Gizli Üye(25-29)+1 yılşimdi erkekler kocana kızlar sana hak verecek ben sana doğrusunu söylim
ben eşimi parti ortamına göndermezdim alışveriş olsa başka bir şey olsa sıkıntı yok
sen başka erkeklerin kafasının içinden geçenleri bilemezsin. kocan sana güveniyor ama yanındakilere güvenmiyordur. kocan başka erkeklerin kafasının içinden geçenleri düşünüyordur kocan haklı kesinlikle
01 Yorumla
Soran+1 yılSen de objektif bakmamışsın
En İyi Cevaplar
Ben olsam ben de izin vermezdim. Çünkü kafe , restoran gibi ortamlarda bazı erkeklerin yürüme ihtimali yüksek oluyor. ve açıkçası ben kıskanç bir erkeğim o yüzden bu duruma izin veremem ayrıca başına bir şey gelir korkusu ile içim rahat etmezdi. Ama arkadaşlarının evinde olsa içim rahat olurdu. (tabii arkadaşlarına güveniyorsam)
Aslında kendi cinsime güvenemediğimden dolayı
00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 457 cevap paylaştı.
+1 yılAy ne sinir bozucu bir durum
Kendisi sana yasakladıklarını yapıyor mu?
Dediğin gibi eşinin yeri ayrı, arkadaşlarının yeri ayrı.
Evlisini diye sürekli dip dibe olacak haliniz yok.
Ben olsam daralırım valla.
Hiç de kısıtlanmayı istemem.
Sonuç: TABİİ Kİ DE SEN HAKLISIN00 Yorumla
+1 yılNormalde sorun olmuyorsa ve bu arkadaşlarını sevmiyorsa vardır kocanın bir bildiği
Ama normalde bu tarz buluşmalar abartılmadınız sürece sorun olmamalı arkadaşlarla geçiren zaman herkese iyi gelir monotonluktan çıkarsınız00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılSen haklısın kesinlikle kız kıza zaten ne sorun olabilir. isterseniz yapın izin almak zorunda değilsiniz.
00 Yorumla Gündüz olup da izin vermese tabi ki de sen haklısın. Ama gece olması biraz onun açısından hak verebildiğim bir konu. Empati yap, o gece erkek arkadaşları ile çıksa sen nasıl hissederdin. Yani bunun kadını erkeği yok, bana evli birinin eşi ile değil de kendi başına veya arkadaşları ile GECE dışarı çıkması ters. Akrabasına Ev oturması falan olabilir, onda sorun yok tabi.
Yobaz falan diye linçleyebilirsiniz, umrumda değil.12 YorumlaKocan haklı neden mi sen evli bir kadınsın kocandn izinsiz ya da daha doğrusu bilgisi olmadan kafana göre bir yere gidemezsin akşam 9 dan sonra kaç saat kalcan ne zaman doncen arkadaşlarini niye sevmiyor o da ayrı bir konu ayrıca sen kocani evde yalnız bırakıp gidersen sonra aldattı diye de gelirsin buraya soru sormaya
15 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka bundan aldatıyorsa ssin gitsin hayatımdan ne tuhaf insanlarsınız bee
- +1 yıl
Çok saçma bir yorum yapmışsınız. Evli de olsalar çocuk değiller. Kendi hür iradeleriyle istedikleri yere giderler. Belki arkadaşları bilmemesi gereken bir şeyi biliyor , ya da adamla ilgili bir durum var bu sebeble istemiyor. Taşın altından her şey çıkar. Evde yalnız olduğu için aldatacaksa fazla sürdürmesinler zaten.
- +1 yıl
Siz uçkurunuza sahip çıkamıyorsunuz demek ki.
+1 yılNormalde sorun olmuyordu, bu arkadaşlarımla istemedi kısmını görene kadar kocanı hem haklı hem haksız buldum. Evlilikte kadının da erkeğin de kendi çevresine ve kendine ayıracağı zamanlar olmalı. Kendi arkadaşları olmalı. Geç saatler günümüz Türkiyesi için endişe sebebi, bu bir gerçek. Ama normalde izin verip onlara izin vermemişse belki de bir şey var ortada rahatsız olduğu. Buraya yazmak yerine kendisine sebebini sorup bunu karşılıklı konuşmanız daha doğru olur. İlişkilerinizi aranızda konuşarak çözmek yerine böyle yerlerde düzeltme çabalarınız çok saçma gerçekten.
