Ya acaba görünüyor mudur? Merak ettim. Görünüyorsa ben bittim. Odamda giyinirken görürler 😱

Yok artik ordan odanin icini goren adamla disarda karsilassan ic organlarina kadar gorur mk:)
Ama ben onları görüyorum bazen. Hemde perdenin arkasındanda. Geceleri. Hareketleri falan. O kadar uzak değil evimin önü bahçe. Bahçenin önündeki ev hemen. Fotoda küçük çıkmış.
Milletin işi belli olmaz. İyisi mi sen bir perde al kafan rahat etsin 😂
Sen onların evinin içini görüyorsan onlarda seninkini görürler
Ama ben onları görüyorum bazen. Hemde perdenin arkasındanda. Geceleri. Hareketleri falan. O kadar uzak değil evimin önü bahçe. Bahçenin önündeki ev hemen. Fotoda küçük çıkmış.
Cevap
6Cevap
oturdugun yerden mesafe bu kadar cok zor sadece haraketlerın gorunur oda cok net degıldrı rahat ol:)
o zamn dıkkaat edıceksın :)
gözükür tabikide :D perdeyi kapatmayı dene :D
Total station ile bakmıyorlarsa görmezler kardeşim
yiğidin malı meydandadır genç
İyi o zaman gel beraber gösterelim abi. Tövbe tövbe😒
Umarım sadece kıyafet değişimi işi yapiyosundur
Hahaha :D soruya bak ya bu ne simdi kanka
evinde perden yok mu senin :)
hmm. güzel işte arada bir canlı yayın yaparsın.
Cok mesafe var görmemislerdir herhalde
Perdeyi cek gormezler
Görülmez cok perdeyi kapat ama
Gördük popişini
Sus
Gormez uzak
Görünmez
dürbün olmadan zor..
Uzak görünmez.😌
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar