Görüşü sabırla okudum tartışmayı da. Zor ve sabır gerektiren bir iş hele Türkiyede. Bende çalışıyorum part time ve okuyorum da. Soran kişi de okuduğunu söylemiş.
Hatta ben işletme acmayi düşünüyorum bi yerden başlamak lazım.
İnsanların para kazanmasini kucumsemeyin zavallı beyinler
Böyle hemcinslerimden utanıyorum küçümsemek neden?
Övünüyor kelimesi kullanmış tartışmanın öncesini bilmeden bir yargıya varmak olanaksız. Şahsen benim de karşımda garsonluk aşkıyla yanıp tutuşan birisi olsa bende buna benzer bir cümle kurarım yani. Ama normal veya mecburiyetten geçici olarak o tür iş yapanlara da zaten saygılıyız.
Geçici veya devamlı insanların işi seni ilgilendirmez. Meslegini kimsenin kucumseyemezsin Devamında baba parasıyla zengin olanlar halinr meslegine güler ezerler seni dikkst et demiş
Hayır değilim benim kimseyi mesleğinden dolayı küçümsediğim yok sadece aşkla şehvetle yapılacak meslek var yapılmayacak meslek var. Bana tutup da çalışma şartları köle gibi olan bir mesleği deli gibi öven bir insanı eleştiririm çünkü bir şeyleri sorgulasın hayatta daya iyi yerlere gelsin diye. Ben de zamanında her türlü mesleği yaptım garsonluk kuryelik ocak başı şoför inşaat amelelik hepsinin zorluğunu bildiğim için şu an iyi yerdeyim.
Ülkemizin derin yarası değil mi zaten bu IQ yok ama bilmişlik de para ile ölçülüyor. Allah hidayet versin. Diyecek başka bir şey olmuyor, çünkü anlamıyorlar...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Övünüyor kelimesi kullanmış tartışmanın öncesini bilmeden bir yargıya varmak olanaksız. Şahsen benim de karşımda garsonluk aşkıyla yanıp tutuşan birisi olsa bende buna benzer bir cümle kurarım yani. Ama normal veya mecburiyetten geçici olarak o tür iş yapanlara da zaten saygılıyız.
Geçici veya devamlı insanların işi seni ilgilendirmez.
Meslegini kimsenin kucumseyemezsin
Devamında baba parasıyla zengin olanlar halinr meslegine güler ezerler seni dikkst et demiş
Maalesef iki zihniyette sen de o da zavallisiniz
Hayır değilim benim kimseyi mesleğinden dolayı küçümsediğim yok sadece aşkla şehvetle yapılacak meslek var yapılmayacak meslek var. Bana tutup da çalışma şartları köle gibi olan bir mesleği deli gibi öven bir insanı eleştiririm çünkü bir şeyleri sorgulasın hayatta daya iyi yerlere gelsin diye. Ben de zamanında her türlü mesleği yaptım garsonluk kuryelik ocak başı şoför inşaat amelelik hepsinin zorluğunu bildiğim için şu an iyi yerdeyim.
Aynen..
Senin calistigin aylik parayi bi saatte aliyorum falan demis karsimda olsa dovmustum
Koca parası yiyen arkadaş hep onlinedır takma
Aynen birde devamında dikkat et baba parası olan zenginler seni ezmesim senin bu meslegine halime bakan güler cunku demiş
Ülkemizin derin yarası değil mi zaten bu IQ yok ama bilmişlik de para ile ölçülüyor. Allah hidayet versin. Diyecek başka bir şey olmuyor, çünkü anlamıyorlar...
Garsonunkini yememiş hiç