00 Yorumlaİzin vermiyor ne Allah aşkına evlendin die senin sahibin falan mı sanio kendini evlisiniz sonuçta her zaman dio dibesinz ayda yılda bi cikacan onu da burnundan getirio yerini bilmesi lazm kocan senin o sahibin değil bunu ona hatrlat
02 Yorumla
Soran+1 yılAyda yılda bir çıkmam bir sürü arkadaşım var hep çıkarız saat da fark etmez kendi arabamda var zaten ama bu arkadaşlarımı sevmiyor ama onlar da benim ilkokuldan beri srkadaşım
+1 yılEşinden izin alman gerekir ama oda senden herseyi kisitliyamaz eğer onlarda kötü bi durum sezdiyse haklı ama sırf kendi sevmedi diye seni kisitliyamaz bunu dengede tutmalisiniz zitlasmadan anlasın seçenekler sunabilirsin ona
10 Yorumla
+1 yılKusura bakmayın ama eşiniz bu konuda Allah şahsen ben olsam ben de izin vermezdim, zira ne kadar kız kıza görüşeceğiz desende gittiğiniz yerde erkeklerle olacak
16 Yorumla
Soran+1 yılNe fark eder? Hiç mi erkek görmedik görgüsüz müyüz biz?
- +1 yıl
Hanımefendi ben eşiniz değilim mesele sizin erkek görmeniz değil memleket askıntı olacak adi dolu
Soran+1 yılEe onlar yüzünden eve mi tıkanacağız? Sanki gündüz çok mu güvenli araplar yüzünden
- +1 yıl
İyi de ben kocan miyim 😂
Soran+1 yılNe alaka sana ithafen söyledim
- +1 yıl
Tamam da bende fikrimi söyledim üstelik eşin arkadaşlarını sevmiyor belki de hoşuna gitmeyen şeyler var arkadaş arkadaşın güzel kardeşim
+1 yılŞu insanların evlilikte birbirini malı gibi görmesinden gına geldi. Kocan da sen de birbirinizden ayri ve arkadaslarinizla vakit gecirebilirsiniz. Bunu yapmayan ciftler bir sure sonra boktan bir evlilik hayatina giriyor kendilerini kafeste gibi hissediyor... sonra yalanlar dolanlar basliyor... ne sen ne o birbirinizin mali degilsiniz. Kocan hakli degil... sen izin vermezsen sen de hakli degilsin... ortada guven sorunu varsa seninle niye evli ki? Kendine guveni yoksa da niye seninle evlenmis ki?
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılİzin neymiş ya yaşam tarzın uymuyorsa ya hiç evlenmeyecen ya da düzelmiyorsa boşanıp kendi yoluna bakacaksın. İzin konusunu aşırı saçma buluyorum.
03 Yorumla
Soran+1 yılYa izin derken lafın gelişi
Soran+1 yılYoksa ben gitmeyi düşünüyorum zaten
- +1 yıl
😂
Değil tabiki de. Ama erkek gecenin bir yarısı eve geldiği zaman kimse bir şey demiyor veya izin almıyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılNormalde beni bu kadar kısıtlamaz ama bu ark larımı sevmiyoe
+1 yılEvet eşin yeri ayrı arkadaşın yeri ayrı çünkü eş önceliklidir, nasıl kafalarla evleniyorsunuz, bekar kafasıyla yaşayacaksanız evlenmeyin
05 Yorumla- +1 yıl
Evlenmeleri birbirlerini kısıtlayabilcekleri anlamına gelmiyor
Soran+1 yılSen olsan sen de mi izin vermezdin?
