Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde F. S. tarafından saldırıya uğrayan iki yaşındaki Nisanur Ö. tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Bunu yapan kişi de 25 yaşında biri. Bu nasıl sapıklıktir yahu

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde F. S. tarafından saldırıya uğrayan iki yaşındaki Nisanur Ö. tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Bunu yapan kişi de 25 yaşında biri. Bu nasıl sapıklıktir yahu

bence hukuk sistemine caydırıcı cezalar getirilirse bunun insanların düzelmesinde ciddi bir etkisi olacağını düşünüyorum. İslam hukukundaki cezalar bu konuda gayet caydırıcı olmakla beraber kültürümüzün de İslam hukukuna meyilli olması bu konudaki yeniliklerin gelmesini sanırım kolaylaştıracaktır.
öncelikle Allah onunda buna sesi çıkmayanlarında belasını versin, o küçücük çocuğa bunu reva görmemek yetmiyor her şeye insanlar (?) iki gün konuşup unutuyor ama bir hayat son buldu bir can öldü farkında değiller. buna göz yuman bu adaletsizliğe, vicdansızlığa sessiz kalanların Allah bin belasını versin.
Bunu yapan şerefsizin birde içerde sıcak döşeklerde yatıp sıcak yemek yiyecek düşüncesi beni deli ediyor. Kanım donuyor nasıl vicdan yoksunluğu olm bu? Küçücük çocuk lan, nasıl böyle bir şeyi değil yapmak düşünebilirsiniz hayvan herifler ya
Cevap
12Cevap
Umarım bu tür kişilere idam gelir
Cennette yüzü güler inşallah🥺
Bunlar daha iyi günlerimiz seçimden sonra vah halimize 6 yaşındaki çocuğun nikahlanması normal görülecek 10 yaşında ki çocuğun evlenmesi normal görülüyor zaten
Ona buna terörist deyip toplum ahlakını ve düzenini boş bırakırsan ve bu suçları işleyenleri hafif suçlarla cezalandırırsan olacağı budur. Bu suçları işleyenlere en ağır cezalar verilmelidir.
Ah Nisanur vah Nisanur 😔😔😔 bebek olarak yaşama hakkin bile elinden alindi. Söyleyecek bir sözüm yok. Kadın olarak doğmak bile boyle bir şey bu hayatta.
Böyle haberleri görünce insanlığımdan utanıyorum. Küçücük çocuktan ne ister insan ya? Umarım adalet yerini bulur. Bir can gittikten sonra ne faydası olur bilemem...
Böyle mahluklar ile aynı havayı solmaktan bile iğreniyorum. Allah bildiği gibi yapsın bunları. Ne istedin o melekten adi herif?😡🥹
dun haberı gormustum bunlara İdam getırsınler dıyecemde bunlar yerıne masumları asarlar ondan korkuyum...
İdam gelsin yâda hadım bakın bakalım birdaha yapıyorlar mı aklı dengesi yokmuş hadi oradan
Aklî dengesi yok ama maşallah o işi biliyor
Allah seni bildiği gibi yapsın o bebeğe nasıl o gözle bakıyosun ya bunkar yüzünden başımıza öyle şeyler gelecek ki ilahi adalet tecelli eder bir gün
Tam caydırıcı cezalar verildiği zaman. Hadım etmek, idam etmek, Günyüzü göstermemek ne eklersen ekle sonuna
Eğitim ve Adaletin olmadığı toplumlarda insanlar düzelmez
İdam idam idam idam idam
Ya da versinler halka bunu liğme liğme etsinler
Allah, bütün tecavüzcülerin tacizcilerin belasını tez zamanda versin. Amin
İnsan düzelnez. İdam da çözüm değil. Ömür boyu işkence görebileceği cezalar verilmeli
Bunları tek tek sallandırmak lazım. Bu şeref yoksunları toplumun içinde dolaşamamalı.
Offff artık dayanamıyorum valla yeter Allah belanızı versin ne istiyorsunuz lan yeter yeter😖😣
Idam edilmesi lazım Ağrı'da da çok fazla ensest ilişki duymuştum
Bu ülkenin iğrenç zihniyeti gün geçtikçe kötüye gidiyor düzelmiyecek
Bu ne saçmalık böyle 😡😡😡
İdam gelince inşallah
Bu nasıl bir rezalet bu nasıl bir iğrençlik
Bunları sileceksin.
Idam gelmeli
İdam hak oldu artık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?