Yanlız kalmak beni korkutuyor üstelik çok sevmiyorum canım sıkılıyor henüz bir işim yok ne yapacağımı bilemiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBen yalnız yaşıyorum. Tek kalmaktan aşırı nefret eden biriyim. Peki nasıl yalnız yaşıyorum.
1. Asla yalnız uyumuyorum. Eve kız atıyorum. Ya üniversiteden tanışıp ya sosyal çevreden, hatta bazen cafelerden ve sokaktan vs tanışarak. İlla cinsellik olarak düşünmeyin. Mesela bir kızla yeni tanışmıştım. Yemek yapmaya geldi bana. Ev yapımı hamburger yaptık birbirimize.
2. Kuzenimi çağırıyorum eve. Birlikte bilgisayar oynuyoruz.
3. Eve sadece uyumaya geliyorum. Ya işte oluyorum, ya okulda. Haftada 3 gün spor yapıyorum.
4. Kalan zamanda da arkadaşlarımla birlikte takılıyorum.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılİlk başlarda çok rahat geçiyordu günlerim. Daha sonra sıkılmalar çok çok sıkılmalara başladım. Hem evde hem de dışarıda yalnızdım ve yemek falan yemek istemiyordum iştahım olmuyordu. İlerleyen günlerde bi kız arkadaşım geldi çok ama çok harika bir şekilde vakit geçirmelere başladık beni kendine alıştırdıktan sonra gitti şimdi yine öyle ya da böyle sıkıcı ama geçiyor vakit en azından
00 Yorumla
+1 yılMaddi olarak sorun yaşamıyorsan yalnız yaşamak harika. Kendine hobiler edin spor yap çeşitli ilgini çeken kurslara başla zamanla ordaki insanlarla tanışıp sosyalleşecek evine davet edebileceksin böylece sıkılmamışta olursun.(çok arkadaşın olmadığını varsayarak söylüyorum)
Korkunç olduğunu düşünmüyorum tedbirleri aldıktan sonra her şey harika.
Tamamen kende zaman ayırabileceğin uzun vakitler büyük alanlar ister çırılçıplak dolaş ister istediğin arkadaşınla vakit geçir.
Sorumluluğu artsa da gayet harika ben çok memnunum yalnız yaşamaktan🤓20 Yorumla
Bu Perşembe günü bekar bir kadın akrabamız öldü. Kadının cesedi kokuşma başlayınca komuşları bulmuş bugün.4 gün de balon gibi şişmiş ve leş olmuş.🤢
Bulduklarında elinde telefon varmış. Yardım isteyemeden kalp krizinden ölmüş.😢
Yanlızlık iyidir ama gençken... yanında biri olsa yardım çağırabilir ya da kalp masajı yapabilirdi. En kötü 220V elektiriği kalbine vurup denerdi.03 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
72
Cevap
106Cevap
- Aile & Toplum konusunda 151,7b cevap paylaştı.
u +1 yılBence zor değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana guzel bir fikir gibi geliyor. Zaten calisma hayatinda belki aksama kadar calisacagiz, insan icinde olacagiz. En iyi ihtimal mesaimiz aksam saat 17.00 de bitse bile insan yorgun oluyor.
Eve gidip tek olmak, baska insan sesinin olmaması, işteki gürültüyü evde atabilmek bence daha guzel ve doğru. Evde birileri olunca bir de onlar kafani utuluyor. Canlari bir seye sıkılmış oluyor gelip sana anlatip, o negatifliklerini sana da yansitiyorlar sanki gun boyu toplu tasimada, iş hayatinda falan baska negatifliklere maruz kalmamişsın gibi.
Hatta guzel gecen gününü bile mahvedebiliyorlar. Evin o sessizligi, dinginligi gunumuz kosturmasinda gerekli olan bir sey bence. Aksam sessiz evine gelir dinlenirsin biraz, sonra ya aksam yemegini yapar yersin, ona da mecalin yoksa dışardan söyle, doyur karnını oh mis.
Ha hic yalniz kalamam olayi olursa kafa dengi bir arkadasta cozum olabilir bu. Ama bana şu an ailemle yasadigimdan mi bilmiyorum yalniz kalmak daha cazip geliyor. Biraz da negatif bir ailem var, küslüğün, tartismalarin oldugu bir aile.
Universiteyi ailemin yaninda okuyorum keske gitseydim diyorum ama biraz da maddi imkanlardan dolayi da bu ekonomik krizde disarda okuyamazdim. Bir an önce meslek ve maas sahibi olup gercekten evde gitmek istiyorum.