- +1 yıl
Eş demişim a! m*q feministleri tek taraflı mı yazmışım. Hemen "gadın erkeğün malü deüldür" diye yaygara yapmışsınız. yersen eşitlik, sizin derdiniz zaten eşitlik felan değil üstünlük kurmak, erkek maddi manevi yükünüzü çeksin sizde istediğiniz gibi hesapsızca bekar kafasıyla eğlenin istiyorsunuz. Lafı çarpıtmada üstünüze yok. Evliliği kaldıramayacaksanız evlenmeyeceksiniz yükünüzü ananız babanız çeksin
- +1 yıl
Evliliğin sınırları sizi darlıyorsa evlilik insanı değilseniz gider o arkadaşlarınızla bekar evinde bekar hayatı yaşarsınız.
Aile & Toplum konusunda 591 cevap paylaştı. Sana açıklamadığı bir şey var. Sorunun ne olduğunu öğren.
01 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşlarımı sevmiyordu. Neyse buluşmadım zaten çiftlik gibi bi evi vardı ailesinden kalan oraya getirdi geziyoruz burada
Gizli Üye(18-24)+1 yılYani kocanin sevmemesi pek onemli degil bence ne de olsa onluk bir durum degil ama eger ona bir yanlislari olduysa o zaman tabi hakli olabilir o kadarini bilemem karismam yoksa biraz sacmaymis...
00 Yorumla
+1 yılGüvenmiyor ise evlenmeseydi. L@ ne değişik insanları buluyorsunuz böyle sevgili hemcinsim.
03 Yorumla
Soran+1 yılNormalde sorun olmuyordu sadece bu ark larımı sevmiyor
- +1 yıl
O arkadaşlarının hal ve hareketleri nasıl?
Soran+1 yılYa gerçekten fazla rahatlar evet ve bir şey olursa direkt beni savunuyorlar eşimde aramızı bozuyor onlar diyoe
Kiz kiza evde oturmaya neden izin gerekiyormus? Insanlar cok garip gercekten yahu.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvde oturmayacağız dışarı çıkacağız
- Aile & Toplum konusunda 609 cevap paylaştı.
+1 yılKlasik türk erkeği 😐 kendisi için zaman, mekan farketmez ama konu sevgiliye/eşe gelince pantere dönüşüyolar🤷♀️
00 Yorumla Eşiniz arkadaşlarınızı sevmediği için göndermek istememiş gibi... aynı tavır istisnasız her arkadaşınıza karşı yapılıyorsa haksız tabi ki.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 360 cevap paylaştı. sen haklısın sanırım dediğin gibi eşin yeri ayrı arkadaşın yeri ayrı... her iki tarafa zaman ayırmak önemli diye düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılSeni kiskanip evde tursunu kurup aldatmandan korkuyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır öyle birisi değil
+1 yılAdam haklı abi arkadaşlarını sevmiyorsa vardır bir bozukluk arkadaşlarında :D
011 Yorumla
Soran+1 yılÇok rahat ve saygısızlarmış
Soran+1 yılBi tartışma olsa direkt beni savunur onlar eşim de ara bozuyor onlar diye sevmiyor
- +1 yıl
Eşin en iyisini yapıyor o zaman :D
Soran+1 yılBen buluşmak istiyorum ama
Soran+1 yılBuluşacağım da eşim asla gidemezsin diyor bilmiyorum
- +1 yıl
Eşinle meden tartışıyorsun ki
Soran+1 yılYazdım yukarıda
- +1 yıl
Hayır bunda değil normalde tartıştığını ve arkadaşlarının eşlini savunmadığınj söylemisin
Soran+1 yılTam anlayamadım. Evet aramızı bozuyorlarmış
- +1 yıl
Yani eşinle neden normalde kavga ediyorsunuz ne gerek var
Soran+1 yılGerek olduğu için kavga edilmez zaten
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen haklısın. 5 yıllık ilişkim var sevgilim malım değil birlikte de zaman geçirebiliriz ayrı ayrı arkadaşlarımızla da olması gereken bu.
