıktan silmez işte devletin değişmesi gerektiğini anliyorum ve sizi çok iyi anlıyorum devlet polis akpnin elinde bir lgbt bireyi öldürülse polis karışmaz ama chp veya herhangi parti gelse belki sizin hayatinizi kurtarabilirdik seninde dediğin gibi bacım. ar fuhu. ş yaptığı halde akşama kadar önüne gelen adamla yatıyor onlar bile öldürülmeyi haketmiyorda sen bir kadınla sevistin diye seni mi öldürecek bu neyin pisliği bu nasıl babaymis böyle vicdansız köpek o fuhuş yapan kadinlardan bile banane allah sorsun hesabini seninde kadinlarla iliskin yatak ilişkin varsa allah sorsun hesabini biz ne karisiriz Allahını işine Allaha şirk koşuyor baban sana zarar vererek tevbe etsin
O kadar kötü biriki benim babam beni öldürmedi diye şu an sukrediyorum ama bu gidişle bana zarar verecek bana saçını uzat diyor sanki saçımı babamın zoruyla uzatinca bacagimdaki kılları temizleyince kız olacam bu kadar beyinsiz ben korktuğum için kız numarası yaparım korkutacak kadar şerefsiz beni korkutacak kadar alçak beni öldürürse millete reklam olmaktan korktuğu için öldürmüyomus beni yoksa kadına sevişmenin cezası ölmekmiş allahtan daha iyisini biliyor herhalde Çok yaşa diyor lgbt bireyi olmandan hayvan gibi yasamandan daha iyi diyor şerefsiz kendisini benim yerime koymuyor
Ben size trans erkeklere bayılıyorum kendi canınızdan vazgeçiyorsunuz kadinlar olarak bizden vazgecmiyorsunuz gerçekten siz bizi biyolojik erkeklerden daha çok sevip hakediyorsunuz bak bizim için ne mücadeleler veriyorsun çok gurur verici bizi sevmeniz
Sana açık ve net bir şey soyleyimmi bir kadınlar benim hemcinsim olmasına rağmen onları eleştirmek zorundayım çünkü benim hemcinslerim çoğu aptal maalesef çünkü şimdi kadın kadını çekemez olayına giriyorlar şimdi bu dünyada o kadar çok lezbi. yen kadın varki bu dünyada hicbirimiz bir kadının lez. biyenmi hetero bir kadın mi olduğunu bilemeyiz belki kıskandığı cekememezlik yaptığı kadın kadınlardan hoşlanıyordur ve ona karşı cekememezlik değil aşk besliyordur şimdi o kadar zaman kadınlara aşık ol ol kadınlar seni cekememezlik yapsın hetoro sanıp o yüzden kadın kadının aşkıdır düşmanı değildir kadın kadının sevgilisidir düşmanı değildir çünkü bir kadının yanında bir kızın yanında erkek gördüğünüzde o kız evli veya nişanlı değildir abisidir erkek kardeşidir veya babasıdır işte bizim toplulumuz kadınla kadının arasını bozandir aslında çünkü bu dünyada hangi ülke hangi şehirde dünyada ne kadar kadın nüfusu varsa hepsi hetero değildir kadınların çoğu lez. biyendir ve çoğu gizli lezbiyendir toplumdan korktuğu için gizli yaşar o yüzden kadın kadına fesatlık yapmaz sahip çıkar destek olur bu kadar net çünkü ben artık bu dünyadaki bütün kadınların yüzüne baktığımda acaba eş. cinselmi bendenmi hoşlanıyor diye kibar yaklaşıp anlamaya çalışıyorum kadın kadının düşmanı değil sevgilisidir yani ben lgbtyi sizi destekliyorum kadınları da akıllı olmaya davet ediyorum aslında kadını en çok eleştiren ayağını kaydiran cinsiyet erkeklerdir kadın kadını heryerde destekler kıskanmaz çoğu lezdir çünkü escinselmi degilmi bir kadın bilip bilmeden fesatlık yapmasınlar kadınlar kadınlara çünkü bu dünyada bütün kadınların içinde yüzde 50 oraninda eş. cinsellik var bunu söyleyemezler toplum aile korkusu o yüzden kadın kadının aşkıdır kadınlarin asıl düşmanı erkeklerdir bunu anladıkları gün kadınlar mutlu olmaya başlar