Oturulabilir evlerin kirası en az 6.000 TL
Benim aylık kazancım 10.000 TL
tek başıma bir eve çıkabilmem için doktor mühendis falan olmam gerekiyor bu ülkede. Neden bu kadar zorlaştı şartlar ya?
Oturulabilir evlerin kirası en az 6.000 TL
Benim aylık kazancım 10.000 TL
tek başıma bir eve çıkabilmem için doktor mühendis falan olmam gerekiyor bu ülkede. Neden bu kadar zorlaştı şartlar ya?
Ekonomi berbat göçmeni, mültecisi bitmiyor ipini koparan geliyor buraya fırsatçılar zaten çok, bir mal mülk alan yabancıya vatandaşlık hediye ediliyor falan ülkeye giren çıkan belli değil dolayısıyla ekonomi bk gibi millet bu kafayla devam ederse daha da kötü olacak.
Cevap
7Cevap
tek başına çok zor ben bile tek başına ev tutmak istiyorum İstanbul'da en düşük 1+1 kira 7 bin
Afedersin ama o fiyata ahır gibi evler var. Gerçekten temiz evler 10 binden başlıyor çok üzücü gerçekten
yok bunlar öyle değil site olduğu için ve aidatlar bile 800 TL başlıyor zaten bu kirada oturan yabancılar yüzünden böyle bir evde 5 kişi yasiyorlar aç gözlü ev sahipleri 15 bin deseler çıkartıp veriyorlar asgari ücretle çalışan veremiyor ülkeden sktrip gitseler o zaman aç gözlü ev sahibleri bir biriyle yarışa girer kendi insanına kiraya vermek için
Yaşadığın şehre göre değişir
Ankara da yaşıyorum. İşimi İstanbul'a aldırabilirim orası iki katı pahalı. Eskişehir de bile uçmuş fiyatlar
Gelir düzeyin nasıl?
10.000 net kazanıyorum primle artıyor
En fazla 12000 alabiliyorum
O fiyatlara da köpek bağlasan durmaz evler var
Yani ev arkadaşı bulmadan yaşaman çok zor
Hayat pahalı, maaşlar yetmiyor
Maalesef çıkamazsın
Çünkü burası Türkiye.
Nerde yaşıyosun
Ankara
Zor ya, orada anca evin olcak. Arkadaşın home office i var 4 bin ödüyo
Kaç odalı ev