13 Yorumla
Soran+1 yılZaten kızmıyor aslında yobaz birisi değil hatta izmirli ama buluşacağım arkadaşlarımı sevmiyor onun dışında başka arkadaşlarımla gece görüştüğüm falan oluyro
Cevap sahibi+1 yılSevmiyorsa bir şey diyemeyecem. Bende sevmediğim bazı arkadaşlarıyla görüşmesini istemiyorum.
Soran+1 yılLafını dinliyor mu
- Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılkocanız arkadaşlarıyla çıkıyor mu?
cevap evetse sizde çıkın00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvli bir insanın başkasının evinde kalma gibi bir lüksü olmamalı. sen gidersen erkekte gitmeye başlar ve bunun sonu ihanetle biter. Arkadaş ev ve kocadan önemli değildir.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvlilerin eşlerinden uzak kalmak, ayrı yatmak gibi bir ayrıcalığı yok kardeş. Bu senin içinde aynı eşin içinde. 15 yıllık evliyim daha 1 gün ayrı kalmadım da yatmadımda.
+1 yılNe var ki bunda abartıyor. Ben olsam izin veririm kafa dinlerim.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu arkadaşlarına karşı bir antipati mi duyuyor acaba?
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Ewli kadınlar kız kıza kalırsa tehlikeli parti yapabilirler
01 YorumlaSokakta o kadar tehlike varken taciz vesayre olaylar yaygınken af edersin ama bende salmam. .
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazileri maalesef böyle onarin karari onarin doğrular yapicak bisey yok ya gidiceksin evde huzursuzluk cikicak ya da gitmiceksin tatsizlik cikmasin diye yoluna devam ediceksin
00 Yorumlakocan haklı bence neden diyeceksen bu adamla evlenirken zaten bu tip şeylere izin verip vermeyeceğini biliyorsundur demekki karakter ve huy olarak bu tip şeyleri kaldırmayan birisi
17 Yorumla
Soran+1 yılAslında böyle değil ama buluşacağım arkadaşlarımı sevmiyor çok rahatlarmış
- +1 yıl
işte sebebi bu yüzden yine ortalama dediğime geliyor sende kocnın bence sevmediği şeyleri yapma empati yap mesela kocanın iş yerinden senin huyundan hoşlanmadığın fırlama bi arkadaşıyla gitmesine izin verir misin
Soran+1 yılHaklısın
Soran+1 yılAma inarçıyım işte inatlaşıyorum
- +1 yıl
her insanın yaptığı hata bu yönde inat uğruna yapılan hatalar işte o yapıyosa ben niye yapmayayım ya da şu bu böyleler bende onlar gii olayım iyide iki tarafta onlarla eşit değillerki
Soran+1 yılNiye eşit değiliz?
- +1 yıl
kıyasladığın çift ile demek istedim ben
Gizli Üye(18-24)+1 yılKocan kim ya sen mali değilsin onun o bir yerlere gidiyorsa sende gidebilirsin nefret ederim böyle erkekciklerden
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılevli kadın eşi ile çıkar ne o öyle o halde evlenmeyin yahu
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Berna21_ o halde erkek dilediği saatte dilediği kişi veya kişilerle gider günlerce gelmez kadın aç susuz ilgisiz kalmış umursamaz öylemi? bekar birisi için yazılarınız belki doğal gelebilir size ve son kelime fazlalık ve fikriniz varsa yazarsınız benim yorumuma yorum yapma hakkınız yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılVardır bir bildiği, yakında çıkar kocanın şüphe duyduğu şey ortaya.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEğer o arkadaşlarını sevmiyorsa bir bildiği vardır diye tahmin ediyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbelkide arkadaslarindan dolayi oyle drmistir. sikintili tiplerse
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHaksız bence geri kafalı.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen olsam istediğin gibi davranırdın hiç kıskanmam nede olsa senin mutluluğun
00 Yorumla
+1 yılne özgüvensiz adamlar bulup evleniyorsunuz böyle
14 Yorumla
Soran+1 yılNormalde çıkıyorum gece 12 de de ama şimdiki arkadaşlarımı sevmiyor
- +1 yıl
kocasına da laf söyletmez :)
Soran+1 yılSöyletmem tabi
- +1 yıl
yine de haksız bence. arkadaş senin arkadaşın, sevmek zorunda değil. sen eğlenmek için çıkabiliyor olmalısın
korkuyodur kız kılıgında travesti gelir diye :D
02 Yorumla
Soran+1 yılYok tanıyor ve sevmiyor
+1 yılKocan arkadaslarının hal hareket ve tavırlarını beğenmiyordur hoşlanmıyor olabilir o yüzden gitmeni istemiyordur ama bence haklı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence eşin haklı empati yapıyorum kocam gece arkadaslariyla buluşmak gezmek istese bende karşı çıkardım gündüz neysede gece yani karı koca birlikte olmalı ben kocamı geceleri yanımda isterdim
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 870 cevap paylaştı. Güvenmiyor demek ki. Ya kendine ya sana
03 Yorumla
Soran+1 yılO arkadaşlarıma güvenmiyormuş normalde o da izin verir ben de çıkarım
Soran+1 yılEe diğerlerinde niye gönderiyor o zaman gece?
