Aile & Toplum Paspasıma 2 tane 25 kuruş ve çalı bırakmışlar. Bu ne anlama geliyor ya? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor bu ne layn kafayı yicem.. işten geleli 1 saat oldu evden çıkarken fark ettim Paspasıma 2 tane 25 kuruş ve çalı bırakmışlar. Bu ne anlama geliyor ya? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Biz çocukken kapı kilitli diye paspasın önüne neler neler bıraktık çok takma çocuk bırakmıştır geri alırsa tabi:) 0 0 Yorumla
Whitecruz1 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 76% +1 yıl Garıpmıs, benim de ayakkbılıga kalpler cızmısler bir kac gun ust uste komsu ya da guvenmıycez artık 0 0 Yorumla
Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. 50 kuruş ne mk bi dahakine 50 bin isterim diye not yaz bırak 1 0 Yorumla
cnrche Takip Et Master Yaş: 27 , eic 46% +1 yıl Mıyala büyüsü bu.. Nerede görsem tanırım sdghfdkhgfdkh 1 0 Yorumla
ohadiyorummya Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl İhlas, Felak ve Nas surelerini üç defa tekrarla büyü varsa bu duaları oku 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Dokunma bilader. bilen birini getir Zamanında bı tanesini cahilce elime aldım hayatım değişti. dikkat et 1 5 Yorumla lylain +1 yıl Ne oldu anlatır mısın çok merak ettim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İşlerim ters gitmeye başladıRüyalarıma geliyorlar bazen her isimde bı sıkıntı oldu hala daha devam ediyorHatta bı kaç hocaya sordum bişey yok dediler ama o günden sonra oldu ne olduysa Yorumla lylain +1 yıl Neydi peki dokunduğun şey Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Simsiyah bir hayvan derisi keciydi sanırım. gece karanlığında olduğu için pek ayırt edemedim Yorumla kensizbarbie31 +1 yıl İlginç ama inanıyorum Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sirkenin içerisine 11 fatiha 11 ihlas 11 felak 11 nas surelerini oku kapı eşini sil. kalan sirkeye o para ve çöpleri koy git bir yere göm. 0 7 Yorumla Mari_ +1 yıl Neden büyü mü bu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olma ihtimaline karşı. Yorumla Mari_ +1 yıl Bu şekilde yapılabilir mi yani çok ilginç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl her şekilde yapılabilir. eğer işin ehli ise yapamayacağı büyü yoktur. Yorumla Mari_ +1 yıl Siz nasıl biliyorsunuz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bildiğim için Yorumla İzmitlionur +1 yıl Büyü gizli olur Yorumla
ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl 50 kuruşa sakız alırsın demiş sana 1 0 Yorumla
Kivix Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ahahah geçmiş olsun üzme unutursun zamanla 1 0 Yorumla
şizofrenikbağyan Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Coluk çocuk getirmestir cok takma 1 0 Yorumla
Gizemmmmmli Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Buna mı takıldın yani alsllxşaşdş 1 0 Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kuşlar getirmiştir 🤣 0 0 Yorumla
AtınıArayanKovboy Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 54% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 328 cevap paylaştı. Bu güneydogudaki bir papaz büyüsü 0 0 Yorumla
Mari_ Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Çok tuhaf. Çocuklar oynarken mi bıraktı acaba 0 0 Yorumla
AngelInHeaven90 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 41% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,8b cevap paylaştı. Çocuklar koymuştur 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. büyü yapmışlar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Biz çocukken kapı kilitli diye paspasın önüne neler neler bıraktık çok takma çocuk bırakmıştır geri alırsa tabi:)
Garıpmıs, benim de ayakkbılıga kalpler cızmısler bir kac gun ust uste komsu ya da guvenmıycez artık
50 kuruş ne mk bi dahakine 50 bin isterim diye not yaz bırak
Mıyala büyüsü bu..
Nerede görsem tanırım sdghfdkhgfdkh
İhlas, Felak ve Nas surelerini üç defa tekrarla büyü varsa bu duaları oku
Dokunma bilader. bilen birini getir
Zamanında bı tanesini cahilce elime aldım hayatım değişti. dikkat et
Ne oldu anlatır mısın çok merak ettim
İşlerim ters gitmeye başladı
Rüyalarıma geliyorlar bazen her isimde bı sıkıntı oldu hala daha devam ediyor
Hatta bı kaç hocaya sordum bişey yok dediler ama o günden sonra oldu ne olduysa
Neydi peki dokunduğun şey
Simsiyah bir hayvan derisi keciydi sanırım. gece karanlığında olduğu için pek ayırt edemedim
İlginç ama inanıyorum
Sirkenin içerisine 11 fatiha 11 ihlas 11 felak 11 nas surelerini oku kapı eşini sil. kalan sirkeye o para ve çöpleri koy git bir yere göm.
Neden büyü mü bu
Olma ihtimaline karşı.
Bu şekilde yapılabilir mi yani çok ilginç
her şekilde yapılabilir. eğer işin ehli ise yapamayacağı büyü yoktur.
Siz nasıl biliyorsunuz
Bildiğim için
Büyü gizli olur
50 kuruşa sakız alırsın demiş sana
Ahahah geçmiş olsun üzme unutursun zamanla
Coluk çocuk getirmestir cok takma
Buna mı takıldın yani alsllxşaşdş
Kuşlar getirmiştir 🤣
Bu güneydogudaki bir papaz büyüsü
Çok tuhaf. Çocuklar oynarken mi bıraktı acaba
Büyü yapmışlar apxklskd
Çok pis büyü yapmışlar sana