Aile & Toplum Kaşık yerine ne kullanabilirim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaslar kaşığım yok yurttayım onun yerine ne kullanabilirim? 😅 Güncellemeler+1 yıl Lütfen help me ya kağıt mı sarim napim Kaşık yerine ne kullanabilirim? Cevapla Kaş Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yemek haneden ödünçal 😂 0 35 Yorumla Soran +1 yıl Vermiyolar 🥲 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İşte demedim ki zaten 😂 Yorumla Soran +1 yıl Çalim mi diyosun aklima gelmedi mi zannediyosuun xnafiwofkwn Yorumla Soran +1 yıl Yapamiyom ben ya puhahahaha Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çalmak değil o ya işin bitince yerine koyacaksın zaten 😂 ya da eve gittiğin zaman evden getir 😂 Yorumla Soran +1 yıl Ama çalmak oluyo yinede geri veriyosun ama yinede bi sureligine çalmak😄 Yorumla Soran +1 yıl Eve gitmiycem ohoo Yorumla Soran +1 yıl canım kafam unutmusum koymasini Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ozaman alacaksın bir yerden parasi ile 😂 Yorumla Soran +1 yıl Ama ben şimdi istiyodum 😓 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Adres ver gonderiyim bitane 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Yav neyi farkettim msjciwofkwjf Yorumla Soran +1 yıl Gulme krizi aldi beni bi dk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neyi 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Söyle bende guliyim 😂 Yorumla Soran +1 yıl S *lak kafam yazmistim canim kafam diye degistirmisler mdbwcuuwfnwi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet kötü kelimeri düzeltiyor site 😂 Yorumla Soran +1 yıl Hayran kaldim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ahahah yenisin galiba buralar da 😂 Yorumla Soran +1 yıl Birazcık ucundan 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gezme ceylan bu dağlarda seni avlarlar 😂 Yorumla Soran +1 yıl Yok yok avlayamazlar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Temkinli ol sen yinede 😂 Yorumla Soran +1 yıl Yedim bu arada krizim tutmuştu rahatladim 😄😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne yedin 😂 Yorumla Soran +1 yıl E sürülebilir çikolataa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Onun için miydi bu çaba 😂 Yorumla Soran +1 yıl Evet cikolata yemem lazimdi kriz yasadim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nedenn kiriz yaşadın ki 😂 Yorumla Soran +1 yıl Tatlı krizi 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Regl falan mı genelde öyle oluyor sizde 😂 Yorumla Soran +1 yıl Eveet geliyor gelmekte olan ondan oluyo hep ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaaa eli kulağında ozaman 😂 Yorumla Soran +1 yıl Evet ha gayret mcnwcuwo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ahaha biz neden buradan konusuyoruz ya 😂 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Çatal 0 5 Yorumla Soran +1 yıl O da yok Yorumla sierravista +1 yıl Bıçak 😃 Yorumla Soran +1 yıl O da yok snchuskefj Yorumla sierravista +1 yıl Ee uha ama şflöxşlcck Yorumla Soran +1 yıl Evet yuh gercekten Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Tabaktan ağzina dök 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Dokulcek şey degilkii Yorumla Salihydnxyz +1 yıl Biraz iğrençlik yapıp parmakla yiyebilirsin Yorumla Soran +1 yıl Oda arkdsm var 🥲 Yorumla Salihydnxyz +1 yıl Buldumm kalemle ye güzelce temizle Yorumla Soran +1 yıl Yeminle o da geldi aklıma ama bilemedim😆 Yorumla Salihydnxyz +1 yıl Ohoo sana da beğendiremiyoz Yorumla Soran +1 yıl Deniyim mi sence ncnejcah Yorumla Salihydnxyz +1 yıl Benim kalemle yapmadığım denemediğim hiç bir şey yok bir kere kaşık almaya üşenip kalemle bal yemiştim Yorumla Soran +1 yıl Yedimm Yorumla Soran +1 yıl Nası krizim tutmuş varya Yorumla Salihydnxyz +1 yıl Ohhh afiyet olsun yeni kilolarada merhaba Dee 👏👋 Yorumla Soran +1 yıl Yok ya kilo almam ben Yorumla Salihydnxyz +1 yıl Gece gece çikolata yemek 🥶 en büyük düşmandır kilo için dikkat et Yorumla
Hrşydhl01 Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl Elini ya da direk dilini 0 20 Yorumla Hrşydhl01 +1 yıl Ne için istiyorsjn Yorumla Soran +1 yıl Ama elle yencek şey degil yav Yorumla Hrşydhl01 +1 yıl Ne yicen peki Yorumla Hrşydhl01 +1 yıl Çorba falansa dilini kullan kedicik gibi Yorumla Soran +1 yıl Cikolata kasikliycaktim🤭 Yorumla Hrşydhl01 +1 yıl Hımm ☺️☺️ bence dilinle halletmelisin öyle de bi başka tadı olur Yorumla Hrşydhl01 +1 yıl Yas kç senin Yorumla Soran +1 yıl Rezil oluum ya tek olsam yapardim da Yorumla Hrşydhl01 +1 yıl Onlarda eşlik eder bence canları çeker seni öyle görünce 😉 Yorumla Hrşydhl01 +1 yıl Muz var mı ona sür öyle de ye Yorumla Soran +1 yıl Iyy dilliycez mi hep beraber Yorumla Hrşydhl01 +1 yıl Evettt bence iğrenmiceksin hepinizin hoşuna gidecek kaç kişisiniz yaslaronız kaç Yorumla Soran +1 yıl Ay git ya sende sacmalama Yorumla Hrşydhl01 +1 yıl Muz var mı Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla Hrşydhl01 +1 yıl Hım yaş kaç senin Yorumla Hrşydhl01 +1 yıl Kızın biri sana yapışabilir ama Yorumla Soran +1 yıl Yaşımı niye bu kadar merak ettinki 20 yasindayim hah Yorumla Soran +1 yıl Kim niye yapissin bana Yorumla Hrşydhl01 +1 yıl mesaj atsana bana Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kepçe 😂 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Kasigim yok diyom kepce diyon yaa nxjwicowkfiw Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Pet şişeyi kes Yorumla Soran +1 yıl Bu mantikli geldi bi denemeli Yorumla
Aydınlı009 Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı. çatal kullan 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Keske olsaydi😄 Yorumla Aydınlı009 +1 yıl parmak kullan Yorumla Soran +1 yıl Ama rezil olurum oyle de 😅 Yorumla Aydınlı009 +1 yıl diret tabağa kafanı bandır Yorumla Soran +1 yıl Sürülebilir cikolatayı mı dnmwfue9og Yorumla Aydınlı009 +1 yıl heee Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yemek haneden ödünçal 😂
Vermiyolar 🥲
İşte demedim ki zaten 😂
Çalim mi diyosun aklima gelmedi mi zannediyosuun xnafiwofkwn
Yapamiyom ben ya puhahahaha
Çalmak değil o ya işin bitince yerine koyacaksın zaten 😂 ya da eve gittiğin zaman evden getir 😂
Ama çalmak oluyo yinede geri veriyosun ama yinede bi sureligine çalmak😄
Eve gitmiycem ohoo
canım kafam unutmusum koymasini
Ozaman alacaksın bir yerden parasi ile 😂
Ama ben şimdi istiyodum 😓
Adres ver gonderiyim bitane 😂😂
Yav neyi farkettim msjciwofkwjf
Gulme krizi aldi beni bi dk
Neyi 😂
Söyle bende guliyim 😂
S *lak kafam yazmistim canim kafam diye degistirmisler mdbwcuuwfnwi
Evet kötü kelimeri düzeltiyor site 😂
Hayran kaldim
Ahahah yenisin galiba buralar da 😂
Birazcık ucundan 😂
Gezme ceylan bu dağlarda seni avlarlar 😂
Yok yok avlayamazlar
Temkinli ol sen yinede 😂
Yedim bu arada krizim tutmuştu rahatladim 😄😄
Ne yedin 😂
E sürülebilir çikolataa
Onun için miydi bu çaba 😂
Evet cikolata yemem lazimdi kriz yasadim
Nedenn kiriz yaşadın ki 😂
Tatlı krizi 😅
Regl falan mı genelde öyle oluyor sizde 😂
Eveet geliyor gelmekte olan ondan oluyo hep ya
Yaaa eli kulağında ozaman 😂
Evet ha gayret mcnwcuwo
Ahaha biz neden buradan konusuyoruz ya 😂
Çatal
O da yok
Bıçak 😃
O da yok snchuskefj
Ee uha ama şflöxşlcck
Evet yuh gercekten
Tabaktan ağzina dök
Dokulcek şey degilkii
Biraz iğrençlik yapıp parmakla yiyebilirsin
Oda arkdsm var 🥲
Buldumm kalemle ye güzelce temizle
Yeminle o da geldi aklıma ama bilemedim😆
Ohoo sana da beğendiremiyoz
Deniyim mi sence ncnejcah
Benim kalemle yapmadığım denemediğim hiç bir şey yok bir kere kaşık almaya üşenip kalemle bal yemiştim
Yedimm
Nası krizim tutmuş varya
Ohhh afiyet olsun yeni kilolarada merhaba Dee 👏👋
Yok ya kilo almam ben
Gece gece çikolata yemek 🥶 en büyük düşmandır kilo için dikkat et
Elini ya da direk dilini
Ne için istiyorsjn
Ama elle yencek şey degil yav
Ne yicen peki
Çorba falansa dilini kullan kedicik gibi
Cikolata kasikliycaktim🤭
Hımm ☺️☺️ bence dilinle halletmelisin öyle de bi başka tadı olur
Yas kç senin
Rezil oluum ya tek olsam yapardim da
Onlarda eşlik eder bence canları çeker seni öyle görünce 😉
Muz var mı ona sür öyle de ye
Iyy dilliycez mi hep beraber
Evettt bence iğrenmiceksin hepinizin hoşuna gidecek kaç kişisiniz yaslaronız kaç
Ay git ya sende sacmalama
Muz var mı
Yok
Hım yaş kaç senin
Kızın biri sana yapışabilir ama
Yaşımı niye bu kadar merak ettinki 20 yasindayim hah
Kim niye yapissin bana
mesaj atsana bana
Plastik bardak
Kepçe 😂
Kasigim yok diyom kepce diyon yaa nxjwicowkfiw
Pet şişeyi kes