McDonald's da bugün hamburger yiyoruz bı kaç turist erkek geldi yan. Masaya oturdu kestigim karıyla aramıza girdi. kariyi keserken turistlerde ikidebir bakıp bakıp duruyordu
Ulan dedim tam karıyla göz göze gelicez bu kez erkek turist gözümün içine bakıp gülmeye başladı bende kariyi kesme muhabbetine ilk başta anlamadim falan meğer adamlar iş atiyormus.
Buda yetmezmiş gibi önümde geçip geçi bana bakıyorlar lan hamburger boğazıma düğümlendi.
Bu tür erkeklwrin yüzünden çöpçatan uygulamaları bile kullanamıyorum artık. ha bire yazıp yazıp arıyorlar.
Nereye böyle beyler kendinize gelin.
Bı gece telegramdan peşpeşe biri arayıp duruyordu. actim rahatsız etmedim umarım. diyor
Kimsin dedim kimin olayim diyor.
S. ktiri çektim öyle kurtuldum. telegramida sildim
Telefonumda Facebook'la Instagram'da başka uygulama kalmadı onların korkusundan.
Napicaz beyler böyle
Ulan dedim tam karıyla göz göze gelicez bu kez erkek turist gözümün içine bakıp gülmeye başladı bende kariyi kesme muhabbetine ilk başta anlamadim falan meğer adamlar iş atiyormus.
Buda yetmezmiş gibi önümde geçip geçi bana bakıyorlar lan hamburger boğazıma düğümlendi.
Bu tür erkeklwrin yüzünden çöpçatan uygulamaları bile kullanamıyorum artık. ha bire yazıp yazıp arıyorlar.
Nereye böyle beyler kendinize gelin.
Bı gece telegramdan peşpeşe biri arayıp duruyordu. actim rahatsız etmedim umarım. diyor
Kimsin dedim kimin olayim diyor.
S. ktiri çektim öyle kurtuldum. telegramida sildim
Telefonumda Facebook'la Instagram'da başka uygulama kalmadı onların korkusundan.
Napicaz beyler böyle
Güncellemeler
+1 yıl
Buraya yazacagima diğer paya yazmışım. Arkadaş bu ne ya aklımı aldı bunlar
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
iki kaş göz de sen ataydın turiste. ayıp etmişsin adama
Bı keresinde swarmdan biriyle tanıştım. biraz muhabbetten sonra eve çağırdım. kabul etti hemen. killandim noluyoz diye. numarasini istedim attı aradım. yoldayim aşkım geliyorum diyor bide bı erkek. ulan dedim polisi arıyorum gelirsen seni polise vericem zor kurtardim. pacayi.
biri sana büyü yapmış olabilir. hemcinslerinin ilgi odağı olmuşsun. dikkat et tenhada yakalayıp delmesinler g0tünü
Gelenler deldirmeye geliyorlar bacım rahat ol. lakin ben her g. tu delme derdinde değilim hatta g. tte sevmem. ne isim var b. ktan şeylerle
Abi kadına emir veriyodun ya hani ondan yapsaydın
Emirlerimiz kadınlara sadece bacım erkekler bu işin dışında kalıyor
Erkeğede ver nolcak
Allahın yarattığında ayrımcılık yapılmaz
Bahsettiğimiz gruh dünden razı lakin ben o tayfaya bakmıyorum
Resimdeki sensen harbi ayıp etmişsin :))
Resimdeki gençlik halim kanka
Hahahahhaah
Bıyıklar reel mi
Reel sevmiyorum kardeşim
Çirkin misin
Oldukça hemde
Geçmiş olsun üzüldüm foto var mi
Profildeki gençlik halim
Üzüldüm nuden var mı
https://youtu.be/-ADk_4dTXt8
Trasli halim
Çok iyisin