Anneme benzemekten çok korktuğum için çocuk sahibi olmak istemiyorum. Ne yapmalıyım?

Ailemde pek sevgi görmedim mesela annem ya da babam kızım demez derdimi de dinlemez annem hep çok serttir bir günümüz bir günümüzü tutmuyor sürekli evden kovup beddua ediyor bu yüzden de eve hiç gelmek istemiyorum evde de olsam bir şey değişmiyor çünkü odamdan çıkmıyorum çıktığımda ve onlar ile konuşmak istediğimde kovuyorlar ama hep evde durmamı istiyorlar sevgilimin yanında olmamı istemiyorlar babamda sürekli üstüme yürür hayatta olan her kötü şeyin sorumlusu benmişim gibi hissediyorum eskiden çok kez intihar etmek istedim fakat hep ilerde mutlu olacağıma güzel bir yuva kuracağıma inandım şimdi de evlilik yolundayım fakat ilerde onlara benzemekten çok korkuyorum aslıda gayet çevresi tarafından sevilen hatta çok iyi bir insan olduğumu söylerler keşke senin gibi bir kızım olsa diyorlar ama benim ailem onlarla aynı fikirde değil bu yaşıma kadar her şeyi kendim halletmeye çalıştım küçüklükten beri diğer yaşıtlarıma nazaran maddi bir destek de görmedim ki zaten maneviyat olarak da ortada sevgilimin annesi beni çok seviyor sorunlu biri miyim bir türlü çözemiyorum insan kendi annesi babası tarafından sevgi görmeyince tüm dünyanın sevgisini bile görse yine de hep bir tarafı eksik kalıyormuş mesela en basitinden kızım\oğlum diyerek çocuğuna sarılıp öpen bir anne baba gördüğümde çok üzülüyorum ablama göre umursamaz ve bu tarz şeyleri dert etmeyen gamsız biriyim ama benim ne kadar üzüldüğümü kimse bilmiyor annemin çok üzüldüğünü söyleyerek sürekli suçlu hissettiriyor tek suçum annem gibi acıtasyon yapmayıp üzüntümü içimde saklamak mı uzun oldu biraz kusura bakmayın ama dertleşmek istedim yardım edebilir misiniz.
Ben bu yaşadıklarımı çocuğuma istemeden de olsa yaşatmaktan iyi bir anne olamamaktan çocuğumun da üzülmesinden çok korkuyorum sizce benzer miyim

Anneme benzemekten çok korktuğum için çocuk sahibi olmak istemiyorum. Ne yapmalıyım?