23 yaşındayım bir süredir ayrı eve çıkmak istiyorum ailemden nefret ediyorum onlardan uzak yalnız yaşayacağım bir hayat istiyorum bir işe girip eşyalı ev tutmak istiyorum sizce bunu yapabilirmiyim zormudur aranızda var mı Benim gibi olan yalnız yaşayan?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Evet, zorlukları var ama bir o kadar da kafan rahat oluyor.
- Sana kimse şunu yaptın mı, şurası niye böyle gibi hesap soramaz. Kendi keyfine göre yaşarsın.
- İstediğin gibi yalnız kalıp kafanı dinlersin.
- İstediğini alır, istediğin gibi evinde hareket edersin.
- İstediğin zaman evine girer, istediğin zaman çıkarsın.
Tabi bunlar dışında o evi geçindirme sorunsalı da var.
- Ay sonu ekonomini iyi planlaman gerekiyor. Gereksiz harcamalar veya aniden çıkan sıkıntılar seni üzer.01 Yorumla
Soran+1 yılMasraflı biri değilim zaten kafam rahat olsun başka bir şey istemem
En İyi Cevaplar
+1 yılEvet ben yalnız yaşıyorum. Ama dediğin kolay değil. Hele eşyalı ev tutmak... Şimdilik oda arkadaşı ile kala bilirsin.. Orta seviye bir oda 1000 tl alır en az
06 Yorumla
Soran+1 yılHayır kimseyi istemiyorum ucuza ev bulsam neden zor olsun ki küçük
- +1 yıl
Ucuza bulursun ama merkez bir yer olmaz. Ama o da en az 1000 tl tutar. Ve nerde çalışmayı düşünüyorsun?
- +1 yıl
Bence sen şimdi iş bul. Bu sayede aileni görmezsin. Sabahtan akşama kadar çalış. Akşam gelince uyursun zaten. Bu şekilde para biriktir. Her şey daha iyi olur.
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum bir işe girseydim daha iyi olurdu ne kadar uzak o kadar iyi
- +1 yıl
İş bul o zaman. Sonra aksilik olursa rezil bir şekilde geri dönmek zorunda kalırsın yoksa. Ama paran olursa sorun olmaz.
Soran+1 yılİş bulayım 1 2 ay daha burda dişimi sıkarım yaparım bir şekilde
+1 yılZor değil, iş olsun küçük küçük işler yoluna girer. Bu yolda kime kimelere güveneceğine dikkat et. Asla pes etme. Ekonomik özgürlük seni mutlu edecektir.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet bunun için önce iş bulmam lazım
Ben ayrı yaşıyorum 7 senedir zorluk evet var ama kendi evin olduğu için maddi anlamda zorlanmiyorum eğer kendi evin değilse daha zor olur tavsiyede etmem
011 Yorumla
Soran+1 yılKiraya çıkıcam 1+1 küçük bir ev bakmayı düşünüyorum masraflı biri değilim zaten yinede zor olur mu
Soran+1 yılKimseyi istemiyorum ben tek yalnız kalmak istiyorum
Soran+1 yılNeden ki
- +1 yıl
Ya en basta kadınsın. elektrik , su , doğalgaz , kira , ev eşyası , malzemeler yemesi içmesi bunlar maddi anlamda zorlar bir insani ve bunları yaptın eyvallah peki bunları yaparken cebinde kendine ayirabilecegin bir bütçen kalicakmi iyi bir hayat sürebilecek misin? En güzel yılların bu sıkıntılarlami gecicek. yazık etme bence kadın başına bir eve geçmek demek ailenden ondan bundan şundan hep bir arkadan laf adini çıkartma ile karsilasicaksin bu manevi rahatsızlığı sana ve inan bunlar küçük sorunlar değil kendine yazık edersin benden tavsiyeler bunlar gerisi sana kalmış hakkında hayırlısı
Soran+1 yılPeki ben yapayım ben bu evdede zaten gençliğim çürüyor gidiyor
Soran+1 yılAşk meşkle uğraşmıyorum erkekler ilgi alanım değil sadece yalnız kalıp dinlenmek istiyorum
Soran+1 yılİnşallah
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
17Cevap
+1 yılHangi sehirdesin, maasin ne kadar, birikimin var mi? Bunlar onemli noktalar.
