Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Perdeleri açık bir evi izler misiniz?
E yani bakmayız tabi 😅😅 dikkat çeken bişey varsa bakılır o saniyelik baktıktan sonra. Ben bı keresinde gece 2 gibi eve giderken evin oralarda diyim sürekli geçtiğim biyer var orada bı evin perdesi cami açıktı ve o oda yatak odasiydi ordada kadın sutyenini değişiyordu 😅😅 e 3 5 kez baktık yani
Ya bende gördüm birisi havluyla duşa girdi erkek kız anlayamadım 2 dakika sonra çıktı kadındı büyük ihtimal yaşı büyük duruyordu arkası full açıktı duştan çıkarken havluyla çıktı önü görünmedi haksızlık oldu bende de lezlik olunca tabi dayanamadım ne edem 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Hayır yapacak başka işim mi yok.
Hayir ama genelde perdeler açıkken herkes izliyomus gibi hissederim
Ben kapalıyken bile öyle hissediyorum
Merak veya bak a isteği değil refleks bence bakmam diyen herkes saniyelik bile olsa bakar
Bence de 😂
E yani bakmayız tabi 😅😅 dikkat çeken bişey varsa bakılır o saniyelik baktıktan sonra. Ben bı keresinde gece 2 gibi eve giderken evin oralarda diyim sürekli geçtiğim biyer var orada bı evin perdesi cami açıktı ve o oda yatak odasiydi ordada kadın sutyenini değişiyordu 😅😅 e 3 5 kez baktık yani
Ama tabiki gece oldugu ve orada ışık yandığı için göz anlık refleksle baktı ilk sonra baktım la noluyo dedim 😅😅
Ya bende gördüm birisi havluyla duşa girdi erkek kız anlayamadım 2 dakika sonra çıktı kadındı büyük ihtimal yaşı büyük duruyordu arkası full açıktı duştan çıkarken havluyla çıktı önü görünmedi haksızlık oldu bende de lezlik olunca tabi dayanamadım ne edem 😂
Ağa beee nolurdu şu garip lez bı memiş goreydi 😅
Dalga geçme sende ben gibisin hiç kız görmemiş gibi 😂
Ahahah takılıyorum fıstık ya 😅😅 lezsin ya görsen iyiydi. Bide kadın yaşlı dedin yoksa jigolo mu çağırmış
Hayır tabiki özel hayata saygı denen bir şey var. İşim gücüm yok başkasının evini izliycem. Bunu yapan net işsizdir.
Bahçe katı bir daireyi izledim. Genç bir çift çok ateşli seks yapıyordu.
Ay yok utanırım. perdesi açıksa balkonda bile uzun uzun oturmam ya da aksi yönde otururum
Göz göze gelince gelen pişmanlık hissi.. yok izlemem
bu suç yarın birisi kameraya çeker sonra yandınız
Onların da perdeyi açması suç izleyin diye açıyorlar zaten
😂😂😂
Ya ister istemez zaten dikkat çekince gözümüz kayıyor ne yapabiliriz
Evet. Birkaç defa denk geldim. İlişkiye girdiler.
izlerim (sapık değilim)
kendi perdemi kapatırım asdjkas
defalarca izlediğim oldu
Hayır sapık değilim 😄
Geceyse ufaktan bakarım belki 😄
İşim dahi olmaz.
Hayır olmaz.. ban göre değil
Hayır benim alakam olmaz
Sevişiyorlarsa izlerim asddjdk
Öyle fantazilerim yok..
Yok izlemem. Beni ilgilendirmez
Ay yok korkarım ben😱
Röntgencımıyız kızım nıye yapalım boyle bırsey
Aynen knka röntgencisin
Kanka ayagı got ayagı onu gecte.. Saygısız ınsanın tekıymıssın sen ya.. Soruna daha gelmem hade eyw
Sen daha saygısız görmemişsin 😂
Saygısızlık nerede?
Gelme zaten banane ki hani 😂
Hayır o tarz fantezilerim yok 😂
Ben izlemem. Odamın perdeleri hep kapalı olur.
hayır
Ne izliyeceğime bağlı
yooo
hayır
Hayir hos bulmam
Beni ilgilendirmiyor
Hayır
Yoktur
Asla
Dürbünle izlerim gjpkfkchx
Hayır izlemem
Hayır.