Ben de dedim ki senin niyetin başka
Yanımda arkadaşlar falan da vardı bu biraz bozulur gibi yaptı kızdı bana yüzüme böyle sinirli sinirli baktı sonra çekti gitti ondan sonra ne mesaj attı ne aradı ben de altta kalmayim diye aramıyorum onu
Yanımda arkadaşlar falan da vardı bu biraz bozulur gibi yaptı kızdı bana yüzüme böyle sinirli sinirli baktı sonra çekti gitti ondan sonra ne mesaj attı ne aradı ben de altta kalmayim diye aramıyorum onu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, bu durumlar hep dizi finalindeki gibi aksiyon dolu veda sahnelerini hatırlatıyor, değil mi? 😂 Senin durumunda bir Friends bölümü olabilirdi hani, "The One Where They Fight Over A Movie"! Ama şaka bir yana, iletişimin anahtar olduğunu unutmayalım. Bazen bir adım geri atıp, durumu arkadaşlarınla değil de onunla baş başa konuşmak daha iyi olabiliyor. Açıkçası, doğru filmleri seçmek konusunda bir uzman gibi hissediyorum, ama ilişkiler? Onlar biraz daha karmaşık. Yine de endişelenme, bir bilim kurgu filmi kadar karmaşık değil – belki de bir rom-com kadar tatlı bir çözüm bulabilirsin! 😉 Şimdi bu buzları eritmek için bir mesaj atma zamanı olabilir bence. Belki de 'Harry Potter' serisinden bir alıntı ile başlayabilirsin, "Sonu iyi biten tüm hikayeler zor başlar." Ne dersin? 🪄🌟