O kadar derslere girdikten sonra, sinavlara girdikten sonra eve girer girmez evdekilerin 5 karış suratını görmekten yoruldum artik. Gercekten evde tek bir insan yuzu bile istemiyorum. O yuzden bana şu an yalniz yasamak guzel geliyor.21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen calisma hayatina gore yazdim. Insanin bir mesguliyeti yoksa sıkıcı olabilir.
+1 yılAslında daha iyi değil mi? Evin en küçük köşesine bile sen hakim oluyorsun mesela. Keyfinin kahyası ne istiyorsa onu yapabilirsin. Hiç başkası rahatsız olur mu, garip bakar mı diye de düşünmezsin. Çıplak da gezebilirsin. Tuvaletin kapısını açık da tutabilirsin yani. (Perdeleri kapatmayı unutma tabi) Kimse bir şey demez sana. 😂 Ayıp yasak olmadan, kurallar olmadan kendi küçük dünyan olmuş oluyor artık orası.
31 Yorumla
+1 yılLan ben 4 yildir tek başıma yaşıyorum ve daha da mutluyum hayat dan daha da zevk alıyorum kimse rahatsız etmiyor kimse karışmıyor tek başına yaşamak çok zevkli bir yönden bir yonden da cok kotu ki ben zaten evde cok duran bir insan değilim gemi ile bir seyire gidiyorum ev 12 ay 7 ay boş kalıyor
10 Yorumla
+1 yılCalismadigin icin surekli evde kalmak zor olabilir ve hayati sorgulamaya baslayabilirsin belli bir sureden sonra. Bu yuzden bir iş edinmelisin. Ve ara sira eve arkadaslarini cagir ki keyifli vakit gecirebilesin eglenceli yonlerini bulmalisin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 497 cevap paylaştı.
+1 yılHayır zor değil.
Ben yalnız yaşıyorum
Yalnız isen çok keyifli.
Hayatımda fazlalıklara asla yer vermedim
Ve hayatıma kimseyi almadım Almayıda düşünmedim
Tek başına takılmak kadar eğlenceli
Ve mükemmel hiç bir şey yoktur.00 Yorumla
+1 yılEv ne kadar büyük olursa o kadar yanlız hissedersin. Televizyonu aç ses olsun. Bir yerden sonra alışırsın ve televizyona gerek kalmaz. ya da camları perdeleri aç dışarda gibi olursun. Gündüzleri hele çocuk sesi varsa çok güzel oluyor.
10 YorumlaBiraz zor olsa da çok keyifli Hem insanın kendisi ile başbaşa kalması ve kendinicinde bir yolculuğa başlaya bilmesi birey olarak gelişimine çok büyük katkı sağlıyor. Yanlızlik her zaman kötü değildir Kendini dinle kendine zaman ayir ve kişisel gelişimin için bol bol çalış derim Bu seni daha mutlu huzurlu ve sağlıklı yapacaktır Unutma ki hayatta her şey değişir Ömrün evde yanlız geçmeyecek ki
10 Yorumla
+1 yılZor valla en basiti hasta olsan bı çorba yapanın bile olmuyor 🙇🤦
41 Yorumla
+1 yılYakında ayrı eve çıkacağım. Yalnızlığı hep sevmişimdir. Çoğu yere yalnız giderim. Huzurlu oluyorum inşallah hep öyle olur.
21 Yorumla- +1 yıl
sevgilin gelir rahat edersiniz
- Aile & Toplum konusunda 360 cevap paylaştı.
+1 yılZorluk yanı yok aksine rahat ve kendine göre plan yapma durumu oluyor ama bşr hayat arkadaşı illaki olsa iyi olur kafa dengi bütünleşecek hayat arkadaşı da fena olmaz
00 Yorumla Çok özenmeyin bence 20 yaşımdan beri yalnız yaşıyorum 1 1 yerde sıkıntıdan patlıycam akşamları yapacak hiçbisey yok Netflix falan bakıyorum.
Ama kafa dengi biri olsa her şey değişebilirdi01 Yorumla- 1 ay
hocam asıl sorunda o kişi bulmak bulsamda cesaret edemiyorum.
+1 yılYalnız yaşamak; yaşadığın bölgeye, konuma, toplum kültürüne vs göre değişir.
Kadınlar için bu çok önemlidir ama erkekler için o kadar da önemsenmiyor.
Mesela büyük bir şehirde ve elit bir konumda yaşarsan yalnız yaşamak seni korkutmaz aksine yalnız yaşamayı çok seversin.
Ama bulunduğun konumda toplum zihniyeti bozuk ise büyük şehirde bile olsan yalnız yaşamak güvenli olmaz ve korkarsın. Kırsal bölgelerde zaten ortalama bellidir.00 Yorumla
+1 yılÇalışmadığın için gece gündüz evde durmak sıkıcı olabilir çalışırken o kadar sıkıcı olmaz bir de arkadaşların falan olursa eğlenceli olur
10 YorumlaYalnız yaşamayı çok seviyorum. Beni yalnız bırakın 😂Ailem imkan vermiyorki ben yalnız kalınca dünyanın en mutlu insanıyım.
10 YorumlaAslinda cok iyi ama insan bir ses arar illaki ben tv yi aciyorum kalabaliklik olsun diye tek kaldığımda 😁
00 Yorumla
+1 yılalışana kolay. hatta dışardan biri gelince bile diken üstünde oluyosun sürekli evde duramıyosun o kadar alışmışsındır ki yalnızlığa
00 Yorumlaİnanın alışıyorsunuz. 3 yıldan beri yalnız kalıyorum ve hatta başka birisi olmasada rahat rahat otursam diyorsunuz bir süre sonra.
00 Yorumla
+1 yılHarika bir şey. Ben öğrenciyken Ataşehir'de yalnız yaşıyordum. Canım sıkılmıyordu, güvenli ve medeni bir semtti.
00 Yorumla
+1 yılBiraz zor ama inan kafan cok rahat. İkinci bi kisiyi (ailem disinda, evlenirsem karim dahil) cekemem artik...
00 Yorumla
+1 yılBen de yaklaşık 2 yıl yanlız yaşadım ilk başta güzel hoş ama sonra sıkıyor insanı. şu an sevgilimle yaşıyorum kesinlikle daha iyi
00 Yorumla
+1 yılUğraş bul. Yapmaktan hoşlandığın şeyler olsun. Öyle zevkli oluyor.
10 Yorumla
+1 yılGece duş alırken gözlerini kapat ve ürperme gelirse bilki yanında cin var 🙄
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYalnız kalmak zor ama zor değil de diyebilirim vaktini verimli harcarsan kendinle iyi gecinirsen kendine bir şeyler katarsan bi zamn sonra daha iyi hissettirecek korku falan kalmicak.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır, zor değil. Aksine daha yaşanılası bir durum.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYalnızlık gibisi var mı şu dünyada
Evde çıplak wdolaşıyorum
Niye dağıttın niye toplamadin diyen yok
Sabah dağıtıp akşam topluyorum
Evlenmeden önce keyfini çıkarıyorum yalnızlığın30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYalnız yaşamak istemem. Ailem ileyim. Bundan sonra da olursa evlilik olur diye düşünüyorum.
00 Yorumla Aslinda en guzeliydi ama ben f. bodym de kaliyorum artık
00 Yorumlaİşim gereği mecbur farklı şehir ve tek başıma iyi yanlarida var kötü yanlarida
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 918 cevap paylaştı. Şu dönemde maddi olarak zor.. ama yalnız yaşamaya alışınca kimseyi istemiyor insan.. 😇
00 YorumlaYalniz yasamak bana göre de tek başıma evde korkarım ben🤷🏻♀️
01 Yorumla
+1 yılTercihse güzel ve zor, mecburiyet ise acı verici ve zor
00 Yorumla
+1 yılYalnız kalmak dünyanın en güzel şeyi ya tavsiye ediyorum xbxjsj
10 Yorumla
+1 yılSorumluluk artıyor ama rahat oluyorsun alışınca biriyle yaşamak zorlaşır diye düşünüyorum
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılNiye zor olsun. Dünyanın en güzel şeyi, kafa rahat mis...
00 Yorumla
+1 yılHayır eğer imkanın varsa , küçük bir kutu ev çok huzur verici.
00 Yorumla
+1 yılİçmeyi seven ben için güzel ama yemek yapmayı bilmediğim için sıkıntı
00 Yorumla
+1 yılİlk başta çok zorlayıcı alışınca güzel ama alışması zor
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 608 cevap paylaştı. Yoo gayet guzel hıc elbise giymiyorum istedıgımı yapıyorum
00 YorumlaYanlız kalmak
Yanlız yaşamak dünyanın en güzel şeyi00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 321 cevap paylaştı.
+1 yılGençken zor değil aslında ama yaşlandıkça sıkıntı oluyor
00 Yorumla Zorlukları var tabii, özellikle de bir meşguliyeti yoksa insanın bir noktada sıyırmaya başlıyor.
00 Yorumla
+1 yılevlenme fikrinden uzaklaştıran bir şey yalnız yaşamak. büyük konfor olduğu için
00 Yorumla
+1 yılBi defa kal sonra zaten sorun yasamiyorsun ama ilk gün mutlaka tek kal
00 Yorumla
+1 yılAksine çok güzel bir şey kendinle mutlu olmayı öğrenmelisin
00 Yorumla
+1 yılYani iyi yönleride var kötü yönleride var çok dert edilecek bir durum degil
00 Yorumla
+1 yılGüzel yanı çok kesinlikle. Her şekilde iplerin elinde olması hoş bir duygu.
00 Yorumla
+1 yılIsiklari ac televizyon yanik kalsin. Ve bir film izle korkuyu yenersin bu gecelik.
00 Yorumla
+1 yılÇok severim şu an aile evinde yaşıyorum ama isterdim
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı. O zaman bolbol film izle gun gelir ararsin bu bos zamanlari
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok zor.. Kafayı yemek üzereyim çocuğum var ama o sabahtan akşama kadar okulda.. Bide çocukda olmasa delirirdim herhalde
11 Yorumla- +1 yıl
Sakin ol dinlendir kendini
Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yalnız kalmak benim kendi tercihim. Zira çok hoşuma gitmesede insanlardan uzak olmak istiyorum çok zararlılar.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılLütfen hayatımızı değiştirelim evde annemle babam var yalnız kalmazsın, bende senin yerine geçeyim...
00 YorumlaGenelde Bir kere alıştı mı bırakması zor dense de Zamanla Birşeyler Değişmeli Moduna giriyoruz Ben dahil Yoksa korku olmasa dahi İnsanın yapısı bu ne biliyim Birileri lazım Ses oldun diye televizyonu açan insanlarız :))
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen yalnız yaşıyorum sorun yok. Müzik spor dizi sinama izle
00 Yorumla Oğlum ile yalnız yasıycam ev arkadaşı arıyorum bende iş ayrıev tutcak paramı denkleştirene kadar bayan arkadaş bakıyorum 2ay belki 4ay kalcagım İstanbul dışı birilde
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBerbat vakit geçmez her gün yemek çamaşır bulaşık temizlik canın sıkılıyor
00 Yorumla
+1 yılEvet biraz irkiliyor insan ama yalnız yaşmak çok güzel bir şey keşke bende yalnız yaşasam hayatımın en güzel zamanı öğrenci evinde tek yaşadığım 3 4 aylık süreçti. Özlüyorum o zamanları 😕
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYazları bende yalnız kalıyorum bende korkuyorum siz nası korkuyorsunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKomşular sıkıntı yapmadığı sürece ben çok memnunum , o. ospu mualemesi yapıyorlar 😒
011 Yorumla- +1 yıl
Neden o muamelede bulunuyorlar?
Cevap sahibi+1 yılAnne baba yok ya evde çoğu zaman abim geliyor kalıyor zaten ama geçen gün komşulardan biri var ilk katta oturuyor perdesi 7/24 açım gelen giden izliyor banada bı paket geldi onu almaya indim aşağı cami açıktı dibliyor sonra binaya girdim kapısının önüne çıktı ayakkabılarını duzeltti ters ters bakış attı çarptı kapısını girdi içeri kızı var bir tane o da aynı gelip geçerken iyi günler ve diyordum kapı çarpıyordu muhattap olmamayı tercih ediyorum artık oğlu var oğlu öyle değil
- +1 yıl
sende onlara pç muamelesi yap iğrenircesine davran
- +1 yıl
Onların kendisi kaşar sen canını sıkma 😉
Cevap sahibi+1 yılBen görmezden gelip muhattap olmuyorum artık zaten. kiracıyiz tasinacagim 3 4 aya
Cevap sahibi+1 yılYeni taşındık zaten 3 ay falan oldu ama bunlara güvenmiyorum ve giris cikishersey dinleniyor resmen utanma arlanma yok bunlarda her goris çıkışta o. ospu görmüş gibi ters ters bakış atiriyorlar
Cevap sahibi+1 yılBi insan bu kadar ıssız mı olur 1. katta oturuyor perdesi gece gündüz acik dikizliyor ters ters bakıp
- Devamını Gör (118)
Devamını Gör(163)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem