Aile & Toplum Sana ekmek su yok diyip evden gönderen bir insanın evine yıllar sonra gider misiniz? cesaretliolkorkma Takip Et Xper 3 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Gitmekte istemiyorum midem bulanıyor ama gitmesek te olmaz? Güncellemeler+1 yıl 2 günde fazla kalmam kesinlikle Sana ekmek su yok diyip evden gönderen bir insanın evine yıllar sonra gider misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
dionysosjai Takip Et FenomenMaster Yaş: 21 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Tabii gitmem ne kadar saçma ve kırıcı bir cümle. Mümkünse ölene dekte yüzünü görmek istemezdim. 0 0 Yorumla
tahtsızbedevi34 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Eğer annem babamsa giderim mecbur ama senin gibi çok kalmam 0 0 Yorumla
Nawdeniz Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 79% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 989 cevap paylaştı. Ölsem de gitmem ama durumun farklı olabilir 0 0 Yorumla
Learnedman Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 906 cevap paylaştı. Kim olduğuna bağlı ve neden bunu söylediğine... 0 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. Zorunda kalmadıkça gitmem 0 0 Yorumla
tutkidogru Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 937 cevap paylaştı. Gitmem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Tabii gitmem ne kadar saçma ve kırıcı bir cümle. Mümkünse ölene dekte yüzünü görmek istemezdim.
Eğer annem babamsa giderim mecbur ama senin gibi çok kalmam
Ölsem de gitmem ama durumun farklı olabilir
Kim olduğuna bağlı ve neden bunu söylediğine...
Zorunda kalmadıkça gitmem
Gitmem
Gitmem niye gideyim
Gitmek istemezdim