Simdi bir eve cikmam 1 kira depozito bir kira pesin emlakci varsa bir kira emlakciya elektrik, su, dogal gaz abonelik masraflari esya.
Eve cikmanin kendisi masrafli.
Once bu parayi biriktirmis olman gerek.
Sonra isin yerinde mi? Isten cikarilma ihtimalin var mi? Kalici bir isin var mi?
Yoksa isten cikma ihtimaline gore 3 ay kirayi da kiyiya koyman gerek.07 Yorumla
Soran+1 yılİş bulduktan sonra kolay olmaz mı
- +1 yıl
Asgari ucret aldin diyelim, İstanbul'da olmaz. Ucuz bir sehir de belki ama dedigim gibi.
En az 5 - 6 kira lazim oncesinde.
Soran+1 yılO kadar bekleyemem ki dayanamam
- +1 yıl
Ilk kira pesin+ bir kira depozito kesin+abonelik paralari. Bunlari odemeden eve cikamazsin
- +1 yıl
Ben de cikmayi planliyorum. Ise girip once para biriktirip sonra ev
Soran+1 yılSen nerde çalışacaksın peki
- +1 yıl
Yazilimciyim
Egerki hesabini kitabini biliyorsan , sorumluluk almaya alişiksan bunu. Dogru bir iş te çalisarak yapabilirsin , ama keyfim bozulmasin, istedim hic bir şeyden ödün vermeyim ama yinede yalniz yasayim diyorsan bu imkansiz derim
02 Yorumla
Soran+1 yılSorumluluk sahibim kendimi biliyorum yapabilirim ama bir iş bulmam lazım
Saçmalama dışardakiler inn ailenden daha kötüdür sabret iyi olmaları içinnsana karşı dua et sessiz oo bir süre inn düzelecek her şey sakın evden ayrılma
12 Yorumla
Soran+1 yılbir babam bir abim birde kız kardeşim dediğimde utandığım bir kardeş illet bir şeyler gitmek istiyorum gidicem
Canım Yalnız yaşamak gerçekten çok zor hangi şehirdesin bilmiyorum ama Bana yakınsan aynı evi paylaşabiliriz kiralıyor elektrik su doğalgaz faturaları her şeyi ortak
16 Yorumla
Soran+1 yılİzmir Bornova’da oturuyorum tanımadığım bir insanlada aynı evi paylaşmak ben kadar mantıklı olur
Soran+1 yılbir kaç aydır
+1 yılSıfırdan iş bulmak asgari ücret demek. Geceleri de çalışman gerekebilir. Yalnız kızın peşinde kurt çok olur onlarla uğraşman gerekir. Şanslı isen bu mümkün
06 Yorumla
Soran+1 yılAnnemle babamla konuştum iş bul çık dediler gidicem erkeklerle işim olmaz zaten tek başıma yaşayıp giderim
- +1 yıl
Erkekler le işin olsun demedim. Yalnız başlamak zor hayata sadece
Soran+1 yılO kadar çok istiyorum ki yalnız yaşamayı
- +1 yıl
Tam 19 ayı devirdim. Çok güzel diyemem ama kötü değil
Soran+1 yılAnlatsana bir
- +1 yıl
İyi yönleri çok. Özgürlük efsane bir şey. Kötü yani bazen duvarlarla konuşuyorsun bazen terlikle. Bu delilik değil. Bazen ağır geliyor. İş güç değil ait olmama duygusu. Ama kedi almıştım iyi gelmişti sonra arkadaşa verdim. Yinede bir ev arkadaşı güzl olur
+1 yılBende ayrı eve çıkmak istiyorum bende ailemdem bunaldım ama sırf maddiyatsızlıktan birşey yapamıyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılİş bulsan sende?
- +1 yıl
Çalışıyorum ben ama alındığımı aileme vermek zorundayım bazı sebeplerden dolayı yıllardır çalışıyorum hiç birikimim bile yok bende bunaldım yani bu durumdan
Soran+1 yılAz köşeye at biriktir sen mi bakıyorsun ailene
- +1 yıl
Hangi şehir
+1 yılAilemden nefret etmiyorum fakat ben de istiyorum ama egonomi çoh eyi yeğenim diyen gavvvatlar yüzünden bir halt edemez olduk.
