Tesettürlüyüm açılıp açılmamak arasında çok kararsızım ne yapmalıyım?

bizim aile dindar bi aile ve ben de kucukken cevremde ne gorduysem onu yapmaya calismisim 8. siniftan beri kapaliyim o zaman kimse bana engel olmamis bak daha erken biraz daha dusun oyle kararini ver diye ben kapanmak istiyorum dedigim anda aa ne guzel canim kizim gul kizim oldum hemen ama su an biraz rahatsizim bu durumdan Ankara ataturk lisesine gidiyorum 11. sinifim hazirlik da oldugu icin 18 yasindayim su an ataturk lisesi gibi sosyal bi okulda onume engel cikariyor biraz kulturel gunler olsun danslar tiyatrolar bunun icin dinimden olmak istemem ama ilerde de yurt disina cikma ihtimalim var ve orada da engel olabilecegini dusunuyorum hadi bunlari gectim ben bunlar icin dinimden vazgececek bi insan degilim ama ama en buyuk sorun su cok bunaldim ve sıkıldım sal tarzimi bir turlu oturtamadim ve artik can sıkıcı olmaya basladi en basitinden rahat edemiyorum ya da okulda namaz kilacagim cikar sali abdest al geri yap cok uzun is useniyorum ama acilsam bir daha kapanir miyim bilemiyorum bir de acik olup dinini imanini cok guzel yasayan insanlar var ama ben kapaliyim sadece basim kapali ne namaz kiliyorum ne kuran okuyorum ki su an kapali da sayilmam yani donemin el verdigi sartlarca cok dar giymemeye calisiyorum ama elden cok bir sey gelmiyor bir de bu dunyanin onur tarafi var hani acilsam icimde bir vicdan azabi hep olucak ya dogru olanin kapali olmak oldugunu biliyorum ama acildim boyle de iyi mi yaptim bilmiyorum ki diye bir hocaya mi danismaliyim bu konuda onu da bilemedim cunku aileme konusunu actigim zaman ne tepki vereceklerini bilemiyorum ilk kapandigimda aa ne guzel dedilwr ama simdi oyle diyeceklerini dusunmuyorum akil danisacak birisi de yok bilemedim sizce ne yapmaliyim
Tesettürlüyüm açılıp açılmamak arasında çok kararsızım ne yapmalıyım?