Aile & Toplum Sinan oğan’a oy verenler pişmanmısınız? KomserBaretta Takip Et Guru Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sinan Oğan’a oy verenler pişman mısınız? Güncellemeler+1 yıl Günün lafı: Soğan ucuzdur. Sinan oğan’a oy verenler pişmanmısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
dionysosjai Takip Et FenomenMaster Yaş: 21 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. O adamdan hiç haz etmiyordum sanırım bir bana yapmacık geliyordu. Neyse yapacağı belliydi şaşırmadım. 0 0 Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,8b cevap paylaştı. Pişman olsalar ne yazar 0 0 Yorumla
Oraletrecep Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl vermedim başta ısınamadım o adama zaten 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,7b cevap paylaştı. Değilim 0 2 Yorumla KomserBaretta +1 yıl Sözünden döndü Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Yaptığım şeylerden pişmanlık duymam. Kendi rengini belli etti. 2. tura oy kullanmayacağım Yorumla
Aydınlı009 Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı. pişmanım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
O adamdan hiç haz etmiyordum sanırım bir bana yapmacık geliyordu. Neyse yapacağı belliydi şaşırmadım.
Pişman olsalar ne yazar
vermedim başta ısınamadım o adama zaten
Değilim
Sözünden döndü
Yaptığım şeylerden pişmanlık duymam. Kendi rengini belli etti. 2. tura oy kullanmayacağım
Onu secimden sonra yapicaklari gostericek
pişmanım