Akpye neden oy veriyorlar din icin mi neden neden?
Karadenizliler cvp verirse sevinirimm
Akpye neden oy veriyorlar din icin mi neden neden?
Karadenizliler cvp verirse sevinirimm
Yeni bir şey degil bu. Daha önceden de mesut yılmaza veriyorlardı. Lakin akepe ye oy vermeleeinin sebebi. Pozitif ayrımcılık var onlara karşı. Bir de araplara topraklarını satıyorlar para için ulke satanlar bunlar yani ülke unirlarinda değil. Akenin de unurunda degil bu yüzüden akeoeye veriyoar
Nasıl yaniii
Tam olarak anlattığım gibi sözde vatansever oldukları için ( genelleme yapıyorum ) illaha ki güzel insanlar var içlerinde Not: anne tarafım rizeli ve bir cok trabzonlu akrabam var. Ama ben karadenizki deeğilim
Haaa anladım cidden yaa🤦🏻♀️
Namustan bahsederler namus cinayeti altında karısini öldürur ama, "sahipsiz kadınlarin hepsini yani bekar kadinlarinnhepsini cariye yapmak isteyen " partiye oy atıyorlar malum Hizbullahla birleştiler. Namusi kadin da zannedenler namustan bahsedenler bile isteye namuslarıni alacak paryiye oy veriyor
Cevap
7Cevap
Karakterleri öyledir
Orduluyum atatürkğ severim. Chp partisinedr oy vermek isterim ama kılıçdarogluna vermem. Atatürkğn partisi başkanı konuşmasını bilmez ilkeleri bilmez bir dediği bir dediğini tutmaz şuandada kapalı insanlars oynuyor dinimizi kullanmaya calısıyor başka birisi oldaydı chpnyi düşünürdüm
Bak bazen kime vermediğin önemli olur bu secim de oyle bir seçim ben de chp sevmem ama mecbur veriyorum
Bide terör destek var bence boşa atsan dsha iyi
Ne alaka kardeşim. Bu akp propagandası ben a haber izledim bir ara cidden oyle mi dedim? Sonra baktim adamin mitinginde hiç de oyle bir şey yokk yani ciddi manada manipülasyon dönüyor.
Hdp mitinglerine bakabilirsin bi oy chp binoy yrsil sol parti felan onu bunu çıkmasını istiyorsanız böyle diyor. Sonra kemelin milyon tane acıklaması var ablamm tv izlemem
Bebeğim tamam da bu bir secim stratejisi oyları alabilmek için
😚😚
Ne oldu bee🤣🤣
Ablam siyaset sevmiyorum konsutum kötğ hissettm
Ben de burada tam konuşamadım o yüzden 🤣🤣🤣 soylemek istediklerim varr
Banamı
Genel olarak siyaset hakkında
Boş konuşar bunun yerine git kahve iç daha iyi
Karadenizliyim ama Akp ye oy vermiyorum oy verenlerin çoğu yarım akıllı
Öyle demeyelim de 🤣🤣🤣
Ama cudden adam oralı diye herkes veriyor
Oralı olmasıyla alakalı değil yaptığı yatırımlara veriyorlar ama çay fabrikasını bile zarar gösterip sattı ondan bile haberleri yok...
Oha ciddi mi?
Ya Karadeniz insanı cok ciddidir yani haksızlığa pek gelemez ama cidden neden bütün bunlara sessiz kalıyor
bazıları çıkarları için bazılarıda kandırıldıklarının farkında bile değiller... Yalan yok Erdoğan senin cebindeki parayı çalar ve sana alkışlatır kendini öyle bir insan :) adam işini iyi yapıyor... boşuna dememiş fakir çalmasını bilmediği için fakirdir... bu Erdoğan atasözü :)
🤣🤣 haklısın
Beğeni atabilir misin
attım..
Karadenizli değilim ama, Gerçekler bu AKP kazanacak <3
Okul oluyor musun
neden sordun
Okuyor musun merak ettim sadece
okuyorum
O zaman sana kotu haber okuman hiç bir ise yaramayacak eger yorpilin yoksaa
torpil e gerek yok :) benim alanımın önü bayaaa açık xd
Bir iki vaat veriyor, kandiriyor oyuzden
Keşke onlara faydası olsa hadi bize yokk
Alternatifsiz olduğu için
Ya adam orali diye sanirim daha yakin hissediyor insanlar ama onlara da faydası yokk sbdvzbsn
Chapeye verende var
Ama hep akp
Olabilir ne var bunda:)) coğu Akp ise
Tamaaammm da nedennn
Kaplumbağa deden
😠😠😒😒😒😒
🤣🤣🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?