Ablam yakın zamanda nişanlandı ve çok değişmeye başladı aslında olaylar şöyle başladı ben saçımı kestirmiştim eniştemle ablam bizim eve geldi ablam saçımı gorunce çok beğendi başta ama eniştemde oha çok güzel olmuş diyince ablam önce ona tiptip baktı sonra bana surat astı ve saçın çok kötü olmuş böyle insan içinemi çıkacaksın dedi önce anlayamadım ama bildiğin böyle dedi. Sadece bu değil eniştemle (ozaman sevgililerdi) dışarı çıkıyorlardı benide yanında götürecekti tanışacaktım ama sonra sen gelme otur evde ders çalış dedi annem neden noldu dedi ablamda onun kardeşi geliyor dedi sen ona aşık olursun şimdi dedi (erkek kardeşi) ve beni giyinmis halimle evde bıraktı çıkti gitti. Biraz daha yakın olan zamanlardan bahsedeceğim biz yeni eve taşındık eniştem ablanın odasındaki kolileri bana ver dedi ablamla kurabiye yapıyorduk bende tamam dedim ablam beni bilerek bırakmadı iste bak boyle bisi anlatcam şöyle bişi anlatacam diye salmadı adama yardım edecektim ettirmedi sonra oturma odasında uyuyan annemi kaldırdı annem yaptı bu nasıl birşeydir ya neden benden kıskanırki benim hakkımda eniştemle ilgili saçma sapan seyler konuşuyorlardı maalesef duyunca o gece full ağladım zaten zamaninda yeme bozukluğu gibi ciddi bir rahatsızlık geçirdim ve hala kalıntıları üstümde ablamın böyle yapması bana eskiden yeme bozukluğumdaki gibi hissettiriyor yani berbat çaresiz ve boşluk özellikle bilerek onun kardeşini benim yanımda yulaf yiyor çok saglikli bir çocuk spor yapar vucudu cok iyi gibi seylerle övüyor bende dayanamıyorum ağlıyorum geceleri odamda her şey eskisi gibi olmaya başladı gene yedikden sonra pişman oluyorum.
Bir diğer konu ise ben şu an çince calisiyorum ve oldukça ilerledim ablam bu konudada durmuyor ben çalışırken veya karakter telafuzu yaparken dalga geçiyor. Babam bana bir şey alınca trip atıyor konuşmuyor benle sonra yapmacık birşekilde sıkıldım birşeyler yapalım diyor anlam veremiyorum abim en yakınımdır anlatmak istiyorum ama abim bana çok düşkün ablamla kavga edebilir.
Bir diğer konu ise ben şu an çince calisiyorum ve oldukça ilerledim ablam bu konudada durmuyor ben çalışırken veya karakter telafuzu yaparken dalga geçiyor. Babam bana bir şey alınca trip atıyor konuşmuyor benle sonra yapmacık birşekilde sıkıldım birşeyler yapalım diyor anlam veremiyorum abim en yakınımdır anlatmak istiyorum ama abim bana çok düşkün ablamla kavga edebilir.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer