Direkt arkadaşınıza inanıp o kişiye cephe mi alırsınız yoksa onu araştırır mısınız? Lütfen dürüst olun çünkü gerçek hayatta çok kişi gördüm arkadaşının sözüyle tanımadığı insandan nefret edeni.

Direkt arkadaşınıza inanıp o kişiye cephe mi alırsınız yoksa onu araştırır mısınız? Lütfen dürüst olun çünkü gerçek hayatta çok kişi gördüm arkadaşının sözüyle tanımadığı insandan nefret edeni.

Olabilir ama yine de günahını almayalım derim. Eğer bu konuda ısrar ediyorsa olabilir der konuyu kapatırım. Cephe almam ama bir ön yargı oluşur yine de susup belli etmem ₰
En son bu siteden bırını engelledim oyle.. Xper sıralamasında en ustte bulunan bırı neyse ısım vermeyım.. Dısardan bana normal bırı gozukuyordu ama hakkında bır degıl bırden fazla kızdan sıkayet duydum.. Hanı ınsanların lafına gore hareket eden bırı degılım kendı sorgulama gucum var lakın bır İnsan hakkında bırden fazla bırbırını tanımayan kısı kotu yorum yapıyorsa onun hakkındaki dusuncelerımı gozden gecırırım.. Cunku ates olmayan yerden duman cıkmaz derler..
Kesinlikle haklısın çok mantıklı bir yorum. Kimden bahsettiğini biliyorum ve maalesef ben de o kişinin iyi biri olduğunu sanıyordum. Sonradan hem saygısız hem de sapık olduğunu benim başıma geldikten sonra öğrendim ne yazık ki, bir de onu savunmuştum önceden. Keşke bilmeden savunmasaydım ama önemli olan hatamın farkına varmak. O kişi şu an benim de engel listemde arz-ı endam ediyor😃
İnsan bu hayatta ne yapıyorsa kendıne yapıyor.. Ne diyim Allah Islah etsin
Haklısın amin
E. İ. C için teşekkürler
Rica ederim
Temkinli olurum ama önyargılı olmam, benim tanımamda önemli
Cevap
5Cevap
Nefret değil ama illaki etkilenir insan bi önyargı olur
Bu siteden biri var birileri dedi araştırdım iyi biri olmadığını fark ettim xper seviyesi en üst seviyede erkek bir üye, araştırdım sevmediğim yönleri vardı engelledim.
Resmen herkes şikayetçi ondan, gerçekten de kötü biri.
Ama sürekli iyi diyenler etiketleyenler var onlar görmüyor mu gerçek yüzünü acaba
Bence ya onlar henüz fark etmedi ya da onlar da onun gibi.
Çok yazık onlara
Bir gün onlara da aynısı olunca ağlarlar sonra. Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın kafasındalar yazık
İlla ki dokunur onlara o rahatsız edici tavırları görünce anlarlar
Sen ne kötü yanını gördün peki?
Uzun uzun görüşleri vardı her kıza yazan biriydi hem yalnızım diyor hem çok ilgi görünce millete engel atıyor değişik biri yani çözemedim
Aynen bence sevgisiz büyüdüğü içindir. Bence bilerek yapmıyor böyle şeyleri biliyor musun bilinçaltı yaptırıyor bunu ona. Keşke onun için yapabileceğim bir şey olsa. Aslında nedense anaç bir duygu besliyorum ona karşı, garip😃
boş ver şunu uğraşma anaç duygu besleyecek üye mi kalmadı 🤣
Ne bileyim çok çocuksu duruyor 🤣
Orası öyle tabi filozof 🤣
Insanları kendi bakışıma ve tecrübeme göre değerlendiriyorum başkasından duyduklarıma göre değil
Etkiler ama dikkatli olmakla birlikte kendi tecrübelerimi edinmeye devam ederim.
Güvenilirse arkadaşım inanırım.
Cephede almam, araştırma gereği de duymam.
Sen tanıyor musun o kişiyi diye sorarım.😄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?