AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Öyle bir şey olursa memleketlerine geri dönmeleri gerekir. Çünkü artık o yörenin insanları bu ülkenin vatandaşı olmaktan çıkar.
İstanbul'u bırakıp giderler mi
Bu iş onların istekleriyle olmaz
Irkçılık nereye kadar
Irkçılıkla alakası ne
Çok alakası var bende kürdüm söyle bu nefretin nereden geliyor
Nefreti bölünmek isteyenlere bayrağı benimsemeye söyle sen. PKK ile iş tutan HDP ye neden ses etmiyosun?
HDP hiçbiri Kürt degil Kürtleri kandıran bir oluşum
Böyle düşünenlere bı şey diyen yok zaten. PKK HDP yancisi Kürdistancılara diyoruz.
Madem HDP terörist o zaman neden Türkiye Cumhuriyeti'nin meclisinde bana bunu anlat o zaman
Kaç kere kapatılıyor ama başka isimle gene aramızda. HDP kendisi söylüyor PKK'nın YPG nin partisiyiz diye
Sen onu boş ver madem terörist devletin meclisinde ne işi var bana kalırsa hiçbir şey bilmiyorsun cahilsin
E kapatılıyor yine açılıyor diyoruz ya. PKK'lı olduklarını kendileri söylüyor. chil olan kim
Madem PKK yine meclise giriyorlar bu devlet sal@kmı terörü niye meclise alıyorlar cahil
Alanların iki yakası bir araya gelmesin ama or**pu icerden olunca kapı kilit tutmuyor. hdp kapansa ysp açılıyor. Halkın PKK sempatizanligini bırakması lazım
Biraz kitap oku kafana iyi gelir Türkiye Cumhuriyet meclise kolay kolay tererüst giremez yanı anlayacagın siyasi partiler sırf kazansın birbirlerine falanca parti teröre destek oluyor bu da sizin gibi cahilleri kandırmak için çünkü terörist dagda olur mecliste değil
Ya bı boş yapma aponun heykelini dikicez diyen dağ kackini seloyu aklama bana.
Apo dediğin kişi bir zaman Abdullah çatlı yla devletin istihbarat teşkilatındaydı
Mağaralarına dönecek
İstanbul'u İzmir'i bırakıp gidecekler mi
Giderler
Turşu yapacak
ya saçmalamayn wk
Kürdüm ama özerklik felan istemiyorum
Yspliler hdpliler genellikle özerklik istiyor
Onlar kendilerine istiyor kürtleri dusundukleri felan yok biz kürtler gidip oy mu kullandin özerlik istiyoruz diye yooo
Referandum yapılsa Diyarbakır Batman Şırnak falan ayrılmak ister. Apo sempatizanı çoğu. Ama şöyle bi şey var. boyle durumda Türkiye için oy kullanma ve vatandaşlık hakları olmaması gerekir
Batmanliyim burdaki insanlar hdpye oy verir dogru ama apoyu sevmezler pkk yi sevmezler tabi sevenlerde cikabilir ama eskisi gibi yok artik toplum eskidi gibi degil hdpyede neden oy veriyorlar onuda söylim cünkü doguya gelip adam akilli oy isteyen iki parti var ya hdp ya akp kürtler bu iki partiyi chpyi bilmezler mhpyi bilmezler diger partileri bilmezler ya akpye vericekler mecburi ya hdpye
O zaman HDP mitinglerinde neden hiç türk bayrağı yok
Mitinglerde bayrak niye olsun ki cumhuriyet mitingi mi bu? resmi bir bayram kutlamasi mi?
Tüm mitinglerde bayrak oluyor akp chp mhp hepsinde oluyor. ama hdpde olmuyor?
Sen benim ne dedigimi anlamadin galiba parti mitinginde bayrak getirilmesi zorunlu bayrak gosterilmesi zorunlu diye bir ibare yok bana göre bir bayragin yeri göklerdir herhangi bir siyasi partinin bayragimizin ardina saklanip propaganda yapmasina karsiyim sen bayrak cikariyorsan milliyetcisin cikarmiyorsan terotistsin diye birsey yok hayattimda bir kere bayragi alip bizim millete karsi sallamadim ya zaten karsimdaki adamda benden oda bu milletin devletin insani ben niye ona karsi bayrak sallayayim neden sevgimizi gostermek icin surekli göşteriş yapmak zorundayiz?
Alakası yok. Hdpliler bayrağı benimsemiyorlar. Herkes gösterisci HDP gösterişsiz öyle mi
Bı de HDP YPG yi ve PKK yi savunuyor
Sen chpli misin bana söyle sana örnek gosterecem
Hdp beni ilgilendirmiyor hdpli degilim siyasi gorusum yok sadece gösteriş yapan milliyetci yapmayan terorist olarak ima edilmesin diye dedim ben teroru sevmem lanetlerim ama kalkip boş yere bayrakda sallamam benim sevgim icimde kimseye birsey kanitlamam