Kız kardeşim benden nefret ediyor?

Kız kardeşim benden bir buçuk yaş küçük, çocukluğumdan beri yaşlarımız birbirine yakın olduğu için hep üstünlük mücadelesine girdik. Birbirimizi çok sevsekte sorunlar çıkıyordu. Bana karşı argo kelime kullanınca ve sözümü inatla dinlemeyince sinirlenip dövüyordum kız kardeşimi çocukluk hayatım boyunca. Aramızda sadece bir buçuk yaş olduğu için beni dinlemek zorunda olmadığını düşünüyordu ve bu yüzden hep kavga ediyorduk. Bende ona sözümü geçirmek istiyordum beni dinlemesini istiyordum, beni büyük olarak görmesini istiyordum.
Güncellemeler
+1 yıl
Çünkü onun başına birşey gelirse büyük olarak benim sorumlu oduğumu düşünüyordum ve aşırı korumacı davranıyordum. Tabi 18 li yaşlara gelince, büyüyünce yaptığımın hata olduğunu anladım ve pişman oldum
Güncellemeler
+1 yıl
ve bir hatasını olduğunu düşündüğümde ona düzgün bir şekilde anlatmaya çalıştım korumacı bir tavırla ama o hep kendi istediğini yapmak istedi beni inatla dinlemeyi reddetti, "bu saatte çıkma geç oldu." desem inat ediyordu. BAşına kötü bir şey gelmesini istemediğim için kısıtlamalar koyuyordum düzgünce konuşarak ama dinlemeyince yine sinirlenip yine saldırıyordum.
Kız kardeşim benden nefret ediyor?