İş yerinden bir erkek arkadaşım sinemaya gidelim dedi ama bir artniyet aramalı mıyım bilemiyorum.
8 gü
Erkek arkadaşın sinemaya gidelim demesinin altında art niyet aranmalı mı?

Normal sıradan arkadaşsa arama bence. Bana da arkadaşım gidelim demişti önce hayır felan deyip ben ilişki istemiyorum demiştim o da ne alaka sadece birlikte sinema dedi. İkimiz de seviyoruz sinemaya gitmeyi dedi. Ve gittik. Yani benim arkadaşta art niyet yoktu
Bu kadar kasmayın gerçekten ya. O güveni sana vermediyse gitme verdiyse git. Yani niye gittin veya gitmedin demez kimse veya o çocuk. Zaten kimin ne dediği düşündüğü kimin umrunda ki
Her şeyin altında bir sebep aramaya gerek yok, rica etmiş gitmek istersen gidersin. Sinema da kapalı mekan ama insanlar oluyor sonuçta ne yapabilir ki?
Cevap
58Cevap
Abartma saçmalama istersen
Onca insanlarin arasinda sence ne yapabilir? En fazla patlamış mısır yerken ellerini tutmaya calisir (eger bir hoslanti varsa belli etmek icin) zaten sen ters tepki verdiğinde filmi izlemeye devam eder. Yani bu kadar da bu siteden neden art niyet cikar anlamıyorum
Arkadaşlar 80li abilerin ablaların yiyiyeşecek yer olmadığı için sinemada yaptıkları fikifikiler yüzünden günümüzde halen sinemada erkeklerin farklı bir niyet yaklaşımında olacağı düşünülüyor. Sinemada manita ile ya da arkadaş ile film izlemek gerçekten çok keyifli.
Bana gidelim sana pul koleksiyonumu göstericem derse gitme bak o zaman kötü niyetli olma ihtimali yüksek 😄 sinemada napıcak o kadar insanın içinde, en fazla senden hoşlanıyodur belki elini tutmak ister. Sende bi ilgi var mı bu arkadaşa karşı?
Paylaşımın altındaki herkesden çok özür dileyerek. Yol ebesin kukusu. Ne ard niyeti yaa eleman sinemaya gidelim demis ne ard niyeti kafayımı yediniz yaa
Alt tarafı sinemaya davet etmiş. Artniyet nedir ya? Sinemaya davet etmenin altında ne olabilir ki?
seçtiği koltuk eğer köşe ve arkada insan olmayan bir yer varsa tabiki ayrıca niyet bellidir zaten amaç odur.
İyi fikir deyip işyerindeki tüm arkadaşların etkinliğe gelmesini sağla... Bakalım ne tepki verecek.
Git ama o an sacmalarsa tepkini o an koyarsin. Mesajla ile de kanitlaesin ben seninle bu amaçla konuşmadım diye
Sinemaya bu amaçla gitmedim diye *
He anasını arka koltuğa atıp öpücek seni hee b. kta art niyet aramayın.
Erkek arkadaşını Kendin tanımıyorsun Biz Ne bilelim nasıl biri 😄
Filmi brazzers stüdyolarında izlemeyecekseniz sorun yok
bılemıyorum kı sınema davetı ıle anlasılmaz... ama bıletlerı arka sıradan alırsa suphelenmelısın 😅
Tabiki aramalisin cunku insanin fikri neyse zikri odur sen art niyetli olunca oda olur
Arkadaşınızın hal ve hareketlerine bakın ama her dışarı davet erkekten art niyet arama derim belki gerçekten arkadaşı olarak çağırmıştır ya da tam tersi senden hoşlandığını itiraf edecektir
Yahu sinemaya gidiyorsun… hani kültürel birşey… sinemada sevişmezsiniz herhalde…
En arka koltuğa bilet aldıysa o zaman art niyet ara sjsjs
Korku filmine gidelim dediyse kesin art niyet var :)
en arka sıralardan yer alırsa eğer hiç art niyet arama git otur en arkaya 😂😂
İkiniz gidecekseniz başkada kimse yoksa senden hoşlanıyor
En İyi Cevap