Aile & Toplum konusunda 798 cevap paylaştı. Neden izin vermiyor ki?
03 Yorumla
Soran+1 yılSevmiyor o arkadaşlarımı
Soran+1 yılBir şey olsa arkadaşlarm beni savunur da eşim kafanı karıştırıyorlsr diyor
+1 yılEvdemi olacaksınız dışarıdamı
09 Yorumla
Soran+1 yılDışarıda
- +1 yıl
Türkiye eski türkiye değil maalesef sende haklısın aslında arkadaşlarınla vakit geçirmek senin de hakkın ama ülke cidden tacizci sapık kaynıyor üstüne üstelik yoğun bir göç var ülkede sosyal medyayı aktif kullanıyorsan ne pislikler yaptığını görebilirsin
- +1 yıl
İkinizde haklısınız biraz erkeke alma gibi bi durumunuz yokmu?
Soran+1 yılYok
Soran+1 yılSabahta aynı zaten hiçbir fark yok
- +1 yıl
Buluşacağın arkadaşlarını neden sevmiyor kocan kaç yaşında?
Soran+1 yıl26 yaşında. Aramızı bozuyorlarmış ve aşırı flörtözlermiş
- +1 yıl
Kocanın sosyal hayatı nasıl? Hiç kız çevresi var mı?
Soran+1 yılBenim erkek onun da kız çevresi var da vıcık vıcık değil. İşte ben bu arkadaşlarımla vıcık vıcıkmışım ona göre
Aile & Toplum konusunda 9,4b cevap paylaştı. Kız kıza olur bir şey olmaz
06 Yorumla
Soran+1 yılDışarıda yani ev değil
Soran+1 yılBenim kendi arabam var zaten. Yani biraz daha canlı müzik tarzı bi yer
Soran+1 yılKocam beni dağdaki evimize getirdi ama gidemedim
+1 yılBu tarz erkekleri çöpe atmak lazım.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılVersin izin ne olacak sanki
00 Yorumla
+1 yılBiraz Koca sözü dinle
02 Yorumla- +1 yıl
Bekarlığa o kadar düşkünsen evlenmeseydin
- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılSiz haklısınız kız kıza gitmekte ne var
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 393 cevap paylaştı. Ben olsam giderdim çok saçma
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılE git tabi senin de hakkın
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKesinlikle haklı olan sensin.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsöyle enişteye, izin versin😀
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNereye gittiğine göre değişir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYanacak mısınız kız kıza
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bexe kocani dinle
01 Yorumla
Soran+1 yılDinlemicem
- Aile & Toplum konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılAdam hakli
02 Yorumla
Soran+1 yılNedenmiş
- +1 yıl
Sende olsan aynısını yapan sende haklı olurdun birbirinizin talepleri değerlidir
+1 yılHaklı
02 Yorumla
Soran+1 yılNedenn
- +1 yıl
güvenmediği biri var demek ki
+1 yılkocan haksız
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Haklı
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılDeğil
00 Yorumla - Devamını Gör (18)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne