Güncellemeler
+1 yıl
Özgüvenimin içine etti azıcık keyfim vardı mal etti püüüüğğ
Güncellemeler
+1 yıl
Çaycı Hüseyini severim o anket kısmını tarzan rıfkı olarak değiştirelim
Kızlı erkekli oturuyorduk arkadaşlarla otururken kızlardan birisi ben sim alacağım göze sürülen çok hoş dedi bende bende bir tane far paleti var içinde simler var çok hoş dedim sonra arkadan bir erkek arkadaş sen makyaj mı yapıyorsun dedi ooo yapıyorum tabiki bende dağda mı yaşıyorum ben bir kadınım illaki okul dışında yapıyorum dedim okula makyajla gelmem zaten dedim öyle gerçekten ki cildim falan Allaha şükür temiz yüz hatalarımı severim doğal derken orman çocuğu mu demek istedi (kaşım bıyığım yok daha dün aldırdım) kflflhşglhb yoksa senin makyaja ihtiyacın yok bebek gibisin mi demek istedi jckfvlflh
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Surekli doğal halinle gormusse o yuzden diyodur. İyi de degil lotu de degil
Yani kötünün azıcık iyisi
Doğal halinle görüyosa genelde, demesi normal
Ama kotu amacla dememistir
Herkes doğal iyide sanki okula porselen makyaj yapıp gelen mi var (var bu arada ama salla onları güzel olmuyorlar zaten jckgkhlgl)
Demiştir o yaaa demiştir zaten sürekli şeytan diyip duruyordu bir ara bana şimdide napıyorsun diyip duruyor
Okul harici sosyal medyaya makyajli fotonu falan koymuyosan
WhatsApp profilim makyajsız instagram makyajlı ama ruj, rimel, allık var tek iyide cildim iyi zaten makyaj yapıp belamı mı alayım
Ay bilmiyorum ozmn
Daş gibi garısin yavrum demiş şair sana
Aynen kanka sürekli sataşan şeytan diyen çocuk bunu kesin demiştir
Sana koşuyor
Yok kanka geçen bana bir çocuk açıldı bende bunu ben üniversite 2ye kadar düşünmüyorum dedim reddettim işte çocuk beni çağırdı reddettim sonra bu çocuğun da olduğu yere gittim beni sorgulamaya başladı hatta daha önce yine sürekli sataşan laf sokan başka bir uyuz var pisluk yine bu çocuğu seviyorum 3 yıllık arkadaşım ama ooo ıyyykk öğkkk onu boş ver ama oda sürkeli darladı neden birlikte gittiniz niye birlikte geldiniz diye (sanane alla hallaa) sonra bu çocukta kızarsın sen kesin bir şey oldu demeye başladı aşk olsun benden gizleme falan dedi demedim bu çocuk o günden beri bana teklif eden çocukla samimi olmaya başladı öğrenmiş (yanlış öğrenmiş zaten jfklflg ben güyaa reddettiğim çocuğa asla evlenmeyeceğim demişim turşumu mu kuracağım sanki) neyse geldi bugün kulağıma dedi niye öyle dedin diye açıkladım sonra birden bu eski sevgilisini anlatmaya başladı fotoğrafını göster yengemizin falan dedim yok dedi amannn bir tuhaflar ya millet
Onun aklında eski sevgilisi var yanii o imkansız biraz
Ah bu çocukluk
Hayat dolu
Ben ise yorgunum
Ne demek istedin abi çocuk sayılırız ama 12. sınıf çokta çocuk değil gibi
Çocuk derken kastım
Neşen hayat enerjin yaşama sevincin yerine
İnsan bir süre sonra yoruluyor
Yaaa çok doğru ben şimdiden yoruldum neyse boş ver kasma yaaa az enerciii benim soruyu aydınlatıyorduk şimdi bu çocuk bana yanık mı? Yoksa salga mı geçmiş?
Yoksa iltifat edecekmişte sıvamış mı jfkflglhj
Poncik bu tür işler için daha erken
Okumaya bak sen
Sınava eğil sen
Öyle yapıyorum zaten ama merak da ettim
Dağ geçmiş it herif
Harbi it ya harbi
Dalga* sinirden yazmamışım, eminim fıstık gibi kızsındır 😘
Çok sağol balım Sende fıstık ötesi ball gibisin
🤭👏Yiaa teşekkür ederim
😍😍😍😍✨✨✨✨✨🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🥳🥳🥳🥳💝💝💝💝💝💝🌼🌼🌼🌼Çok rica ederim