Eşim izin vermiyor?

Merhaba 9 yaşında kızım var benim malum biliyorsunuz korona vs okullar bayadır yok ona her gün güzel bir şekilde tekrar yaptırıyorum 1-1.30 saat maşşallah severek de yapıyor. Geçen gün kızım anne canım çok sıkılıyor demişti benim aklıma da kızıma Kur’an öğretmek geldi ona güzelce açıkladım o da çok heves etti. Öğrenmeye başladı ve harflerde biraz zorlanıp isyan edince eşim direk sert çıkıştı ve kızımızı zorladığımı iddia etti bu konuda. Nedense kızımın Kur’an öğrenmeye başlaması eşime bir hayli battı kendisi müslüman tabiki fakat dine aşırı bağlı değil ona rağmen orucunu tutar kurban keseriz. Kızımı zorladığımda yok sadece çocuk bu takılacağı yerler illaki vardır. Çocuğun hevesini kırıp soğumasını sağlıyor bu konuda ne yapabilirim? Ben kızıma tercihlerinde asla karışmam ama ona dinimizi ve gereksinimlerini anlatmak benim boynumun borcu kızım ister uygular ister uygulamaz zaten. Ben de çok geç yaşımda kapandım mesela dediğim gibi sizce bu konuda eşimle nasıl çözebiliriz?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar izin vermiyor derken daha erken olduğunu ve şu an gerekli olmadığını düşünüyor kafasında bir sürü şey varken şu an buna gerek yokmus kendisi böyle söylüyor
Eşim izin vermiyor?