01 Yorumla
Soran+1 yılAsgari ücretle neden olmasın
+1 yılAilen senin bel kemiğindir. Her ne kadar aranda olumsuzluk olsada bence sabretmen gerekir.
01 Yorumla
Soran+1 yılKız kardeşimden nefret ediyorum ciddi anlamda dayanılacak gibi değil
+1 yılZor. Cok zor. Ben bir sure yalniz yasadim ve gercekten cok zor
01 Yorumla
Soran+1 yılMaddi açıdan mı
+1 yılDışarıdan göründüğü kadar kolay değil ayrı eve çıkmak
03 Yorumla
Soran+1 yılEkonomik açısından mı zordur
- +1 yıl
Sadece o değil
Soran+1 yılNamus bekçiliğimi yapanlar olacak biliyorum umrumda değil
+1 yılYaparsin korkma işini ayarla ilk kirayi ver para biriktur bir yandan da çalışınca hem
02 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum ilk kirayı verdim mi zor olmaz
- +1 yıl
Evet bencede
2 yıldır öyle yaşıyorum aile Rizede Ben Izmirde Yaşayıp gidiyoruz öyle
014 Yorumla
Soran+1 yılBende İzmir’de yaşıyorumda ucuz ev bulamadım nerede ucuza bulabilirim ki
Soran+1 yılHadi ya gayet uygun bende Bornova’da oturuyorum çok pahalı buralar
Soran+1 yılBende öyle masraflı biri değilimde oralarda iş bulabilirmiyim
Soran+1 yılDaha önce markete çalışmadım deneyimsiz olanları almazlar mı
Soran+1 yılİnşallah teşekkür ederim
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😊 iyi geceler
+1 yılTürkiye'de çok zor. Ben olsam korkarim. İşin var mi
01 Yorumla
Soran+1 yılİşim yok işte iş bulduktan sonra bir kaç ay biriktiriym sonra gideyim diyorum
+1 yılKeni kazancını saglayabiliyosan normal zor deyil ama is bulman gerek ve ailenin izni
05 Yorumla
Soran+1 yılAilemin izni var işi bulayım gerisi kolay
- +1 yıl
İş bulmakta kolay ama bu sıralar deyil virus illeti bittikten sonra
Soran+1 yılBende onu diyorum zaten iş bittikten sonra
- +1 yıl
Çık ozm kafan rahat olur
Soran+1 yılAynen
Yaparsın yapmasınada şu zamanda çok zor be bence öyle bir hata yapıp çıkma zararlı çıkarsın
113 Yorumla
Soran+1 yılCoronadan dolayı mı
- +1 yıl
Ekonomiden dolayı hayat şartları çok ağır.
Soran+1 yılBiriktirimim biraz dişimi sıkarım olmaz mı?
- +1 yıl
İstanbul'da yaşıyorsan zor yani 1+0 stüdyo daire bile pahalı bende düşünüyordum bir aralar bayağı araştırdım zor yani 1+1 desen onlarda pahalı taş yiyeceksin heralde 3 4 ay çalışıp paranı saklarsan belki olabilir ama deneyipte batarsan daha evine geri dönmeye bilirsin bence bunu çok iyi düşün ondan sonra çık evden
Soran+1 yıl1 2 ay çalışıp önceden kiramı öderim çok masraflı bir kız değilim zaten bir ekmeğim olsun yeter huzurum olsunda aç kalırım onada razıyım deniycem yinede hayat bir normale dönseydi
Soran+1 yılEvet kafama koydum yapıcam dayanılacak gibi değil çünkü hastalık bitikten sonra zaten şimdi iş yok
Soran+1 yılSağol teşekkür ederim bir Allahım var zaten başka kimim var 😄
Soran+1 yılBilgilendirdin beni bu bile fazla 😊😊
Gizli Üye(36-45)+1 yılaynen yap ben öyle yaptım en ıyıısı cekme kımseyı uc gunluk dunyada
03 Yorumla
Soran+1 yılAh keşke bende yapabilsem en büyük isteğim bu yemin ederim sen nasıl yaptın
Cevap sahibi+1 yılbak sımıd bana yaz özelden sana analtcam burdan uzuzn sürer
Soran+1 yılÖzelden kimseyle konuşmuyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen işe girdiğim gün ayrı eve çıkmıştım ama kadınların durumu biraz daha zor maalesef
01 Yorumla
Soran+1 yılBu ülkede her şey zor zaten
+1 yılEğer İstanbul şartlarında bunu yapacaksan iyi bir maaşın olmalı.
09 Yorumla
Soran+1 yılİzmir’de oturuyorum
- +1 yıl
Yani izmirinde burdan aşağı kalır bir tarafı yok diye düşünüyorum.
Soran+1 yılEvet öyle maalesef
- +1 yıl
Bu yüzden önce güzel bir maaşla işe girince bunu düşünmen mantıklı bir hareket olur.
Soran+1 yılYa zaten işi bulduktan sonra yapıcam
- +1 yıl
Tamam ben öneri söyledim kızma😂
Soran+1 yılKızmadım teşekkür ederim 😊
- +1 yıl
Ne demek😊
Soran+1 yıl😊😊😊
+1 yılZor Hemde bu devırde çok zor
14 Yorumla
Soran+1 yılEkonomik açıcısından mı
- +1 yıl
Hem ekonomık acısın dan Hemde insanlar artık iyi nıyetli degıl bazıları var ki senın tek oturduğunu öğrendiklerı an rahatsız ederler tecavüzcüsü, katili hersey var ailenin yeri en iyisi
Ayrıca ekonomık açıdan da zor kirası elektırık, su, doğalgaz e bıde mutfak gıderı var eee sen hıc dışarı cıkmkcak mısın orda da bır harcaman var
Soran+1 yılSosyal hayatım yok arada annem gelir gider bana masraflı biri değilim zaten
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı ben yemin ederim ya konuşalım mı
07 Yorumla
Soran+1 yılOlur konuşalım
Soran+1 yılGizliden çıkta istek yolluyum
Cevap sahibi+1 yılÇıktım istek at
Soran+1 yılİstek attım mesaj at ben atamıyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılkorona döneminde ne işi? var mı?
02 Yorumla
Soran+1 yılCoronodan sonra işte
Cevap sahibi+1 yılheee unut canım uzun bir süre
+1 yılYalnız yaşıyorum fakat yaş ve iş durumlari farklı
012 Yorumla
Soran+1 yılBanada nasip olur inşallah
- +1 yıl
Mesleğin var mı
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Önce gelir olayını çözmen lazım
Sonrası kolay
Soran+1 yılbir kaç ay çalışır dişimi sıkarım çıkarım sonra
- +1 yıl
Birkaç Ayla olmaz öyle birikim yap ve meslek edin
Soran+1 yılMeslek edinemem bu yaştan sonra birde onunla uğraşamam
- +1 yıl
Nasıl para kazanılır ki başka
Soran+1 yılÇalışarak
- +1 yıl
Ya meslek derken onu diyorum düzenli bir iş bulursun kasiyerlik falan
Soran+1 yılİşte onu diyorum bende
- +1 yıl
Şehir neresiydi
+1 yılBende istiyorum hangi şehirden sin
03 Yorumla
Soran+1 yılİzmir
- +1 yıl
Şans ben İstanbul
Soran+1 yılAynı yerde olsaydık bir şey değişmeyecekti zaten
+1 yılZor değil yaparsın ama biraz geç toparlarsin
05 Yorumla
Soran+1 yılParayı mı
- +1 yıl
Hayır evi tüm eşyaları birden alamazsın öyle bir buzdolabı 2 bin
Soran+1 yılEşyalı ev tutarım diyorum
- +1 yıl
Konuşabilir miyiz önemli
Soran+1 yılÖzelden kimseyle konuşmuyorum
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBende
03 Yorumla
Soran+1 yılSen kaç yaşındasın
Cevap sahibi+1 yıl27😢
Soran+1 yıl27 yaşına kadar ne yaptın ben bu yaşta çıkmayı düşünüyorum sen niye faaliyete geçirmedin
Paraa
00 Yorumla
+1 yılKız başına çok Zor
00 Yorumla
+1 yılAyrı ev
00 Yorumla
Devamını Gör(13)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi